Bobocei de sept-oct 2012 (24) - Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 7
_vicki_ spune:
Elfica, si in Romania se practica de o vreme incoace VBAC. Eu stiu 2 doctori care fac asta :Marius Romila la Regina Maria si Ilinca Gussi la Cantacuzino. Dar cu siguranta sunt si altii. Si la clinica Isis din Constanta se practica, imi scapa numele doctorului.
Succes!
mami.ilinca spune:
Carmen:bravo pt vestile bune de la dr.Bb 3 sa fie cuminte si sa-si astepte dr , da? La voi cum au primit cunoscutii vestea ca urmeaza nr3? Nu ca ar fi important ce crede /zice gura lumii. Eu sunt satula de dialogul urmator:"ce e bb2?''fetita'''.... ''e lasa ca e bine si asa.....''sau ''vai, ce geloasa o sa fie cea mare, nu ti-e frica?''.
Morok: suna tare bine puiul rumenit in lamaie. amaultumim. Prenatal e in Ro , dar are niste preturi de vorbesti singur.Acum sunt reduceri , dar parca tot mari sunt, sau asa mi se pare mie.
Lulutza:nu stiu ce sa-ti zic cu alintatul bbeului, parerile sunt impartite.Cel mai bine e sa faci cum simti, bb sa fie sanatoasa ca iubita va fi sigur.
Lalu;acum ca aiesit soarele, poate ajungi la man Radu Voda, e deschis pana la 9 seara si intr-adevar e f frumos. Sf Nectarie face minuni!
Te inteleg ieri si azi a tb sa umblu in pantofi , oribila senzatie, desi nu am picioarele umflate , parca mi-au ramas mici cu un nr. Oricat imi place racoarea si ploaia, parca mai bine e cu soare si in papuci
Kytana: suntem diferite si asta e bine!!!1 Fiecare femeie traieste in felul ei sarcina, unele dintre noi cu entuziasm urias , altele mai moderat etc important e sa crezi ca vei fi cea mai buna mama pt copilul tau! Cu bune si releCu greseli, stangacii dar si multa iubire. Iubire care vine imediat sau treptat , dar vine.
Ai grija de tine1
Marikaki:hai ca mai e putin, si gata tratamentul, bb sa fie sanatos ca merita orice sacrificiu!
Stella:deci bb Matei a prins puteri si face valuri in burtica!Am tot vrut sa te intreb cu ce dr nasti la medlife, daca vrei sa ne spui!
Tzitziri:
Mirabela:la motata mare ambele pareau sa aiba efect: Colief si Infacol, sigur o sa le avem in casa inainte de nasterea bb2. In rest Bonisan,Esmumisan(no efect, nu zic ca nu sunt bune doar ca la noi nu au functionat). Depinde de fiecare copil, oricum mie , sincer, perioada cu colicii a fost cea mai cumplita.Multumesc pt incurajarile tale, ma ajuta tare mult.
E foarte fain desenul
Olivette: nu stiu leacuri pt urechiuse, sorry.sanatate. cum te mai simti?
Anidaz: cum te mai simti? Ce face socrul tau ?Sanatate multa multa.
mami.ilinca spune:
Noi am fost ieri la Ikea, am luat cadita si prosopele pt bebelusa.Mai avem de luat un costumas pt exterior nu f gros si medicamente etc.
F aglomerat si obositor a fost , noroc ca motata mare a stat cu buni si motata mica afost cuminte in burtica. Dra m-au strans pantofii
Ma intreba cineva de nume pt bebelusa, va fi Ana, l-a ales fara nicio ezitare Motata mare si nu putem sa o refuzam . Al 2-lea e inca in negocieri intense dintre urmatoarele:Irina,Mihaela,Nectaria, Daria.
va pup
seara frumoasa tuturor
lalu85 spune:
Nu mai ajung azi la Biserica pt ca m-am apucat sa fac mancarica
Maine dimineata vreau sa merg cu sotu' pana in outlet Fashion house si cred ca voi trece maine dimineata si pe la Biserica. Mie imi este cam rau, imi vine sa vomit
lalu85 38+ cu
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalu85 Nu mai ajung azi la Biserica pt ca m-am apucat sa fac mancarica Maine dimineata vreau sa merg cu sotu' pana in outlet Fashion house si cred ca voi trece maine dimineata si pe la Biserica. Mie imi este cam rau, imi vine sa vomit lalu85 38+ cu |
Noi am fost o singura data la outletul acesta si am plecat dezamagiti, dar in zona mai sunt alte magazine unde poti sa gasesti chestii si pt bb, acum sunt si reduceri.
Ce faci de mancarica?
Poate si din cauza emotiilor , ti-e putin rau. Cu colita e mai bine?
stella87 spune:
Buna, burtici!
A venit o prietena pe la mine. Are un baietel de 1 an si 8 luni, cuminte foc, si deja foloseste baia, ceea ce pe mine m-a surprins Sper din tot sufletul ca bebe Matei sa fie sanatos, cuminte si destept asa cum este acest baietel
Mi-a adus si hainute de bebe asa frumusele si mi-a dat o multime de sfaturi despre ce am nevoie pt bebe cand e nou nascut. Am sortat impreuna hainutele pe care le mai aveam ca sa ma prind si eu ce-i merge acum la nou nascut si pe mai departe. Am hainute pana la varsta de un an Ador pur si simplu hainutele de bebe, cred ca daca aveam fetita, faceam si mai rau
Mirabela, sutien de alaptat n-am vazut prin magazine deloc, doar online. A iesit super pictura din camera lui bebe, ai talent, nu gluma M-ar tenta si pe mine sa incerc asa ceva
Olivia, sper ca ti-au trecut durerile de la curent, eu ma lupt cu durerile de mijloc. Orice efort fac, chiar si daca stau sa gatesc, in urmatoarele ore am spatele intepenit si dureros.
Kytana, bebe sta acolo intr-o fortareata, nu-i asa sensibil. Asa ca eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji cu cazatura, doar tu sa nu ai mici dureri dupa impact. Te admir ca reusesti sa stai fara sotior si sa fii puternica, sa te tii tare. Intr-adevar, cand ai sotul langa tine mai usor iti vine sa te alinti, sa te emotionezi, dar stii ca si noi suntem alaturi de tine pt orice ai nevoie
Ilinca, voi naste cu doctorita Negoita Monica. N-am mai mers pe referinte, doar pe instinct. Pe parcursul sarcinii mi-a placut cum m-a tratat, intotdeauna a raspuns la telefon si am simtit ca pot avea incredere in dansa. Sper ca nasterea sa decurga precum toata sarcina, fara probleme
Fetelor, am auzit ca e bine sa folosim crema garmastan pt sani incepand cu 36 de saptamani... Uitati ce am gasit pe net:
"Garmastan se aplica usor pe mameloane si areole dupa fiecare alaptare. Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema. Garmastan se poate folosi inaintea perioadei de alaptare. Garmastan crema se aplica, dupa dus, incepind cu luna a aopta de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii."
fericita 35+ cu
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu prin zona dupa o zi foarte buna, aproape fara contractii.
Kytana, multumesc mult.
Referitor la senzatiile de a nu fi sigur ca o sa-ti iubesti bebele pot sa spun sigur ca si eu le-am avut si acum asa imi iubesc fata precum respir. O sa vezi ca sentimentele apar pe masura ce bebe creste, iti zambeste, te joci cu el.
Marikaki, deci si tu esti din gasca celor cu contractii. Fa tratamentul si nu te stresa ca totul va fi bine.
Stella, multumesc.
Elfica, multumim de info cu dopul. EU desi am nascut natural nu l-am vazut deloc. Apa mi-a fost rupta la spital, asa ca nici lichidul nu stiu cum arata, miroase, etc
Tzitziri, multa sanatate. Multumim de informatii. EU imi fac eco la san anual de ceva vreme ca am un ganglion care se simte axilar si ma sperie.
Nu stiu cine zicea de sutiene de alapta. EU am luat din Carrefour inca la Maria si le voi folosi si acum. Pretul era rezonabile pe la 15-20 lei.
Mirabela, eu pentru colici nu am luat nimic. AM zis ca astept parerea pediatrei cand iesim de maternitate. La Maria, ne-a dat Sab Simplex, dar ea nu stiu sigur nici acum daca a avut colici sau fitze.
Trimit ca a venit Maria de afara si vreau sa ii dau cina si sa o bag la somnic. Revin mai tarziu.
Mami de fetita cu fundita Maria si 33 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
lalu85 spune:
Pai, am facut snitele de curcan, iahnie de fasole cu carnaciori si o praji cu visine.
Sa ma iertati daca poftiti, dar am fost intrebata dar am facut toate astea cu ajutorul sotiorului, fara nu m-as descurca...este ingerul meu, face totul in locul meu numai ca sa nu ma vada ca ma doare ceva sau ca sufar. Am vazut ca iarasi fac moale, cred k este de la sarcina.
Am uitat sa va spun ca eu am inceput sa ma dau cu garmastan pe sani, cateodata mai uit
lalu85 38+ cu
Kytana spune:
Raportez ca sunt bine, am dormit vreo 2h, m-am linistit dupa o tura de plans
Pe la 18.30 am iesit afara si m-am plimbat, am trecut si pe la Sensiblu, am luat vata portionata si fasa tifon si un scholl pt calcaie crapate. Sper sa fie bun
Multumesc de incurajari, nu aveti idee ce bine imi fac
Lalu, suna f bine ce ai facut tu de papa acolo, dar unde ai gasit visine? Sau sunt din compot? Eu mor dupa placinta/prajitura cu visine Pofta mare
Se apropie momentul si va fi foarte bine, abia astept sa ne trimiti primele poze!
mami.ilinca, eu intrebam de nume, imi place Ana f mult. Ana si Nectaria
Carina M-am mai linistit si cred ca ai dreptate.
Va pup pe toate, fug sa imi fac o salata de rosii si sa bag un episod din Dr. House (e a doua oara cand il vad )
O seara minunata va doresc!
Las si o motata pentru Lalu, just in case Hai Lalu
32+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
lalu85 spune:
kytana, visine am pus noi acum o luna jumate sau cand au aparut. Am o reteta speciala pt prajituri de la mama. Se scot samburii din visine apoi se pun intr-un lighen incapator si se pune zaharul peste ele si se amesteca din ora in ora ca sa se dizolve zaharul, se lasa pana a doa zi in frigider. Dupa ce se dizolva zaharul, visinele isi lasa multa zema si cand si-au lasat zeama asta se piseaza 10 aspirine si se amesteca impreuna dupa care se pun in borcane fructele si peste ele se toarna din siropul lor pana se umple borcanul. Nu se fierb. Ies minunate si raman acrisoare. Se face din 3kg visine cu 1kg jumate de zahar.
lalu85 38+ cu