Bobocei de sept-oct 2012 (24) - Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 6
carmen spune:
Kytana, vazusem si eu primul clip cu baiata reconfortanta, intr-adevar mare diferenta intre un stil si altul, chiar saracul copil din clipul cu Ana Culcer parea traumatizat. Pentru fetele mele era o placera biata si tineti cont 99% doar sotul meu facea baie, dar parca se pricepea mai bine hahaha.
M-am delectat si eu cu un filmulet http://www.youtube.com/watch?v=e8YerfS9B5Q&feature=related
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Kytana spune:
Uau cat de tare Mirabela! Chiar ai talent Cu ce ai facut desenul? Vopsea sau carioci speciale?
Lalu Macar atat, nu?
32+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
carmen spune:
ai talent nu gluma Mirabela, eu nici la decupat nu ma pricep hahaha
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Olivette spune:
Mirabela, merci pt sfat. Am pus vata cu spirt si vad ca mi-a trecut. Am mai ramas doar cu un junghi la ceafa, de la acelasi curent, dar vad ca e si asta pe trecute.
Arata super desenul pt bebe. Felicitari!
Kytana, foarte frumos filmuletul. Ma uitam si mi se parea ca ii cam intea apa in urechi lui bebe. Nu e nici o problema pt el?
34+ Maya
Kytana spune:
Nu cred ca pateste ceva, mai ales ca sunt bebi care inoata imediat. Apropo de remedii pentru ureche, eu pun usturoi la incalzit (daca suporti mirosul) pe un ochi de aragaz, in infasori intr-un tifon si pui in ureche.
Fetele, am facut o duda... Am cazut cu scaunul De fapt cand sa ma asez pe scaun, m-am pus aiurea cu un picior, am alunecat si am cazut pe spate, cu fundul pe gresie Am izbucnit in plans imediat. Credeti ca am facut ceva aiurea si va afecta placenta sau bebele? Of, sunt atat de neindemanatica in ultimul timp, iar acum speriata ca naiba!
Vad ca bebe se tot misca, nu am dureri sau sangerari... totusi
32+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Olivette spune:
Ooooffff, mai, Kytanutz! Eu zic sa te linistesti. Daca bebe misca, tu n-ai nici o durere, sangerare, sau altceva ciudat, atunci totul e ok. Stii ca peste tot se zice ca bebe e super protejat acolo in culcusul lui.
Fa-ti un ceiut bun de fructe si stai putin cumintica in pat ca sa-ti revii din sperietura
34+ Maya
lalu85 spune:
Kytana, stai cumintica intinsa in pat sa te relaxezi. Nu cred ca e ceva grav dar pt orice eventualitate intinde-te putin si daca vrei ia un no-spa
lalu85 38+ cu
Mirabelac spune:
Multumesc pt aprecieri, si mie imi place mult cum a iesit. Este facut cu acuarele din www.legend.ro/images/thumbs/0012068_300.jpeg" target="_blank">astea. La Koufland sunt la 7 lei + 2 lei pensoanele (5 buc de marimi diferite). Si nu am talent deloc la desen, credeti-ma. Ne-am inspirat de pe un penar de-a lui fi-miu, am facut intai schita in creion, cu o carpa uda se sterge foarte usor pe lavabil daca gresesti, atat creionul cat si acuarelele, sunt super. Deci 9 lei si fara nici un talent, a iesit!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 35
Mirabelac spune:
Kytana ai grija, ia si tu nospa si stai cat mai cuminte, daca apare ceva suspect fuga la dr.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 35