Bobocei de sept-oct 2012 (24) - Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 17
Kytana spune:
Am gasit un topic aici pe forum despre doctori buni dermatologi in Bucuresti. Poate ne lipim de vreunul dintre ei.
O seara linistita, dragi surate
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Iulia va invinge cancerul!
madaiulia spune:
La multi ani Mariilor mari si mici!
Ce face Lalu, a nascut? Nu am avut timp sa citesc din urma!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 33+ cu
Olivette spune:
Prezenta si eu! Si insomniaca!
Madaiulia, inca nu a nascut Lalu.
Fetelor, eu de 2 nopti nu maiam somn. Aseara m-am pus in pat pe la 1 si am reusit sa adorm o ora, de la 6 la 7. In rest, n-shpe mii de drumuri la baie si butonat netul. Bebe s-a zbenguit si ea toata noaptea in burta. Pana dimineata ma usturau ochii de somn
Se pare ca si acum suntem pasaride noapte. E ora 2, eu nu pot sa dorm sibebe joaca fotbal!
Hai ca m-ati bagat in sperieti cu alunitele! Si eu am una pe spate care de vreun an mi se pareca s-a marit si ma doare cand o atinge sutienul. Si una aparuta acum in sarcina pe picior. Era doar o excrescenta de culoarea pielii si de o luna s-a facut toata maro!
Offf, iar tre sa ma duc la baie! M-a disperat!!! E a treia oara intr-o ora!!! Nu stiu ce naiba am, s-o fi pozitionat bebe exact pe vezica! De dormit nu pot sa dorm, la wc ma duc non-stop si abia ma ridic. Mai bine stau toata noaptea pe wc, nu? Macar stiu o treaba!
Ia ca ma uit si eu sa vad cand gasesc un loc liber la Medicover, la dermatologie.
Apoi mai fac o tentativa de somn
Azi am facut si eu 35s! Iupiiiii, 3 saptamani de cand stau in pat si bebe inca in burtica!
35+ Maya
lulutza_1980 spune:
offf , iubitele mele , ce m-a intristat povestea Monicai !!!
in general evit sa ma gandesc la extrema si visez la rezolvari si minuni !!! mai ales ca ea stia ce are si incerca sa "vindece" ... e graoznic ! or fi si hormonii dar si un pic de trezire la realitate ... sa ne dam seama ca viata e pretioasa si "scurta" si fiecare moment , fie el cu dureri sau bucurii are importanta lui !!!
parca in asemenea momente nimic nu mai are importanta care ni se pare ca ar trebui sa o aiba ... totul e magnific si totul capata o licarire de suficienta ...
Sa le dea Dumnezeu putere si alinare familiei indurerate !!!
Sa o ierte Dumnezeu de pacate si sa fie primita in rai ca sa-si poata veghea copii de sus !!!
!!!
va imbratisez cu drag !
35 + Teodora
Kytana spune:
Buna dimineata burtici dragi,
Cum ati dormit? Ma inscriu si eu pe lista insomniacilor. Aseara pe la 12 si ceva am pus geana pe geana. Solutia ar fi, cum bine zice si Olivette, sa dorm direct la baie Macar as sti o chestie
Va servesc cu un suc de gref cu portocale si o feliuta cu labni proaspat facut
Madaiulia, aseara Lalu era inca pe baricade, sper ca azi-noapte a dormit frumos si ne va zice si noua cand va fi sa nasca Tu ce mai faci? Ce face burtica ta?
Olivia, daca ajungi la cineva la Medicover care iti inspira incredere, te rog sa imi spui si mie. Chiar daca platesc consultatia, nu conteaza, conteaza sa fim bine, nu? Poate reusesti sa dormi astazi nitel in timpul zilei, ce zici tu, din saptamana 35 cam incep insomniile. Inca nitelsi ajungi si tu la termen
Din pacate lulutza, numai cand auzim de cineva cunoscut ne aducem aminte ca exista lucruri mult mai importante decat banii sau alergatul dupa anumite lucruri. Viata, asa cum este ea, e a noastra si doar una avem, oricat de greu ne-ar fi chiar trebuie sa traim fiecare zi la maximum, altfel presimt ca vom regreta. Te imbratisez cu drag, haide sa fim optimiste pentru bebii nostri si sa ii invatam pe ei sa traiasca viata frumos
Fug sa imi refac pasaportul si permisul de conducere. Va pup si ne auzim ceva mai incolo.
Lalu, cum mai esti? Cand va vede dr? Ai luat ovulele acelea?
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Iulia va invinge cancerul!
lulutza_1980 spune:
neatza burticutze !!!
nu am dormit deloc . am stat intinsa in pat , dar nu am reusit sa adorm ... nu mai stiu ce sa fac !!!
chiar daca adormeam tarziu , reuseam totusi sa ma odihnesc ; in noaptea asta nik . am avut arsuri de nu am reusit nici macar sa stau intinsa ca ma iuteam asa de tare ca aveam senzatia ca se desprinde un strat de piele ...
ma'c sa-mi conduc barbatu la usa ... ca nu am mai fost treaza de luuuni de zile la ora asta ...
va pup si revin !
35 + Teodora
m_m51981 spune:
Buna dimineata fetelor! Am citit si eu povestea Monicai...si deja aveam eu niste temeri in ce ma priveste..acum sigurrrrrrrr ma voi duce la doctor.
Acum 5-6 ani cand inca ma epilam cu aparatul de epilat , pe un picior mi-a aparut un fir de par sub piele...si la mintea mea..am incercat in orice fel sa il scot..deisgur ca numai sterila nu a fost toata operatiunea..sincera sa fiu..firul de par nu am reusit sa il scot..poate nici nu exista..nu stiu, dar zona aceea s-a intarit si s-a maronit deschis asa ca o rana micuta...dar in timp chiar si-a marit diametrul si cand o ating parca simt ca are radacini...am tot incercat sa ajung la un dermatolog..dar.pfff...parca refuz de frica sa ma duc. Acum in sarcina s-a maronit de tot...si intr-adevar s-a modificat...si aveam eu ceva suspiciuni ca nu e in regula si ma gandeam..sa ma duc dupa sarcina, caci nu ar putea sa imi faca acum nimic, poate doar sa ma linisteasca..sau nu...dar exact cum spune monica, dupa ce nasc vine iarna.copilul plange..si..pfff uite asa..doamne fereste. Dar gata...la sf lui august o sa ma duc..macar sa stiu cum stau lucrurile!!
Multumesc pentru poveste..si ii multumesc si Monicai,chiar daca ea nu va afla...caci datorita ei ma duc la doctor!
Va pup..
In rest...azi-noapte nu am putut dormi de griji..de grija copilului!!!!!!!!!!
Am intins patutul lui si sta gol acolo si cand trec pe langa el...stiu ca peste o luna va fi un sufletel mic in el care va depinde de mine...doamneeeeeee...daca nu stiu ce sa ii fac cand plange? Daca o fi bolnav si eu nu stiu..daca...daca..daca...pffffffffffffffffffffff ce sa mai....
33+
nu_mai_stiu spune:
Buna dimineata si de la mine.
Sunt tare matinala.Ar fi trebuit sa ajung la spital pentru un control.Mi-am pus ceasul sa sune la 7:30,m-am epilat ,am facut dush si cand eram cu prosopul pe mine am zis sa o sun pe doctorita si surpriza....mi-a zis sa vin maine la 11 ca azi e de garda si etc etc....Mi-e ciuda ca nu am mai dormit....dar e bine si maine.
Ma bucur ca sunteti bine toate.Am lasat si eu ieri un mesaj dimineata si am uitat sa ma laud ca ieri am implinit 2 ani de la starea civila
Patricia unde esti?Nu ne servesti cu un strop de sampanie si o felie de tort?Bebeii de pe forum iti canta Multi ani traiasca,multi ani traiasca,la muuuuuuuulllllttttttiiiiiiiiii aaaaaannnnnnnniiiiiiiiii !!!! Sa traiesti o 100 de ani si sa te bucuri de bb frumos ce il ai in pantec.
Ma bag la spalat cateva hainute
ANDREEA 34+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: 14.09.2012
lulutza_1980 spune:
am revenit ! ne-am baut cafelutzele si parca am prisn aripi !
e una din putinele dati cand am baut o cescuta de cafea decafeinata ... de obicei beau din cea mai tare , o doza pe zi ... voi de ce va feriti ? din cauza lipsei de somn sau face rau si gata ? eu nu stiu ... dar pana ma dumiresc am sa continui cu decafeinata ...
m_m51981 eu iti ( si va ) propun sa nu te sperii asa tare ! este bine sa mergi preventiv la un medic si nu conteaza pentru ce ... adica in momentul in care este ceva ce nu-ti da stare , nu astepta , mergi si vezi care pot fi motivele tulburarii ... si asta cred ca e valabil pentru noi toate ... mereu e bine sa previi decat sa descoperi ceva , cat de mic , un pic mai tarziu ...
se poate sa fie si asta unul din motivele pentru care nu am reusit sa dorm ; dar doar pentru ca imi pare rau de familie si de cei care raman si sufera ... ca , dupa religia noastra , ea este deja intr-un loc unde nu mai sufera si nu stie ce ste durerea si amaraciunea ...sper din tot sufletul ,ca celor ramasi , sa li se aline durerile si sa poata da inainte cu rani spre vindecare ...si daca e sa continui cu religia , se spune ca toate se intampla cu un motiv ... ca de sus copii vor fi vegheati si ajutati si nu e bine sa ne indoim de calea aleasa de EL !!!
Kytana ai dreptate ca trebuie sa fim optimiste - si vorba sotului : o veste din asta si ai senzatia ca ai facut un dus rece , te-ai trezit la realitate si incepi sa pretuiesti fiecare prostioara si gest care ar fi putut parea banale inainte ...
eu de felul meu sunt fffffffff vesela si binedispusa si acum cu mai multa incredere continui cu trairea fiecarui moment cu greutatea pe care o merita ... ca sa nu mai spun ce fericita sunt in fiecare clipa de minunea ce o traiesc ( si care nu mai dureaza mult si o pot si atinge , strange - cat sa fiu constienta ca nu e vis ) ...
va doresc o zi senina , fara ganduri negre , plina de relaxare si de bucurii !!!
anidaz spune:
Neata dragelor!
M-am intristat si eu citind povestea Monicai,ma gandesc la puiutii ei si la cei ramasi in urma,pacat,mai ales ca a incercat sa se trateze cu inversunare...Dumnezeu s-o odihneasca si ea sa-si vegheze familia de sus!!!
Ma inscriu si eu la insomnie,poate asa o fi perioada asta,iar la baie merg deja cu ochii inchisi ,is cheauna si parca nici nu trebuie sa ma mai uit la ceas,la fiecare o ora jumate ma cheama toaleta.
Am primit si eu cosuletul pentru bebe si stau si -l admir minute in sir
Andreea multi,multi ani fericiti impreuna sa aveti de acum incolo alaturi de bobocelul vostru si de ce nu si bebe nr.2 !
35+