Bobocei de sept-oct 2012 (24) - Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 16
stella87 spune:
Ufff, Kytana, ma visam si eu viteaza, sa merg, sa decorez, dar deh, o sa-mi instruiesc sotul si stau cumintica acasa. Oricum, sunt tare fericita ca bebe e deja maricel si mai avem asa putin pana sa fim si noi la termen
Lalu, ti-am vazut semnatura 39+! Oau
fericita 35+ cu
anidaz spune:
PREZENTAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi onomastica!
Eu am ajuns acasa azi noapte la ora 1 ,azi am dormit pana aproape la pranz si apoi am plecat iar .
Printre altele am fost si la control la medicul de familie ,bilantul:am mai slabit un kil, deci am ramas cu 3 puse peste cele multe dinainte de sarcina,la burtica am crescut 4 cm,tensiunea 140/90.
34+
anidaz spune:
Virginia stai cumintica si va fi totul asa cum trebuie sa fie,avem bobocei cuminti desi ne sperie uneori nu se grabesc sa iasa si stau pana la termen.
Stella felicitari pentru bondocelul mare din burtica,deci te faci si tu fata cuminte si nu mai pleci din oras,
As mai scrie dar cum am exagerat cu plimbarile ma cheama patucul,dar maine sunt fata cuminte si nu mai plec nicaieri.
35+
stella87 spune:
Multumesc, Anidaz Asa e, stau acasica, ca-i cel mai bine. Si tu ar trebui sa mai stai domolita Nu aveai recomandare de relaxare la orizontala? Oricum, e bine ca bebicul sta acolo la caldurica. Ai deja 35+, felicitari!
fericita 35+ cu
anidaz spune:
Nu aveam Stella,doar odihna zilnica .Avand ceva varice nu mi se recomanda prea mult statul prelungit in pat fiindca creste riscul de tromboflebita.
35+
Kytana spune:
Stella, sotiorul se va descurca de minune, mai ales daca ii lasi instructiuni atente
Adina, bine ai venit, am notat in condica prezenta. Numai vesti bune primim astazi, ma bucur ca bobocul e cuminte si tu esti bine
Odihna placuta
P.S Am postat reteta pe blog si v-am pastrat o feliuta
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Iulia va invinge cancerul!
stella87 spune:
Aaa, sa-mi fie cu iertare. Dau vina, invariabil pe neuronul gravid
Fetelor, am citit si eu pentru prima oara povestea Monicai si imi permit sa va dau acest link http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153854&whichpage=1 daca nu l-ati citit deja. Imi pare rau sa va intristez asa, dar acest mesaj se adreseaza si gravidutelor si stiti ca paza buna trece primejdia rea.
Mie chiar mi-a aparut o alunita mica, cat varful unui ac, la incheietura mainii stangi acum in sarcina si o sa dau fuga la dermatolog.
fericita 35+ cu
MoRo_K spune:
Intru sa zic in primul rand:
La multi ani tuturor ce-si serbeaza astazi ziua onomastica!cred ca aproape in fiecare familie cel putin unul din soi serbeaza :D sa traiti sa fiti sanatosi!
30
Kytana spune:
Am citit si eu Stella si chiar le intrebam pe fete daca nu cunosc un dermatolog bun in Bucuresti. Eu am peste 50 alunite pe tot corpul, am mostenit-o pe mama mea. Cel mai tare ma ingrijoreaza una care este la baza sanului care este in relief. Este fix unde ar veni baza sutienului; eu port bustiere care mai lungute, tocmai pentru a nu ma rani...
Ce sa zic... m-a pus tare rau pe ganduri...
Sa ne ajute Dumnezeu sa nu avem probleme si ma rog pentru copilasii Monicai si pentru sotul ei sa le dea Domnul putere si alinare.
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Iulia va invinge cancerul!
stella87 spune:
Off Kytana, acuma am vazut ca ai scris. Pai fuguta cu noi la doctor. Ma voi interesa de un dermatolog bun si cum aflu ceva te anunt.
Si eu am o alunita din nastere la baza sanului stang, si port sutiene cu arc, ce sa mai, asa e cand n-auzi de niciun caz, nu realizezi factorii de risc. I-am zis deja sotului ca imi voi scoate aceasta alunita, pt ca o tot zgandaresc cu sutienul de ani de zile, iar asta, am citit si eu, e un factor de risc.
Cred ca cel mai bun lucru pe care il putem face e sa tragem invatamintele din aceasta poveste si sa avem grija de noi si de cei apropiati noua.
fericita 35+ cu