Bobocei de sept-oct 2012 (24) - Hai Lalu!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Am fost azi sa cumpar zmeura de la piata sa fac dulceata si am reusit sa ajung si la biserica, nu acolo unde vroiam eu dar e bine si asa am luat niste foi de napolitane sa fac o praji nu am mai mancat din copilarie
Astazi mi-au aparut primele vergeturi pe burtica si acum o luna mi-au aparut pe coapse, dar cele de pe burtica m- au supi rau

lalu85 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata si de la noi,

La multi ani Marii mici si mari! Si noi le sarbatorim pe mama si pe Ilinca(e si Maria) dupa ce inainte am dat cate ceva de pomana pt adormiti cu nume de Maria!Maica Domnului sa ne protejeze pe toti cu mic cu mare!

Kytana: vineri aflam ce face concret domnisoara din burtica, am emotii la eco dar sper/ma rog sa fie bine.Burtica creste si e la fel de cuminte, dar m-am obisnuit sa nu primesc suturi cum povestiti voi.
Suna bine ce praji ai facut, dar la lenea mea imi trece instant pofta..Azi pe unde mai umbli?
Nu stiu sa-ti recomand un dermatolog, si eu am cateva alunite mari pe spate de care mi-am propus sa ma ocup, pana atunci evit sa le expun la soare si ma rog sa fie cuminti. Nu e de joaca cu treburile astea.
Nu mai stiu;sa stapaniti sanatosi salteluta si bb sa doarma cu drag in patut! De care ai luat?
Bob:si eu trebuie sa fac misacarea cu recoltatul, probabil vineri dupa eco, bleah.Ai luat o gramada de produse, bravo tie.
Ramona: sarbatoare mare si la voi, La multi ani tuturor dragelor tale!Tare frumos numele burticii Emma..Mai ai un pic si schimbi prefixul, 30 sapt.
Daniela: tu ce mai faci? Emma ta e cumintica sau isi face simtita prezenta serios?
Lalu:daca ai stii ce norocoasa esti ca ai ajuns la 38+Cand faceti 39? Vreau si eu sa ajung acolo dar partea asta cu asteptatul pe ultima suta de m , nu prea cred ca e confortabila. Nu prea ai ce sa faci in leg cu vergeturile, depind de calitatea pielii, indiferent cu ce creme /uleiuri te dai. Sa ai si azi spor la mers si sa papi tot ce-ti pofteste inima....sa te alinti si sa te rasfeti, sa-l intampini pe bb relaxata si plina de bucurie!
Corinuka;cum mai esti? mai ai contractii?
Anidaz:te rugam sa semnezi prezenta si azi...

va pup pe toate cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virginia_86 spune:

Mami.Ilinca, Lalu si Kytana va multumesc pentru gandurile bune , m-am mai incurajat vazand mesajele voastre. Oricum va pup dulce pe toate si va spun LA MULTI ANI celor care isi serbeaza astazi onomastica sau a celor dragi.
Noi suntem bine, stam cuminti in pat, tare mi-as dori sa ma plimb si eu asa ca voi, dar speram sa ajungem macar pana la 37 de saptamani si apoi poate sa vina, eu sper ca totusi natural.
O zi cat mai frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

AAA....hai mai kytana ca am inteles acum..ma gandeam ca ai facut o cafeluta din 3 linguri de cafea si ai pus lapte peste ea si tot superrrrrrrrr concentrata mi se parea:P:P....acum pricepui!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Multumesc pentru urarile care au mai aparut intre timp!
Mai laluuuuuuuuuuuuuuuuuu mai laluuuuuuuuuuuuuuu.....mai poti mai sa faci atatea??????? Auzi dulceata?????????? Pai eu nu mai pot nici o mancarica sa fac ca lumea....si am 33 sapt +...si nu din cauza greutatii ca am pus 12 kg..deci nu fabulos de mult...dar...ma dor toate cele....ma dor toate oasele..picioarele...pffff....Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cate mai faci!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna, burtici! Ce faceti? Vaz ca va delectati cu zmeura

Urez si eu La multi ani!!!, asa pe ultima suta de metri, tuturor Mariilor! Mi-am sarbatorit si eu bunicuta astazi, cu bomboane si inghetata

Azi am facut si noi ecografia de 36 de sapt, fara morfofetala, sa vedem cum mai creste bebe Matei si vreau sa va zic ca s-a ingrasat 1 kg in mai putin de o luna Are 2900 g. Doctorita mi-a zis ca e inaltut, nu neaparat dolofan Cu masuratorile e bine, in continuare mai avansat cu 5 zile, dar din pacate, am primit si vestea ca are cordonul in jurul gatului o singura data si largut. Deci nu se pune pb de suferinta fetala. Si n-ar fi probleme nici daca vreau sa nasc natural. Doar sa ramana asa, sa nu si-l mai infasoare o data. Eu ma sa faca bebe Matei o rotatie si sa scape de cordon, ca sa fie totul perfect, sa stam fara grija.

Ah, si am mai intrebat medicul daca pot sa mai fac drum cu masina, o ora jumate pana in Alexandria (da, mai planuisem o vizita week-end-ul acesta, ca sa mai aranjez dormitorul, inca trebuie adus patutul lui bebe, de aranjat lucrusoarele lui, dar si ale mele) iar medicul mi-a zis clar NU, urmatoarea vizita ar fi bine sa fie cu bebe in scaunul de masina, nu in burtica. Deci, oficial, stau in bucuresti pana nasc, iar sotul tre sa se descurce singurel

In rest, ma pregatesc si eu de nesuferitele analize vaginale si pentru cele cu anestezistul si neonatologul, care ar trebui facute cam in sapt 36. Deci nu mai avem mult!! Cam asta imi repet si eu in fiecare zi, cu emotie.

Azi am reusit sa ajung si prin Cora, unde am gasit niste chilotei cu talie inalta foarte ok, cam 2, 3 lei buc, depinde de model. Am gasit unii comozi, fara elastic. Stiu ca ziceati ca ati vazut sutiene pt alaptat in Cora, eu n-am vazut Posibil sa fie atentia mea deficitara de vina

In ultimele zile sunt asa ametita, uit de la mana pan la gura, dar imi imaginez ca e perfect normal

Bob, sunt foarte tari reducerile de la farmacia Tei. Bravo pt achizitii Din pacate eu am cumparat o parte din ce ai luat tu de prin alte parti, asa ca acu n-are sens sa mai merg la Tei, n-as economisi prea mult

Mami.Ilinca, iti tin pumnii pt vineri, sa primesti doar vesti super de la doctor!

Daniela, si tie iti tin pumnii sa se rezolve toooaaaate problemele cu actele!

fericita 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

m_m, nu fac totul singurica, ma ajuta sotu' fara ajutorul lui nu as face fata. Sa stii ca si eu obosesc ff rau si mi se umfla picioarele pff...e greu
Stella, felicitari pentru bb mare si nu-ti mai face griji, pt ca sotul se va descurca destul de bine cu aranjatul lucrurilor la alexandria asa ca tu trebuie sa profiti cat mai mult de perioda asta ca sa te odihnesti.
Ma duc la film la mall sa vedem "ace age 4" sa va spun faza tare: saptamana trecuta o cunostinta din caracal a venit sa nasca la Elias si a venit cu 2 zile inainte si sa cazat la un hotel...cu o seara inainte de cezariana sa dus impreuna cu sotul ei sa vada "ace age" si a ras atat de mult incat la vreo 40min dupa terminarea filmului la o terasa pe Lipscani i sa rupt apa si a nascut in noaptea aceea
Poate am si eu bafta sa nasc de la atata ras

lalu85 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Haide mai Mari, chiar asa crezi ca imi faceam o asa cafea? In mod normal nici nu imi place cafeaua, acum beau poate-poate ma ajuta cu dusul la baie Imi imaginez mirarea ta ce-oi fi zis ca am innebunit nitel, nu?

Lalu, neaparat vreau si eu reteta cu napolitane Cum mai stai cu durerile de oase?

mami.ilinca, sper sa nu avem niciuna nicio problema cu alunitele de prin toate zonele. Eu sunt maniaca nitel cu protectia, dar tot frica imi este. De plimbat, astazi am fost ceva mai cuminte. Am citit un pic si au venit 2 prieteni in vizita si am sporovait cu ei pana mai adineauri.
Vineri ai echo? Abia astept sa ne povestesti despre boboica ta

Virginia, suntem aici pentru tine Daca noi nu ne intelegem si nu ne sustinem, cine sa o faca? Doar suntem in aceeasi oala

Mai Stella, de plimbari iti ardea tie? Cand vine bobocelul sa vezi atunci ce de plimbari Super vestile! E un voinicel si jumatate, un adevarat bradut nu te gandi prea tare la circulara, sigur va fi nu bine ci foarte bine!
Sustin uitatul de la mana pana la gura dar si neindemanarea. Nici bluzita de astazi nu a scapat nepatata

Dragi surate care astazi ati sarit peste semnatul condicii. Nu ne dati emotii, bine? Intrati sa ne ziceti ca sunteti bine ca eu una ma gandesc la fiecare dintre voi si ma rog sa fiti bine si voi si burticile!

Nu nominalizez caci sigur uit pe cineva insa va transmit tuturor cateo si o bucata de tiramisu care a iesit absolut ge ni al!
(In seara asta sper sa pun reteta si pozele)

33+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Lalu, ai dreptate, ar trebui sa ma bucur de aceasta perioada, sa ma odihnesc si sa am incredere in cei din jurul meu. Descopar ca am tendinta de a face eu insami lucrurile, ca sa ma simt bine. Totusi, ar fi bine sa incep sa ma bazez si pe cei din jur. Nu vrea sa exagerez dar mi-e greu cu sentimentul acesta de neputinta. Pana la urma car 3 kg dupa mine, iar asta nu-i lucru mic Asa ca o las mai moale.

De cate ori povestesti despre nasterea ce se apropie am asa un gol in stomac, chiar ma emotionez Deci secretul e sa vad IceAge 4 :)) O sa tin minte pt cand ajung la termen

fericita 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Lalu f interesant ce spui tu despre prietena ta Nu ne da si noua detalii despre cum a fost renovata maternitatea Elias? Au introdus sistemul de rooming in? Sau la fel mergi din 3h in 3h sa alaptezi bebelu?

P.S Banuiesc ca este bine si ea si odorul. Multa sanatate si ganduri bune amandurora, bine si taticului

33+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput