Bobocei de sept-oct 2012 (24) - Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 14
m_m51981 spune:
Buna fetelor!! La multi ani tuturor Mariilor!! Multumesc de urari ca e si ziua mea...va pup!
Kytana...lapte cu 3 lingurite de cafea???????? WOWWWWWW ce de cafea!!!!!pupici!!
PaulaFrida spune:
Neata si de la noi
La multi Ani tuturor ce poarta numele de Maria!!!
Sa avem o zii frumoasa
-icei tuturor burticilor si bebicilor din dotare
Paulafericita 33+ cu Roland
corinuka_g spune:
'neata burtici!
la multi ani tuturor Mariilor mari si mici si celor ce poarta derivate de acest nume!
Maicuta Domnului sa ne ocroteasca, pe puisorii nostri si pe noi!
lalu suntem cu sufletul la gura
pupici, o zi faina!
_
32+ David Gabriel Multumesc Doamne!
nu_mai_stiu spune:
Neata si La multi ani Mariilor !!!
La noi se serbeaza in septembrie Mariile.Depinde de regiune probabil.
Lalu,esti cea mai norocoasa,ai dus sarcina la termen.Cum intri in saptamana 37 e considerata sarcina la termen.Mai am si eu 2 saptamani de stres,apoi pot sa ma linistesc.Maine intru in sapt. 35.
Mi/a venit astazi salteluta.E tare frumoasa.Are cateva desene faine pe husa....oricum vin acoperite,dar na...Mi se pare ca e cam moale.Sper sa fie buna pana la urma.
Va pupic si vrem si noi prajituricaaaaaaaaaaa !!!!
ANDREEA 34+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: 14.09.2012
Bob_Pixel spune:
Hello, bulinici !
La multi ani tuturor sarbatoritilor (inclusiv celor care n-au iesit din bulinici inca )!!!!!
Noi am fost la recoltat azi, m-a cam durut si acum ma jeneaza fifi of offff. Ma gandeam numai la cum i-as prinde degetele in usa doctorului ca ma pune sa fac analize sa jenez bebeloiu'
Am fost la vestita farmacie tei. Era o aglomeratie si-o inghesuiala de nedescris, ca mi-a pierit cheful instant. Noroc ca farmacista s-a uitat pe lista mea si ne-a trimis la Bebe Tei. Acolo e cu totul alta poveste. Un soi de paradisul mamicilor. Dupa cateva minute de scormonit, am plecat cu o sacosica doldora de bunataturi . Am luat : infacol, klorane balsam de spalat beib pe corp si cap (500 ml), ser fiziologic 20 fiole, bepanthen tub mic 30g (sa am pt cand ni-l cer in spital), garmastan crema, klorane crema iritatii pt funduletul lui beib (ca sa nu iau tot bepanthen, cica sunt mai bune klorane si mustela). Si pe toate astea am platit 143 lei, iar la sensiblu (cu card), as fi dat 180!! Sunt tare multumita de economie, de acum incolo fac lista de farmacie si iau de la Tei, ca se aduna reducerile si tare imi place sa stiu $ in buzunarul meu decat in casieria altora.
Lalu, nu e graba, daca beib nu vine azi, si maine e o zi la fel de grozava ! Poate e mai bine sa aiba fiecare ziua lui : sotul tau cu onomastica si bebe prima lui zi maine sau poimaine sau cand va dori sa scoata nasucul in lume.
Kytanut, miam miammm, macar din poze sa pap tiramisu cu zmeurica ! Am si eu dulciuri in frigider, dar mi-e lene sa ma duc dupa ele, off, doamne, ce mai zgatie sunt !!!
Am o cafeluta intinsa cu mult lapte si miere, ma pun sa lucrez nitel, ca acusi vine bebe si uit si cum se deschide calculatorul
P.S. asta e laitmotivul ultimei perioade: "Aaaa, acusi vine bebe, mai ai putiiiiinnn!!!" Ma uit in jos la bulinica, o vad mare si bufanta si stiu ca in sfarsit a venit si vremea noastra sa fim parinti...grrr, mi se zbarleste parul de emotie...na ca m-a busit plansul...iar !!
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
lulutza_1980 spune:
Hello burtici !!!
avem si noi cateva zile de soaaare !!! ( maxima 25 )...si nu mai iesim din casa ca nu suntem obisnuite cu caldura si ne molesim instant !!!
de ramanem in casa avem super comunicare - eventual cu deplasare sau invinetire de organe ...
Daniela imi pare rau ca aveti probleme de rezolvat ; sper sa se rezolve totul dupa nevoile voastre ! nu e usor cu actele in anglia ! bafta multa !!!
nu_mai_stiu nici la noi nu se serbeaza acum Sfanta Marie ! se zice ca e ziua de serbat pentru cei ce nu mai sunt ; iar in septembrie e Sfanta Marie a viilor ... eu nu ma pricep , nu sunt bisericoasa si nu cunosc amanunte ...
dar asta nu ma impiedica sa fiu credincioasa ... adica minunea ce ni se intampla a venit dupa 12 ani de casatorie cand , anul trecut am facut in sfarsit cununia religioasa ... si cred ca undeva acolo exista o legatura ...
dar cred ca in fiecare zi avem motiv de sarbatorit si de a fi fericiti , asa ca o zi festiva in "plus" nu strica !!!
LA MULTI ANI MARIILOR !!!!!!
35 + Teodora
Ramona_bm spune:
Buna fetelor
Ma bucur ca bebei inca stau cuminti la locul lor si isi asteapta randul
Astazi fac si eu cinste pentru Mariile din jurul meu,fetita, mama si soacra mea si va urez "La multi ani!" tuturor care va sarbatoriti sau aveti pe cineva de sarbatorit astazi
Andreea( nu mai stiu), Lulutza eu abia cand am inceput sa activez pe forumuri am descoperit ca in alte zone se face diferenta asta intre Sf. Maria mica si mare dar sincer nu inteleg de ce pentru oricum toti sfinti din calendar se sarbatoresc cand au murit.... doar Maria e si, si. Eu oricum mi-am sarbatorit mama de fiecare data ca asa-i frumos si voi face la fel si cu fetita
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
27+ Emma Andreea
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
Ramona_bm spune:
Mi-am actualizat si e semnatura
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
29+ Emma Andreea
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
Kytana spune:
Mari, daca ti se pare putin 3 lingurite iti mai dau, dar doar una (am luat 3 lingurite dintr-o ceasca cu cafea si le-am turnat in paharul meu cu lapte - a nu se intelege ca am facut o cafea zdravana , cred ca pana acum ma invarteam ca un titirez )
Am fost la biserica din cartier si am primit coliva, sincer tare imi mai era si m-a vazut o doamna cum ma uitam asa cu jind si mi-a pus un paharel indesat. In timp ce il devoram cu pofta chiar in curtea bisericii a mai venit o doamna cu un paharel.
Ce de cumparaturi ai facut Bobuletz Te pregatesti cu de toate pentru bobocelul drag, a? Daca iti e greu sa te mai duci la Tei, poti face comanda online, transportul e 9 lei.
Te-ai dus pt cultura de col la analize? Si mie imi este intr-un fel sa ajung la recoltare...
Fetele, nu vreau sa va intristez, am citit pe forum despre Monica. Am plans jumatate de ora in continuu si inca nu mi-am revenit. Si eu am 2 alunite pacatoase, am fost acum 1 an la Medlife, dar mi s-a zis ca sunt okay, daca vreau sa le scot ma costa 1000 Lei. Am refuzat gandindu-ma cu zgarcenie la cele 10 mil lei. Acum citind povestea ei imi pare rau ca m-am gandit asa de mult la bani.
Deci, daca cunoasteti un dermatolog bun in Bucuresti, la privat, la stat nu conteaza, spuneti-mi si mie, va rog.
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
danielabejan spune:
salutare fetelor!
vreau doar sa le urez si eu un sincer la multi ani, insotit de multa sanatate, fericire, o nastere super usoara si bebei sanatosi si mancaciosi tuturor care isi sarbatoresc azi ziua de nume.
si o zi frumoasa si linistita tuturor
33+ Emma