Hai Cami! Bv Zizou,IIuli,Miha,Cristina,Lorena!(56)
Raspunsuri - Pagina 9
nycosia spune:
Buna fetelor!
ne luptam cu colicii si constipatia ..asa ca-mi ocupa tot timpul!
felicitari noilor mamaici,sa aveti bebei sanatosi,frumosi si norocosi!
vorbeam cu un capitol in urma de o crema preparata in farmacie pentru eritem fesier si am aflat cum se cheama : pasta petrini.. .am iesit din spital cu eritem fesier si de cand o folosesc suntem ca noi!
o zi minunata si fara colici!
Fleurdelise spune:
M-am delectat cu pozele!
Roxy, ma bucur de vestile de la voi, mai putin de colici. Ai o bambina adorabila, e cam suparici in poze dar frumoasa foc. Si lunguta!
Laura cred ca ti s-a mai spus, Andrei e leit taica-su , cred ca e topit dupa copia lui in miniatura!
Am vazut-o in premiera si pe fetita Camilei, o inscriu si pe ea in clubul pletosilor. Cred ca ati avut arsuri nu gluma in sarcina, fetelor!
Avem o generatie de piersicute superbe , sa creasca mari, sanatoase si norocoase!
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
adarev spune:
Salutare,salutare.Nu-mi vine sa cred am dormit si azi noapte, sase ore legate.Fleur, ce bunataturi ai tu acolo.Maine, mergem si noi la vaccin ca facem 40 de saptamani.Felicitari LORENA.In rest nici nu stiu ce sa mai zic. Munesc, beau la ceaiuri de lactatie si acum ma delectez cu niste haine hand-made. va pup
Ada
Carmen_80 spune:
De bine ce ma laudam ca a dormit azi noapte, azi am avut o zi horror. Nu cred ca a dormit 2 ore adunate, in rest a urlat, chiar si cu tzatza in gura. . Nu am putut sa fac nimic, am mancat in 2 etape, m-a terminat.
Fleur, ce tare, am nascut in aceeasi zi, facem botezul in aceeasi zi. Si eu o sa am pana in 25 de invitati, mai exact doar rudele apropiate, parinti, frati, nasi, si vreo 2 perechi de veri de fiecare :)). O sa mai invit ceva prieteni la biserica. Masa o sa fie la un restaurant langa noi, sa pot ajunge repede acasa. Meniul subtire, aperitiv, friptura si desert, fara dj si alte complicatenii. Doar pozar luam la biserica.
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
Carmen_80 spune:
Luminati-ma si pe mine. Am auzit si eu ca s-ar cumpara cadou la nasi. Veniti si voi ci idei, ce putem cumpara
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
ned spune:
Buna seara fetelor!
in sfarsit reusesc si eu intru pe net. Am reusit sa citesc ultimul capitol.
Eu sunt obosita si nervoasa, de joi am temperatura si frisoane, am ajuns la spital, mi-au mai desfundat un pic canalele. Ma chinuiesc cu bb sa ii dau sa suga mai intai si apoi ii dau completare LP. Of, sper sa treaca perioada asta, ca nu mai rezist. De aseara pana azi la pranz l-am pacalit si am reusit sa-i dau doar san, insa plange de foame din ora in ora, deci nu prea am ce sa-i fac. Trebuie sa-i dau si lp. E si constipat, il doare rau burtica si atunci plange de nu stiu ce sa-i fac. Am folosit de 3 ori sup cu glicerina.
Eu ii dau Aptamil, dr pediatra m-a sfatuit sa-i dau Nativa de la Nestle, se pare ca nu constipa, ca nu contine amidon. Acum studiez problema.
Ref la apa/ceai, eu ii dau cateva lingurite pe zi. Una din pediatre mi-a zis sa nu-i dau, alta sa-i dau. Deci, am ales sa-i dau cateva lingurite pe zi.
Am si uitat ce am citit, parca de botez. Inca nu ne-am interesat, ca am fost stresati cu piciul.
Fetelor, va admir cum va descurcati cu bebeii.
Zicea cineva de baby drink. Nu este recomandat de nimeni, pt ca are zahar.
Va pup
Mama de Tudor, nascut la data 26.07.2012
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
ned spune:
Am si uitat.
Felicitari fetelor care au devenit intre timp mamici.
Mama de Tudor, nascut la data 26.07.2012
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
cristina1984 spune:
salut si felicit din inima toate mamicile pentru bebelusii frumosi si sanatosi si binenteles burticilor care mai sunt le urez must succes si incredere.
stiu ca sunt codasa, codaselor pe forum, dar vreau sa va anunt ca marti, pe 7 august s-a nascut bebe Vlad Nicolae, de 3500 gr si 52 cm, apgar 9.
a venit pe lume la spitalul Filantropia prin operatie cezariana din cauza pozitiei pelviene.
recuperarea dupa operatie a fost muuuuuult mai usoara decat ma asteptam, iar acum ne acomodam si ne bucuram de viata in 3.
va pup pe toate si sper sa mai am timp sa mai citesc
roxypuy spune:
aoleu carmen, cred k a fost ceva in aer azi k si antonik mea a fost super agitata, nu a dormit mai deloc, a mancat mai des, a tot supt la tzitzi dar apoi urla iar de foame si dai cu lp...cred k mi-au iesit 200 de fire de par alb am tras si o tura de plans de nervi
chiar ii ziceam lui sotzulache k dk maine de ziua mea asa petrec...ma duc pe campii si asa nu ies nicaieri, de cd am nascut am iesit doar in parc aci in complex si pana la auchan...am deschis terasa si io n-am apucat sa o vad nici macar in poze
facusem planu' k iesim si noi cu ea la terasa sa nu-mi petrec si io aniversarea celor 30 de ani chiar schimband scutece daaarrr...la naiba cu planurile
sincer, dupa ziua de azi, chiar imi vine sa beau ceva si sa ma imbat si pe urma sa dorm vreo saptamana asa
ramonavlas spune:
Cred ca vremea asta schimbatoare e de vina. Si Riana a stat azi muuult treaza, ea care dormea si papa. Azi atipea cate 15 minute, dupa care vroia tzitzi sau plangea.
Despre botez, locatia e cea mai mica problema, avem localul nostru. Invitati: 25 adulti, 10 copii. Nu fac cu rude, doar noi, nasii, parintii si prietenii apropiati.
Acum ma ocup de fotograf.