Hai Cami! Bv Zizou,IIuli,Miha,Cristina,Lorena!(56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Roxinache, La Multi Ani fetita ptr. maine, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi. Doamne, fetelor ce bine este cand te mai ajuta cineva. Cred ca daca nu ar fi fost soacra -mea nu as mai fi facut inca un copil. Cel mai bine este asa cum spuneati si voi sa primesti ajutor de la oricine, ca altfel o iei pe campii. Botezul o sa-l facem si noi prin octombrie, de fapt va fi doar mirungerea ca a el a fost botezat in prima zi cand s-a nascut.Imi sspunea o prietena ca ea a rezolvat bebelul cu constipatia cand i-a dat colostru probiotic, parca asa-i spunea. Doamne, se micsoreaza lista cu gravidute, urmeaza Zizu si predam si noi stafeta. Acum stau si ma gandesc ce perioada frumoasa am petrecut alaturi de voi si cat de apropiate v-am simtit atunci cand am nascut. A fost o odisee a surprizelor, dar pana la urma totul s-a terminat cu bine. Deja o dau in nostalgie, asa ca mai bine ma bag la somn

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

mai sunt si CamiM, Viairo, Bumbita, si Muraturica,vb de fetele active pe forum.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Hello, dragelor.
Cu intarziere va invit la o felie de tort si un biberon din partea piciului meu care azi a implinit o luna
Roxi, La multi ani! pentru maine, sa fii fericita si iubita.
Eu mi-am 'serbat' 30 de ani chiar in ziua cand am venit cu BB acasa, nu pot sa zic ca mi-as dori sa se repete ziua aia, dar in mod sigur o voi tine minte toata viata
Noi avem botezul pe 2 septembrie si in afara de restaurant, dj si fotograf n-am rezolvat nimic. Pe de alta parte parca nici nu prea stiu ce ar mai trebui rezolvat: hainute pt BB si noi, cadou pt nasi si cam atat. Nu as vrea sa ma complic cu decoratiuni, marturii, etc. As vrea in schimb sa gasesc pe cineva care sa tina copiii ocupati (face painting, baloane, povesti, jocuri, etc.) macar cateva ore, sa simta si parintii ca au venit sa se distreze. Aveti ceva recomandari?
Multumesc
Sa aveti o noapte linistita.

Mergi la inceput

Fetelor, aerul ala de face bebeii sa planga a ajuns si la noi. De fapt si aici e atmosfera incarcata si vremea schimbatoare, tot sta sa ploua.
Deci Eric a fost cuminte pana la 1, exact ora la care trebuia sa ne vina o musafira, si a venit. Asa ca doamna si-a inceput prezentarea (era o reprezentanta, am facut un cont de economii pt studiile baiatului) iar eu ascultam cu mare interes cu tzatza pe afara si copilu' mufat practic continuu. Cum ziceam ca s-a saturat si il puneam in patut cum incepea concertul, in crescendo, mai intai foieli, apoi scancete. Nu a urlat ca nu l-am lasat eu. Toate astea pret de 3 ore! A fost jenant, dar asta e. La sfarsit am semnat hartiile peste perna de alaptat si gata, sa fie intr-un ceas bun.

Carmen, eu am apucat sa mananc abia acum, la ora 18:00. Cred ca o sa le bat pe toate de pe topicul lui Ali cu cura mea inedita de slabit. Noroc ca am facut de mancare aseara, morala e sa imi fac treburile imediat ce adoarme bb ca dupa aia slaba speranta. AM facut ciorba de costite de porc si compot de piersici. "Mananc" multe lichide pt lapte.
Acum am incalzit 2 bibe cu lm muls, unul mare si unul mic, daca se trezeste imediat ii infig ala mic, apoi si ala mare daca mai e nevoie. Sper sa nu!!!! Si mi-s sanii fleasca va dati seama...
Asa ca fetelor, va inteleg pe toate...mai ales pe Roxy...as trage o bauta (am inceput sa visez whiskey) si as lua-o pe campii...dar nu, am rabdare infinita...

A-propos:
La multi ani, Roxypuy, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de puiuta ta si hang on, vor veni si zile mai bune!

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Inca una si ma duc:

Idei de cadouri la nasi, imprumutate majoritatea de la odiseea mai-iunie, unde botezurile-s in toi:
-rama foto electronica
-tv LCD hmmmm...
-tablou inramat cu amprentele picioruselor lui bebe
-cos cu produse cosmetice sau produse de baie, de f buna calitate
-o sticla de vin ales
-aparat foto
-set de pat

"Pe vremea mea" (am botezat un baietel la 14 ani, cu parintii mei evident)se dadea la nasi ceva de imbracat, cum nu le stii gusturile , ai mei le-au dat cupoane de stofa de f buna calitate. Aici nu merge asa ceva. Oricum nasii sunt romani, deci putem respecta obiceiurile noastre. Dar tot nu m-am decis, vad la fata locului cand iesim la cumparaturi. Mai dati si voi idei please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

La multi ani Roxyyy, sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de familia ta! Eu mi-am aniversat ziua la 2 zile dupa ce am venit acasa. Nu am simtit deloc ca a fost ziua mea...

Nu stiu ce-a fost in aer dar si eu am albit putin ieri , sper ca maine sa nu mai fie la fel. Mai tineti minte cand va spuneam eu sa dormiti?? Eee prea tarziu, acum vara nu dormim, nici toamna si nici iarna!

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Fleur merci pt idei de cadou. Aia cu televizoru' e tare . Acum sunt in ceata si mai rau!

Fetelor daca mai aveti idei, pls feel free...

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata

Imi pare rau pt fetele care au nervii intinsi la maxim , dar ca sa va incurajez ... vin si zile mai bune

La Multi Ani Roxy !!! Sanatate si fericire alaturi de familie si cei dragi !!!!

Noi ieri ne-am plimbat cam toata ziua , am plecat pe la 12 de acasa si am ajuns seara la 8 . Bebe s-a comportat bine , am fost pe la mama , prin Cora la cumparaturi , i-am luat pampersi , am trecut si noi la nr 3 , avem aproape 5 kg , suntem mari ... si un pic prin mall , acolo i-a placut cel mai mult , a stat tot timpul treaz si a analizat ce este prin jur . Raportam o noapte usoara , a dormit de la 10 pana la 1 si apoi treziri din 2 in 2 ore , acum doarme bb .
Colicii de vre-o 2 zile s-au comportat mai bine , cred ca unde a fost tati acasa si le-a fost frica de el

Referitor la botez si noi facem ceva ft restrans , maxim 30 de persoane ,deci nu am prea mult de munca . Sunt in pana de idei cu cadoul nasilor , habar nu am ce sa cumpar , poate ma inspir de pe la voi

Plange puiul ma duc pana la el si revin

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi....va poftesc la cafea sau ceai ca parca nu le a dat nimeni inca

roxy la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nico multumim de torta fost delicios.la multe lunite si ani printsorului tau

nici eu nu am idee de cadou ptr nasi.de fapt ptr nase.ca nasii ce au fost la rafi au divortat si a ramas doar nasa si sora mea s a oferit si ea foarte entuziasmata sa fie nasa asa ca am 2 nase singuratice

fleur si eu am un bufet la care visez deja din fructe si dulciuri
revin ca scartaie cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

am revenit...
a vrut doar un paharel(vorba lui fleur)

noi am fost ieri prin mall cu bebe .a fost cumintel si m a lasat sa imi cumpar rochita.problema e ca i se scurge ceva galben din ochi.cred ca l a prins curentu pe undeva.i am pus laptic in ochisor.mai stiti ceva ce sa ii pun?
si nu stiu ce naiba am mancat ca azi noapte m am trezit cu niste arsuri pe stomac.si am si decartat de 2 ori dar nu mancare doar acid ca si cand eram gravida.si culmea ca si bebe de dimineata dupa ce si a baut lapticu l a vomitat pe tot in jet.si toata noaptea a fost agitat si s a foit saracutu

Mergi la inceput