Hai Cami! Bv Zizou,IIuli,Miha,Cristina,Lorena!(56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neata si de la mine.
de maine incepem sedintele de kineto,din caauza lichidului putin ,a sta inghesuita si avem ceva probleme.trebuie sa mergem timp de 6 saptamani de 3 ori/sapt.
problema e ca nu avem program,nici lapte..tre sa ma car cu biberonul dupa mine.cred ca seduce naibii initiativa mea de alaptat....
noi ii dam NAN H.A-pe cutie scrie ca trebuie dat imediat dupa preparare. o fii vreo problema daca il prepar de acsa si sta vreo ora??trebuie sa-mi iau un dispozitiv d-ala de tinut bibe cald...offff

nu stiu daca v-am spus ,dar a 2-a zi dupa nastere au dus-o cu ambulanta la budimex, i-au facut ecocord-si s-a infirmat suspiciunea de malformatii la inimioara.oricum mai repetam dupa o luna....

financiar deja suntem-praf....lapte praf....

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
SARA MARIA
DN-30.07.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

buna fetele

eu greu tin pasul cu voi, nici de citit nu apuc, dar unde sa mai si scriu.

noi avem 2 sapt, sugem tzitzi cand si cat vrem, bine ca are mami...

felicitari noilor mamici, bun venit piersicutelor !!!

vali ma bucur pt. rezultatul bun de la eco

ma apuc sa citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

salutare, salutare/.Fleur, mi te si inchipui cum stateai la prezentare cu bebe mufat. Ali, al meu are niste muci, scuze de de detalii, care i-au ajuns in gat si chiar nu stiu ce sa fac, ca-mi fornaie , o sa o intreb pe profa azi.In rest, s-a sculat din doua-n doua ore. Carmen, eu nu am nicio idee ca suntem aerieni. Nici nasi nu avem.Al meu venise cu ideea sa facem botezul intre prieteni la o pensiune la munte si sa stam un weekend.Avem si noi 3 kg,eu nici nu stiou ce sa spun cate luni are, cand ma intreaba cineva. Zic si eu ca-i nou nascut , dar el e batran. Va las ca-mi vin clientii si apoi fug la doctor cu berbe, apoi iar la birou, iar acasa si tot asa pana la 18. Pupici si ptr. Nicostea la o luna, bun tortul. Valy, vezi ca exista un dispozitiv unde pui exact masura de lapte praf si-l prepari pe loc, oriunde mergi. Ii iei la tine doar apa fiarta si racita.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Fleur eu nu am avut arsuri deloc, nu stiu celelalte fete cu pletosi cum au fost.
Din cate am inteles nu parul influenteaza arsurile, ci pozitia unde sta bebele. Fina mea a facut bebele chel si a avut arsuri la maxim. Eu am purtat sarcina jos si nu am avut probleme cu arsurile.

Noi avem botezul pe 9 sept, de Sf. Parinti Ioachim si Ana, dupa care facem o masa, doar cu cei apropiati. In criza de nasi am fost si noi, ca si ai nostri au divortat. Idee pt cadou, o icoana ceva mai valoroasa, eu la asta m-am gandit, poate ma mai inspir de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ca mila vezi cu icoanele ca dc au sau au mai primit ... e cam greu sa pui atatea in casa mai ales dc nu esti si f religiosi

la fel tablou cu forma picioruselor lui bb e un cadou super pt bunici; asa nasii poate au si ei copii si prefera de la odraslele proprii

sper ca nu va suparati ca am scris asta...

eu am o durere de cap crunta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Salutare!

Valy, si pe noi ne-a linistit cardiologul la ecocardiografia de la o luna cu sperieturile din sarcina. Probabil o sa mai fac una de control la alt dr la vreo 3 luni, ca sa fim noi linistiti...
Sa dea Domnu sa nu fi fost decat sperieturi si sa avem copii sanatosi.

Nici eu nu am avut arsuri in sarcina, in ciuda perisorului lungut al Ecaterinei. Nici sexul copilului nu a fost dupa forma burtii.
In schimb, se respecta intervalele orare cand era treaza in burtica cu cele de acum. Noaptea dormea, ziua dadea din picioruse.

Noi facem botezul pe 24. Mai avem de rezolvat problema tinutelor si a vinului pe care il aducem noi(vom avea in jur de 40 de invitati).
La cadoul nasilor nu m-am gandit. Imi surade o lenjerie de pat mai deosebita.

Voi ati depus dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului? Aveti idee care e termenul limita pana cand trebuie depus? Sau cand e cel mai indicat/favorabil? (ma refer la faptul ca am auzit ca se intarzie plata cateva luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor, am si eu aproape 24 h de cand experimentez alaptatul din sani neangorjati, nepietrificati, lipsiti de galme. Imi vine sa si plang de fericire, parca nu mai e asa traumatizant alaptatul. Experienta mea de pana acum a fost infioratoare, se si mirau asistentele din Medlife de cata ambitie am sa continui alaptatul la ce sani aveam. Acum doar sfarcurile ma ustura, dar le tratez, parca nici nu mai conteaza problema asta pe langa cosmarul prin care am trecut.

Azi merg sa ma interesez la local pt botez, as vrea sa fac la Gargantua, in parculetul de la Gradina Icoanei, pt cele care stiu zona. E un local micut dar foarte chic, exact cum imi doream, acum sa vad ca ne si accepta. Am gasit si fotograf, cei de la Mika Photography (au pagina pe Facebook), cer 300 euro pt un botez micut, mi se pare rezonabil. Pe 23 septembrie imi doresc sa fac, exact cand Grace implineste 2 luni. PS : am deja cosmaruri cum ii va pronunta preotul numele la botez, ca la molifta de 8 zile ma intreba din 2 in 2 minute "Cum ati zis? Ana cum???" Popa englezit de unde sa scot eu oare? :)))

Felicit si eu noile mamici, Zizou si Cristina! Sa va traiasca micile comori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Si noi avem eco de cord , vineri cand o sa avem o luna si jumatate, sper sa vin si eu tot cu vesti bune .

Aruba , chiar ar trebui sa cauti un preot englezoi , ma bucur ca esti bine si ai fost ambitioasa .

Ada , sa ne dai vesti cu ce ai facut la doctor .

Porumbita ai dreptate cu icoana , ca si eu am primit multe si tot le-am dat pe la tara , ca nu aveam ce sa fac cu atatea . Mai trebuie inspiratie ... mi-ar place ceva practic pt amandoi ca sa nu le iau cate ceva separat ... acum o sa vedem

Valy , Doamne ajuta sa rezolvati, stiu cat este de greu sa stai pe niste drumuri , mai ales cu copil mic

Ali , ceva ai mancat tu daca nu ti-a priit , mai rau este ca la afectat si pe bebe , micutul de el . Acum este bine ?

Nico la multe lunite in continuare

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

of, mai fetelor. Am venit de la doctor, totul este ok cu eceptia faptului ca este fornait, adica racit si profa zice ca o fi vreun stafilococ. Ne-a luat la toti exudat din nas, maine o duc si pe soacra-mea si pe Tudor si joi avem rezultatele, sa vedem daca este stafilococ. Secretiile sunt galbene, cred ca sigur e racit. Ne-a si certat ca am racit copilul, cu toate ca Doru zice ca el a plecat din spital cu mucozitati. Asa ca , nu am facut niciun vaccin. Il facem marti impreuna cu infarix.Ca tratament deocamdata ne-a dat, o pic de ser inainte de fiecare masa, iar apoi jum. de lingurita de suc de lamaie la 12 si la 12.30 supt, cvate o pi. caldaa de pus in urechi si sa-i facem aerosoli cu ser fiziologic, iar dc. e stafilococ, joi o sa nea dea picaturi cu antibiotic. Cam asa stam.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!
Ne-am intors si noi duminica de la tara.A fost frumos,dar obositor,pentru ca de data asta a fost foarte multa lume pe acolo.
Emma e bine,de cateva zile cred ca o doare burtica,i-am dat bonnisan,dar nu prea cred ca are cine stie ce efect.De azi am inceput protectis,sper sa o ajute.
Va doresc spor la pregateli celor care aveti botezul in curand,noi o sa-l facem probabil la sfarsitul lui septembrie.Tot botez micut,in familie,cum a avut si Timi,maxim 25 de persoane.
Ada sper din suflet sa nu fie nici un crocobalaur,si sa scape repede Nectarel

Voi mai luati vitamine?Eu am mai tot luat,dar pe mine ma constipa groaznic.Acuma parca si mai tare decat in sarcina.A inceput sa ma supere si pe mine un hemoroid mai vechi,cu care nu am avut probleme de ani de zile .Se poate oare sa constipe si ceaiul de lactatie?Desi de obicei nu beau mai mult de 2 cani pe zi.Pe langa asta,mai beau si alte ceaiuri,dar mai mult de musetel,care ar trebui sa ma ajute cu digestia...of

Ma duc sa ma intind putin ca toata lumea doarme.Sa vedem cat tine minunea

Mergi la inceput