Hai Cami! Bv Zizou,IIuli,Miha,Cristina,Lorena!(56)
Raspunsuri - Pagina 12
carmina_s spune:
Buna fetele
Am intrat sa va pup si sa o felicit pe Roxy de ziua ei: la muuuuulllltttttiiiii ani, iubita!!!! Uite ce cadou frumos ai primit de ziua ta de la Doamne Doamne! Te pup si Miruna o pupa pe Antonia
Mami de Ana Miruna - 15 iulie 2012
ilenutza spune:
Fleur ce m-ai amuzat cu prezentarea...
Si Laura cu zile mai buna, asa ma gandeam si eu ca peste vreo 6 luni o safie bine, iar peste vreo 5 ani si mai bine.
Despre botez:
Cadouri nashi ioc
Haine ioc
Marturii si decoratii botez f putine
Vestea buna: maine sunt deschise toate magazinele iar sotul e liber
Sper sa bifez tot
Am luat la mana :carrfour orhideea, obor si cocor si sunt franta, bambina idem
In seara asta AFi cotroceni
Porumbita spune:
fetele de la mai iunie au pus un articol f interesant despre decalotare
http://www.pediatrucluj.ro/tag/decalotare/
Fleurdelise spune:
Felicitari Cristina! Bine ai venit Vlad Nicolae, sa cresti mare si sanatos!
Fetelor, a nascut Zizou ca a zis cineva, dar n-am vazut mesaj de la ea?
Ada si al meu are mucozitati in gat, ii suflu cu batista bb dar nu e suficient ca sunt deja in gat, dupa fornaieli. Mititelul s-a obisnuit si pare ca nu il deranjeaza dar eu sufar cand il aud. Eu ii pun apa salina in nari si atat. Mucisorii nu sunt galbeni ci albi. Oare sa-i iau si eu aparat cu aerosoli. Pediatra mi-a zis sa-l aspir atat.
Noi am avut o noapte cu treziri dese la maximum 2 ore. Acum e treaz si nelinistit. Il amagesc cun pic cu o tztatza apoi iau biberoanele si mergem la cumparaturi. Vreau sa-mi iau pantofi, sa vad de cadou nasi...am ambitii mari...sa vedem daca imi iese.
Va pupicim!
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ramonavlas spune:
Si noi suntem cu muci, amandoua fetele fornaie. Riana se ineaca saracuta cu muci. Ii pun ser si o aspir. A noastra e de la cresa.
adarev spune:
Da, mai fetelor dar voi sunteti cu mucisori alb, ai nostri mi-a zis cand i-a recoltat sunt galbeni. O sa vedem joi. Eu, i-am luat aparat de aerosoli si ii fac de trei ori pe zi cu ser fiziologic. Nu inteleg pe mine de ce nu ma lasa sa-i aspir.Fleur, vreau sa ne spui ce ti- a iesit din tot ce ti-ai propus si ce model de pantofi ti-ai luat. Of, fetelor mi-a inceput Tudor cu geloziile.acum vroia sa-si faca baie in cadita lui Nectarel. Intreb si eu ca Fleur. A nsascut Zizu?Noi botezul il facem in octombrie.V-am pupat.
Ada
ilenutza spune:
ALi, asa a avut si bambina mea la ochi si i-a trecut cu urm tratament, fara antibiotic:pus ser IN OCHI cu seringa, cateva picaturi si sters cu comp. sterile de catev
a ori pe zi.Este f eficient
Mi-am gasif rochie la yokko, unde sunt super reduceri,a nasicile mici le iau o esarfa steilman, nashul mare si mic ceva gen lanterna frontala, multitules de la hymalaia si bb nash ceva de zara probabil.
Maine pantofi si haine baieti tot zara probabil,
Si bb are muci de la aerul naspa din magazine, ma oftic dar nu avem cum sa facem sau poate de la frati care sunt raciti, nu stiu...
Fleurdelise spune:
Buna dimineata fetelor,
In primul rand, La multi ani celor ce poarta numele sfant de Maria si derivatele lui.
Am trecut pe aici dupa ce am dat papa la pui si las o cafea buna.
Iar am avut o dupa amiaza plina de umblatura.Am mers sa cumpar pt mine, am luat pentru bb ...sandalute si pantofiori sport, super haiosi si la reducere. SI multe alte chestii pt el: saltea de infasat (dar n-am masa, sa vad ce improvizez), protectie impermeabila pt saltea patut, aparatori de patut noi si altele. Adevarul e ca am intrat intr-un magazin specializat, BabiesrUS, ceea ce evitasem pana acum. Cam scumpe toate, in special maruntisurile, dar si varietate mare de produse. Am luat si Infacol UK si Gripe water de la ei, dupa ce cautasem fara succes prin tot orasul pe la farmacii si naturiste.
A, si cadouri pt nasi: o rama foto electronica la adulti, si o tableta cu jocuri la copii.
Apoi am mers la restaurantul cu botezul, pt ultimele detalii, apoi in vizita la cumetri.
Am ajuns rupti acasa, bb a supt ca disperatul - desi ii mai dadusem din biberoane, nimic nu e mai bun ca tzitzi, clar o prefera. Si a dormit dus de pe la 8 la 2!
Va pup, ma duc si eu la culcarica langa el, ca noaptea-i lunga!
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
carmina_s spune:
Buna feteleeee!
Astazi Mirunica implineste o luna de cand a venit pe lume, asa ca va servim cu o felie de tort si un pahar de sampanie (pt copii)
La multi ani si pt piersicuta Porumbitei (am nascut in aceeasi zi si la acelasi spital dar din pacate eu am aflat dupa, deci nu am reusit sa ne vedem)
Pupiciiiiiiiiiii
Mami de Ana Miruna - 15 iulie 2012
Laura32 spune:
Buna fetele ,
LA MULTI ANI tuturor Mariilor !!!!
Raportam o noapte horror , dar cred ca am inceput sa ma obisnuiesc , am slabit cu succes 15 kg si in ritmul asta cred ca ajung la kg ce nici nu visam sa reusesc
Plangeeeem mai mereu cu burtica si plangem si mai tare cand nu reusim sa facem kk. Va intrebam mai in urma , cum ingrijiti buricutul lui bb ? al meu il cam are un pic rosu si nu aveam pana acum nici o problema , cred ca am gresit eu undeva
Sa creasca mare Miruna si Victor !!!!
Fleur , ma bucur ca ai reusit sa realizezi ce ti-ai propus si mai ales ca esti si singura cu bb .... Bravo tie !!!
Sunt zombi rau , sincer nici nu vad tastele unde scriu , bb acum este afara cu tataia , sa vedem cat o sa stea , ca plange repede de foame , eu am mai strans una alta prin casa si astept sa apara sa-l mufez
Dana , ce mai faci ? sunteti bine ?
Ada , imi pare rau pt Nectarel ca este racit . Ti-am spus la un moment dat ca si Andrei avea mucisorii galbeni -verzulii , i-am pus ser fiziologic si in cateva zile a trecut de la sine , acum nu stiu daca a fost racit sau nu , eu i-am luat temp in fiecare zi si nu mi s-a parut nimic anormal . Sanatate multa va doresc si fetitelor tale Ramona
Eu de maine incep sa sun sa vedem cine imi confirma cu botezul , sper sa nu-mi dea prea multa bataie de cap ca sunt obosita si tare irascibila
Face cineva Vaccinul Rotarix care este optional ? Nu ma pot decide daca sa-l fac sau nu , pediatra a zis ca este bine sa-l fac , imi este teama ca il v-a voma si mai costa si ceva banuti , bb al meu nu prea este incantat de gusturi noi si da repede afara ce nu-i convine
Va pe toate !!!!
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)