Hai Cami! Bv Zizou,IIuli,Miha,Cristina,Lorena!(56)
Raspunsuri - Pagina 13
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmina_s Buna feteleeee! Astazi Mirunica implineste o luna de cand a venit pe lume, asa ca va servim cu o felie de tort si un pahar de sampanie (pt copii) La multi ani si pt piersicuta Porumbitei (am nascut in aceeasi zi si la acelasi spital dar din pacate eu am aflat dupa, deci nu am reusit sa ne vedem) Pupiciiiiiiiiiii Mami de Ana Miruna - 15 iulie 2012 |
chiar ca imi pare rau ca nu ne am reperat pe acolo!
Porumbita spune:
chiar asa, fetele din Buc, nu vreti sa facem o intalneala mamici si bebici?
laura noi o sa facem rotarix la 3 si 5 luni (la 2 si 4 facem infarixul)
pt buric pudra baneocin, eventual sters cu betadina inainte
fleur a iesit ok testul de toleranta la glucoza? felicitari pt cumparaturi
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita chiar asa, fetele din Buc, nu vreti sa facem o intalneala mamici si bebici? laura noi o sa facem rotarix la 3 si 5 luni (la 2 si 4 facem infarixul) pt buric pudra baneocin, eventual sters cu betadina inainte |
Pe cuvant daca nu mi-a spus de rotarix la 2 si 4 luni ... mi-a scris si pe un biletel ce sa cumpar , naiba sa-i ia de doctori , ca fiecare este cu nebuneala lui . Mai bine ... acum sunt in ceata totala si cred ca nu mai fac nimic din oficiu
Ar fi bine o ieseala , dar cred ca daca burtici nu ne-am mobilizat prea multe , la mamici eu nu sper la gasca mai mare
Multumesc pt raspunsul cu buricutul
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Laura32 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura32
Pe cuvant daca nu mi-a spus de rotarix la 2 si 4 luni ... mi-a scris si pe un biletel ce sa cumpar , naiba sa-i ia de doctori , ca fiecare este cu nebuneala lui . Mai bine ... acum sunt in ceata totala si cred ca nu mai fac nimic din oficiu Ar fi bine o ieseala , dar cred ca daca burtici nu ne-am mobilizat prea multe , la mamici eu nu sper la gasca mai mare Multumesc pt raspunsul cu buricutul Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012) |
Si infarixul cat costa ?
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ramonavlas spune:
Chiar daca avem muci, amandoua au dormit bine azi noapte. Riana de la 10 pana la 3.30 cand a vrut titi si apoi de la 4 la 6.30.
Am fost cu amandoua la biserica. Mai inainte ne-am intors, au papat si acum le culcam.
La multi ani sarbatoritelor de astazi!
b_1403 spune:
Fetelor am intrat sa va salut pana nu se trezeste olimpica mea.
Azi noapte am avut seara de club a plans si s-a foit pana la ora 6, era foarte agitata inca nu imi este clar daca sunt colici sau doar o agitatie.
Luam bonnisan si baby drink dar sunt apa de ploaie tot plange si nu doarme noaptea. Incep sa ma invat cu noptile nedormite.
Acum am o alta probleme, e posibil sa aiba un hemangiom la puta. Eo pata rosie destul de maricica, off sunt asa de speriata ca mie frica de operatie.
Maine sun sa vedem si de ecocord ca si noi eram banuiti inca din burtica de ceva probleme. Cu Dumnezeu inainte pseram sa fie bine.
Va pop mai citesc cat mai reusesc.
Am pus poze pe picassa.
Dianami spune:
Buna, fetelor!
Felicitari mamicilor care au adus pe lume piersicute, sa va refaceti usor si repede, sa aveti laptic mult pt. pui!
N-am reusit sa scriu la timp dar am fost alaturi de voi cu un gand bun.
Lorenaflore, ai nascut natural sau prin cezariana?
Laura, Infanrix-ul este gratuit, nu trebuie sa-l platesti. Incearca sa desfaci putin buricul si sa te uiti acolo, poate nu s-a inchis bine si e inflamat pe acolo. Daca nu se poate desface, inseamna ca e inchis si e suficient niste baneocin seara.
Eu nu fac Rotarix, acopera mult prea putine tulpini de rotavirus si nu da imunitate decat pe cativa ani (daca o da). Cunosc o gramada de copilasi vaccinati care au facut enterocolita cu rotavirus, asa ca prefer sa nu-l fac.
Sanatate bolnaviorilor, daca sunt raciti aspirati-i daca e cazul si puneti ser fiziologic (eventual incercati si o spalatura, dar trebuie sa va arate cineva live).
Noi stam mult pe afara, suntem bine, crestem mari si ne pregatim pt. botez (pe 26). Irina doarme noaptea pe burta, doar ziua sta pe o parte sau cu fata in sus (de obicei cand adoarme langa mine, dupa primul supt de dimineata).
Cand sta pe burta isi ridica f bine capul, sus de tot, e f atenta la ce e in jurul ei (si de obicei e harmalaie mare ). Motric mi se pare ca e mai precoce decat fratii ei, o sa vedem mai tarziu daca isi mentine ritmul.
Nu am de ce sa ma plang, e un copil tare cuminte si doarme toata noaptea (de la 10-11 pana la 6.30-7). E meritul ei, eu nu am facut nimic in acest sens.
Colici nu avem, seara mai scanceste uneori dar mi-am dat seama ca e de la oboseala. Si cand o tin in brate nu sta cu niciun chip ca un bebe, vrea numai sus sa vada in jurul ei. Incerc sa o mai pacalesc tinand-o pe burta, pe mana mea, dar nu merge des, protesteaza .
Va pup, o zi frumoasa va doresc si La multi ani! celor care sarbatoresc astazi onomastica.
Porumbita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura32
Pe cuvant daca nu mi-a spus de rotarix la 2 si 4 luni ... mi-a scris si pe un biletel ce sa cumpar , naiba sa-i ia de doctori , ca fiecare este cu nebuneala lui . Mai bine ... acum sunt in ceata totala si cred ca nu mai fac nimic din oficiu Ar fi bine o ieseala , dar cred ca daca burtici nu ne-am mobilizat prea multe , la mamici eu nu sper la gasca mai mare Multumesc pt raspunsul cu buricutul Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012) |
dc ti a zis la 2 si 4 luni ti l face odata cu infarixul
eu si pediatra am optat pt intercalare, sa fie o luna intre fiecare tura devaccin. asa am facut si la primul baiat
ZIZOU spune:
Fetelor, am nascut!!!!!!
Pe 13 august la 9,15 s-a nascut Emma Mihaela dupa un travaliu de 32 de ore, dar doar ultimele 2 au fost de cosmar. Cezariana mea s-a dus pe apa sambetei asa ca am nascut normal si fara epidurala.
De azi suntem acasa, laptele vine greu, bebe nervos si nerabdator deci alaptatul este un cosmar nici nu are de ce apuca...
37+
AMR 2 saptamani
Fleurdelise spune:
Bravo Zizou! Bine ai venit Emma Mihaela, sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si norocoasa!
32 de ore de travaliu??? Zizou draga, nu stiu cum ai rezistat, si fara epidurala fara nimic? De ce nu te-or fi bagat la cezariana, a fost optiunea ta? Sa ne povestesti cand te simti in stare. Cum decurge recuperarea? Rabdare ca vine si lapticul.
Dianami, ma bucur ca sunteti bine si felicitari pentru Irina cea cuminte si precoce! Cate kg are acum?
Bea, imi pare rau ca e agitata Maya, poate e doar o etapa. Daca iti cere papa des, e probabil un puseu din ala de crestere, n-ai ce sa-i faci decat sa rezisti eroic pana se regleaza cererea cu oferta !
Ramona, sanatate multa fetitelor, si al meu tot mai are mucisori multi dar doarme fornaind de n-are nici o treaba.
Spunea cineva, scuze ca nu mai retin cine, ca un semn de raceala a fost ca bb se ineaca des cu lapte. Al meu se ineaca asa dintotdeauna, mai precis de cand eu am laptic mult, asta inseamna si ca e racit?
De la 5 dimineata bb cere papa din ora in ora daca nu mai des...asta-i programul lui matinal, m-am obisnuit de acuma. De juma de ora a adormit, sa vedem cat il tine. Noaptea a fost ok, ca de obicei, 2 treziri papa f scurt nici juma de ora si iar nani.
Aici e innorat si racoare, preferam asa decat caldurile alea cumplite.
Iesim si azi, ca pantofi pt botez tot n-am...
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)