Hai Cami! Bv Zizou,IIuli,Miha,Cristina,Lorena!(56)
Raspunsuri - Pagina 14
Fleurdelise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita fleur a iesit ok testul de toleranta la glucoza? felicitari pt cumparaturi |
Abia pe 31 aflu, cand ma intalnesc cu doctorita, ca trebuie interpretate valorile.
Vai de toate fetitele! Frumusele foc si asa gingase, nu le fie de deochi! Am vazut poze noi de Lorena, Bea, Aruba.
Fetelor cred ca va petreceti toate de Sf. Maria, ca e o pustietate pe aici.
Va pupic
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Laura32 spune:
Va doresc o noapte usoara fara colici si plansete
Va pup
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ilenutza spune:
LMA Mariuti si Marioare!!
Va rugam sa obs orele mici la care "transmitem".
Intrucat a dormit de la 18 la 1 am e de inteles( cu un supt la 9pm) plus mai toata ziua la shopping
Azi mi-am luat pantofi , yupii, sunt super, abia astept sa ii incalt
Am completat tinutele baietilor
Si mi-am luat cateva articole de la stefanel unde sunt reduceri
M-am muls si eu putin ca sa am lapte in caz de urgenta.Big mistake:mi s-au umplut sanii de lapte si galme, noroc ca am tras f putin gen 30 ml din amandoi si colac peste pupaza nici nu o vrut bibe, suzeta o scuipa imediat...
Si al meu se ineaca cand ii vine f mult lapte adica la inceput iar cand are muci in gat e normal...
A adormit motanelul, i-a curs lapticul din gurita ...
Inapoi la somn maine iar suntem la program -manichiura, putina curatenie, spalat, poate mai luam una alta pt botez
Laura32 spune:
Buna dimineata ,
vrea cineva ?
Am avut o noapte mai usoara , dupa baita l-am infasat pe bb si mi-a dormit mai binisor de la 9 jumate pana 1 si apoi la 2 ore treziri
La ora 4 am facut cu mare chin un mare kk si am adormit fericiti
Felicitari Zizou !!!! 32 de ore de travaliu , esti tare , nu gluma
Fleur ma bucur ca esti cu toate aproape gata
Fetelor , bebelusii vostri dorm linistiti ? sau scot niste sunete in somn ? Al meu chitatie cand doarme , este imposibil sa nu-l auzi si din cauza asta nu dorm si eu ca omul , tot timpul sunt cu urechile ciulite
Diana merci de raspuns , dar nu ne mai spune programul fetitei tale ca eu o iau razna de invidie
Ile si tu esti in febra cumparaturilor , hai ca incepe perioada botezurilor . Deja astept sa vad poze noi
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ZIZOU spune:
Acum ca am un pic de timp sa va povestesc.
Duminica 12.08 cam pe la ora 4 dimineata m-au apucat niste dureri sacaitoare dar suportabile de mijloc si burta, cam ca la ciclu dar mai intense. Nu le-am luat in seama decat pe la ora 11 cand l-am sunat pe doctor sa ii spun de aceste dureri si ca se repetau la intervale de 10 minute. Mi-a zis sa stau linistita in pat si sa iau NO-SPA si ca vorbim luni ca el nu e in Bucuresti.
Ok, am luat No-Spa, am stat linistita in pat a trecut ziua a venit noaptea. Luni 13.08 la ora 2 noaptea durerile s-au intesificat asa ca l-am trezit pe sot sa mergem la spital sa vedem daca erau dureri de nastere sau nu. ( eu aveam impresia ca trebuia sa simt si cum se contracta uterul cand ma apuca, dar pe mine ioc)
Am ajuns la spital iar doctorul de garda mi-a zis ca am dilatatie 2. Deci dupa aproape 24 de ore eu aveam dilatatie abia 2??????!!!!!
Am sunat doctorul iar, i-am dat sa vorbeasca cu doctorul de garda si apoi am vorbit eu cu el. Si atunci am avut primul soc. Mi-a spus ca vorbise cu cineva pentru un motiv medical de cezariana dar ca persoana aceea nu este in Bucuresti si abia joi vine cand aveam data stabilita sa ne vedem. Dar ca mergem pe naturala cu epidurala si ca daca in 24 de ore abia dilatatie 2 are timp sa se imbrace si sa ajuga la spital sa vorbeasca cu anestezista pentru un kit de epidurala.
A ajuns abia la ora 7.30 a vorbit cu anestezista si s-a dus doamna sa caute un kit intre timp el m-a urcat pe masa, era ora 8. Aveam deja dilatatie 4-5, mi-a rupt membranele, m-am dat jos si am asteptat-o pe anestezista, pana a venit doamna in 15 dupa ce mi-a rupt membranele aveam dilatatie 6-7 si mi-a zis ca e prea tarziu pentru epidurala. Al doilea soc.
Dupa ruperea membranelor au inceput adevaratele dureri. Trebuie sa recunosc ca am cam tipat si m-am cam vaitat.
Va urma ca s-a trezit domnisoara!
37+
AMR 2 saptamani
maria0408 spune:
Buna mamici si burtiki.
Am apucat sa citesc tot dar nu reusesc deloc sa scriu fiindca mereu unul din copii vrea ceva, nici nu termin bine cu unul ca incepe celalalt, distractia e si mai mare cand vor ceva in ac.timp si scartie fiecare pe limba lui.
FELICITARI SI DE LA NOI PENTRU PROASPETELE MAMICI.
ZIZOU CE CURAJ .BRAVO .
Roxy La multi ani cu intarziere.
Laura noi nu facem rotarixul in schimb vreau sa fac prevenarul.
Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu
ZIZOU spune:
Partea a doua a!
Inainte sa ajung la dilatatie completa mi-a bagat ceva pe branula de am ametit instant. Dupa aceea totul a fost ca prin vis. M-am urcat pe masa, am impins de cateva ori ( neeficient ca habar n-aveam cum sa imping asa ca m-a ajutat o moasa ) si a iesit mandra.
Am simtit cand m-a taiat dar nu foarte tare iar cand m-a cusut nu am simtit nimic.
Nu am crezut niciodata ca voi face asta. Eram asa convisa ca voi face cezariana dar mandra s-a grabit.
Acum ma chinui cu alaptatul nu ne pricepem nici una. Laptele a venit dar sanii sunt asa de sensibili si durerosi incat mi-e frica sa o pun la san. Diseara ma duc sa imi iau pompa sa vedem cum merge.
Cine are timp si stie sa ma treaca si pe mine.
Emma Mihaela 13.08, 3000 g, 50 cm, scor 9.
37+
AMR 2 saptamani
maria0408 spune:
Laura si Silviu la repriza de somn de dimineata, respectiv 5 in
cepe sa scanceasca, sa se foiasca , sa gangureasca in limba lui si atunci adio somn ca ma trezesc sa verific. Solutia de moment, il pasez lui tati in alta camera, ca altfel nu sunt buna de nimic dupa treziri din max.2 ore, cu un total ce nu depaseste 3/4 per noapte.
Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu
dannett spune:
Buna mamici si burtici!
Zizou, impresionanta povestea nasterii. Cred ca e un exemplu clar de "asa a fost sa fie" si cred ca a fost cea mai buna varianta.
Am reusit ieri sa imi cumpar rochia pentru botez. I-am luat si Ecaterinei un compleu pentru dus la biserica.
Aveti idee unde gasesc de cumparat o bentita ceva mai deosebita pentru printesa? Stiu ca se mai gasesc in seturile de botez, dar as vrea una separat, eventual rosie sa o asortez:d
Noi am dormit bine asnoapte. De la 10 aseara pana la 10 dimineata, cu trezirile de papa cam la 4, 3, si la 2 ore spre dimineata. Acu a adormit iar..
Nu stie nimeni cum trebuie procedat cu dosarul pentru indemnizatie?
b_1403 spune:
Buna fetelor.
Danett eu am de la primarie o lista cu toate actele necesare, mi-a dat lista cand am fost si am depus pentru alocatie. O sa trebuiasca sa ma duc in ziua in care se implinesc 42 de zile sa le duc pe toate gramada.
Zizou bravo mamico pentru curaj sa iti traiasca puiutu.
Maya mea a dormit azi noapte cu o singura trezire, era de asteptat micuta daca nu a dormit nici ieri si nici ieri noapte. Azi am fost la medic la putica are un hemangiom sper din suflet sa se retraga singur ca sa nu il operam.
Va pop