Hai Cami! Bv Zizou,IIuli,Miha,Cristina,Lorena!(56)
Raspunsuri - Pagina 15
dannett spune:
Beatrice, tu dupa cele 42 de zile intri in concediu de crestere copil? Nu mai ai zile ramase din concediul de maternitate (cele 126 zile)?
Laura32 spune:
Zizou , felicitari pentru curaj !!!!
Danette , si eu tot unde am depus dosarul de alocatie am luat lista cu actele necesare . Cum inchei cele 126 zile ( 1 oct la mine) intru in crestere copil .
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
b_1403 spune:
As mai avea numai ca nu le vreau ca nu ma avantajeaza cu nimic asa ca o sa imi depun dosarul imediat ce se termina cele 42 zile.
b_1403 spune:
Fetelor cred ca am sa o iau razna cu birocratia din tara asta.
Eu sunt angajata la o societate care are sediul social in Constanta si punct de lucru in orasul meu. Acum eu am nevoie de stagiul de cotizare si imi spun de la casa judeteana de pensii, care nu e in orasul meu si in resedinta de judet, ca trebuie sa merg la ei sa depun cerere si ei o trimit la Constanta si apoi asteapta sa le vina hartia in original aprox vreo saptamana si bineinteles asta inseamna vreo doua drumuri cam la 50 de km distanta cu copil cu tot ca alaptez si nu am cum sa plec fara ea. O doamna foarte draguta cu care am stat de vb la telefon spune sa sun la Constanta ca poate reusesc sa conving pe vreo cineva sa primeasca cererea mea scanata si sa imi trimita mie pe mail si apoi prin posta stagiul (prea putin probabil) numai ca suna mereu ocupat.
Imi iau campii asa tare ce m-au enervat. Gata m-am descarcat putin.
Cine are vreun nr de la CJP Contanta la care sa si raspunda cineva?
ramonavlas spune:
Zizou, felicitari!
Eu am mancat ieri 2 prune si a fost cam agitata Riana. Macar stiu sa nu mai mananc. Bine ca nu are nimic de la pepene.
Ieri am cantarit-o, a mai pus 290 grame, avem 3,040. Maine facem o luna si o cantaresc din nou, sa vedem cat a luat in greutate timp de o luna.
roxypuy spune:
hello dragelor! va multumesc din suflet pt urarile frumoase va trimit cu intarziere o felie de tort
LMA cu intarziere pt toate sarbatoritele si sarbatoritii de ieri
felicitari zizou pt bebelina si pt tarie
La multi ani Carmina!!! sa-ti traiasca Mirunik si sa va bucurati una de cealalta! Pupicei dulci!
noi ne luptam in continuare cu colicii (doar ziua Slava Domnului!). de ieri am trecut pe infacol. ii mai dau din cd in cd si sab simplex, bonnisan si ceiutz de colici, asta k sa mai variem cocktailul
a facut deja falcutze mandra mea, copanele, s-a marit si se schimba de la o zi la alta imi vine sa o pap
in rest...nimik deosebit...de ziua mea n-am facut nimik special (era de asteptat ), am reusit insa sa-mi acord cateva clipe pt mine...atat cat sa-mi indrept parul cu placa k mi-era dor, chiar daca nu m-a vazut nimeni in mod special (in afara de sotzulache).
laura - si bebelina mea scoate tot felul de sunete in somn, scartzaie k un soricel
aaa, tot uit sa va intreb: fetele din bucuresti, careia dintre voi ii suna fff familiar restaurantul derby? eventual si ceva legaturi pe akolo...se pare ca lumea e f mica si avem cunostinte comune, dar nu stiu cu care din voi...
dannett spune:
Laura, daca incepi concediul crestere copil dupa 126 zile de pre/post natal cand depui dosarul pentru indemnizatie?
Aruba, poti sa mai scrii, te rog, odata de unde ai comandat stickerul cu copacul cu bufnite? In cat timp a venit comanda? Se poate dezlipi si muta pe alt perete?
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dannett Laura, daca incepi concediul crestere copil dupa 126 zile de pre/post natal cand depui dosarul pentru indemnizatie? Mami de Ecaterina (06.07.2012) |
il depun spre sfarsitul lunii septembrie .
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Viairo spune:
Dannet, de aici sunt bufnitele: www.tapet-decoratiuni.ro , mai multe detalii o sa-ti dea Aruba.
37+
Fleurdelise spune:
Salve gagici,
Azi noapte l-am trezit eu pe bb de 2 ori ca dormea lemn. faza e ca imi era bluza de pijama leoarca de lapte si dintr-un san tasnea o mini-arteziana. (nu ma plang, ma laud )A papat,m-am si muls inainte.
Ile, mie nu mi se fac galme de la muls, invers, cand se mai face cate o galma, ma mulg, daca bb doarme si nu vreau sa-l trezesc.
Eu pregatesc minimum un biberon de cca 150ml in zilele in care iesim, practic zilnic in ultimul timp, asa ca am grija sa fie o mica rezerva mereu in frigider.
Laura, bebeii scot sunete si fac miscari in fazele de somn lejer, paradoxal, care dureaza cate 20 de minute (somnul lor incepe cu o astfel de faza). deci daca ai rabdare 20min se linisteste apoi si intra in somn profund. Si al meu chitaie, ofteaza si suspina, m-am obisnuit, il aud dar nu ma mai sperii ca are ceva.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)