Hai Cami! Bv Zizou,IIuli,Miha,Cristina,Lorena!(56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Neata buna fetelor,

Fleur, Aruba multumim de aprecieri .

Fleur, nu renunt cu LM, oricat de putin este, stiu cat este de important. Ma mulg si-i dau cu biberonul.
Noi tocmai trecem printr-un puseu de crestere, azi am intrat in sapt. 4. De 2 zile avem 5-6-7 mese /zi, a cate 130 ml fiecare.

Aruba, aparatoarele sunt de la Ikea. Nu au fost cumparate din romania, insa cred ca gasesti si la noi.
Mesele Sarei sunt aproape exclusiv formate din LP...cu toate astea, eu pana acum NU i-am dat deloc nici apa nici ceai. Insista cu LM, eu as da orice in lumea asta sa o pot alapta/hrani cat de mult cu LM. Din pacate productia mea de LM este aproape inexistenta.

Referitor la biberoane, noi avem de la Chicco (nu sunt multumita deloc, desi e pt. 0-3 luni, mi se pare ca are gaurica cam mare si curge prea tare laptele), avem de la Nuk ( f. buna, cu Air System control), insa cea mai buna si careia ii place si bebelinei cel mai mult, este de la Tommee Tippee.

Mami de Sara Ioana (21.07.2012)

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Noi avem botezul pe 25 aug., am arvunit rest., acum sunt la partea cea mai grea, cadouri si haine pt noi.
Cele 6 kg ramase ma fac sa nu imi placa nimic desi 70 kg la 173 nu e mult
Abia mi-am gasit o bluza potrivita pt alaptat la kiabi( care inchid magazinele in ro:(

Bambina are 4400 deja, la nastere a avut
3600,

Nu i-am dat decat san si apropo cat am fost la mama a crescut productia pt ca am mancat numai bunatati, acasa mai light ca nu are cine sa gateasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

pusi parca suntem surori:
pe a mea tot sara o cheama, tot tommee tipee-avem,tot lp+san (ce-o gasi pe acolo)
tu te mulgi manual?sau cu pompa?
pt lactatie eu beau 2 l ceai chimen,fenicul,anason, galafor si homeopate: urtica urens 5 ch-3 granule de 4 ori/zi si ricinus5 ch communis 3 granule de 4 ori/zi.

si pe mine ma dor coastele de la scsul bebelinei.+ ca avem si un cefalhematom-pe care-l dam cu lioton.sper sa se duca cat mai repede-daca nu...mergem la neurochirurg.

de la rahi-am avut toate reactiile adverese posibile,in schimb-n-am simtit deloc operaria-taietura in sine.m-am miscat ca si cum n-am fost taiata deloc.

pupici.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
SARA MARIA
DN-30.07.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am revenit si noi

am fost in wk la Paltinu; a plouat dar ne am distrat f bine (pe langa baietii mei au mai fost si nasii cu copii lorm fetita de un an si baiatul de 4)

o sa pun poze dupa amiaza sper

mama m a boscorodit la greu ca ne am plimbat si prin ploaie (bb in sling sau manduca si pe deasupra pelerina de ploaie de la decatlon) dar chiar ne am distrat tare si in sling il pot alapta fara sa il scot - la manduca tr sa scot o mana de la o curea, ma gandesc sa mai caut pe net or fi si alte variante)

seara intradevar suge mult mai mult, cate o ora si, insa eu nu prea ma jenez, il mufez, pun o esarfa peste si imi vad de ale mele, eventul stau putin mai retrasa de grup in caz ca e agitat si isi poate trage esarfa

cu colicii suntem la fel, maximul este intre 5 si 7 dim si apoi in jurul pranzului; incerc acum sa iau si eu infacol inainte de per asta; de dim a ajutat, sa vad dc tine si pe mai departe

Mergi la inceput

in rest operati a nu s-a inchis, e cam ca acum o sapt... mai astept... :(

si nu mai pot, disper de a dreptul cu hemoroizii aia

am deschis topic separat aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173995&nm=hemoroizi-indupa-sarcina

dc aveti vreo idee va rog mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Buna fetelor,
am nascut (mi s-au rupt membranele la ora 5 dimineata, in somn) si eu pe 27 iulie o fetita - Oana Maria - de 2,300 kg si nota 9 la 35 de sapt si 3 zile. Nu am avut probleme in spital, dupa 4 zile am plecat acasa, insa acasa am facut un icter foarte puternic de nu mai se trezea pitica si nici nu reactiona. Au vazut-o 2 pediatri, am ajuns cu ea sambata intr-o vizita la spital si am facut 6 ore de Fototerapie si indopat la greu, adica am fost nevoita sa-i bag biberon, ceea ce imi pare rau, dar trebuia hranita. Inca nu ne-a trecut icterul, miercuri inca aveam valori mari, insa suntem mai activa.
In orice caz, la cat mi-am dorit sa devin mamica, atat de grea este meseria de mamica... dar si frumoasa.
Va pup pe toate si o sa incerc sa va urmaresc macar daca nu o sa mai pot sa scriu.

LORI 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Porumbita,o eu ti-am spus cum am rez.Am vazut abia zilele astea pm-ul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilenutza

Porumbita,o eu ti-am spus cum am rez.Am vazut abia zilele astea pm-ul

doc respectiv e in concediu pana la sf lunii :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Salve gagici,

Bravo Lorena! Bine ai venit Oana Maria!

Lorena, stiu ce greu e cu icterul, si Eric a avut. In a 5 a zi a fost maximul, la fel ca la voi. Trebuie sa-i dai sa pape des, lp, lm, nu conteaza, cam la 2 ore (o trezesti tu) si s-o stimulezi continuu in timpul mesei: dezbracata in pampers, tinuta la distanta si nu strans in brate, racoare in camera. Va papa tot mai mult si va elimina icterul prin meconiu. Multa sanatate!

Si noi avem botezul pe 25 august. De unde la inceput imi era sila de pregatiri, am intrat in focuri si chiar imi place. Cel mai mult mi-a placut sa-mi aleg rochiile... Pentru bb am un costumas haios cu camasa pantaloni si vestuta...sa vad daca-i mai vine? Maine ma duc la restaurant cu nasii sa vedem cum decoram sala.
Noi avem 25-30 maximum invitati. Restaurantul e cu specific grecesc: aperitive grecesti (pikilia), felul principal la alegere intre 3 optiuni (pui, porc, somon), bar de salate (la liber, fiecare isi alege ingredientele si isi prepara salata), cafea, fructe, dulciuri (2 torturi, unul tiramisu si unul diplomat - cel decorat de botez, si prajituri/fursecuri mici gen alba ca zapada bezele umplute si altele). Va fi o masa separata numai cu dulciuri cu servire gen bufet. Aducem noi: vinul, taria, sampania. chestii de rontait, tortul decorat, fructele si prajiturelele.
AM angajat dj si pozari, acuma sa vedem unde dansam ca spatiul e cam mic.
De traditii nu stiu ce sa va spun, aici e mai greu, nu am moasa de ex., stiu ca la slujba se sfinteste o cruciulita de aur + lantisor pt bb,pe care le cumpara nasii...si cam atat. A si a doua zi baita acasa facuta de nasi, in apa se pune parfum flori si nu mai stiu ce, apoi apa se arunca la radacina unui copac. Numai bine ca am la copaci in fata blocului, tre sa aleg: brad, tei, artar . Tot a 2 zi voi dau un cadou la nasi, nu prea stiu ce sa iau cu un buget limitat. m-am gandit la o rama foto electronica dar parca nu e destul, ei au 2 copii (13 si 2 ani), oare trebuie sa iau cadou si pt copii? Daca aveti sugestii, sunt binevenite.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello girls! n-am murit, inca supravietuim...cu greu din cauza colicilor, dar incercam sa supravietuim
am zis sa schimb tactica si intai sa scriu k am tot citit din urma si pana sa apuc sa si scriu, scartaie soricelul meu si nu mai apuc
asa ca, felicitari tuturor mamicilor care au mai nascut intre timp! sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si se va bucurati de ei!
bafta multa burticilor care au mai ramas! wow, ce s-a scurtat lista!!! maine poimaine predam stafeta la bobocei

cum va spuneam, noi suntem bine (mai putin partea cu colicii ). crestem, deja trecem la urmatoarea masura de hainutze, am luat peste 700 gr, de cm nu mai stiu k n-am mai masurat-o, dar dupa cat de scurti ii sunt pantalonashii sigur a luat ceva cm noaptea dormim bine, ici colo cate o noapte cu treziri mai dese cd nu ne mai ia somnul chiar imediat dupa papa si atunci stam cu mami in pat. Slava Domnului k noaptea nu avem colici! am vaz k au mai zis si alte mamici - ciudat k au colici doar ziua si noaptea nu! care o fi explicatia? oricum e bine asa k dk nu dormeam noaptea cred k ma duceam la balamuc e clar k "vara nu dorm" e imnul nostru, al mamicilor
de papat papa din ce in ce mai mult, deja am ajuns la 110-120 ml la o masa, noapteaii dau muls din bibe k sa fiu sigura ca papa rapid si bine si ne culcam repede (k la san o lungim aiurea si nici nu sunt convinsa k papa suficient). ziua papa direct la tzitzi
+supliment formula din cd in cd dk nu se satura. eu bag ceai de lactatie cam juma de litru pe zi si merge productia

nu stiu ce sa va mai zic...mai citesc din urma si revin (dk ma lasa pitica pt k azi am avut o zi nashpa...).

poop!

Mergi la inceput