Hai Cami! Bv Zizou,IIuli,Miha,Cristina,Lorena!(56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Fleur, bine v-am regasit!

Muraturica, da-l incolo de stres, va fi totul bine vei vedea. Tu esti mai avansata decat mine, eu n-am eliminat dop, col lung inchis, contractii destul de putine... si eu nu mai am rabdare sa nasc odata, abia imi mai car burta de cat de lasata e

Sa nu va mutati la scutece fara mine da? Hai ca ma apuc sa urc si sa cobor scari, spal geamuri, dau cu aspiratorul mai des...

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 38+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ha, m-au sunat infirmierele ca nu mai pot veni, am reprogramat. Deci sunt libera..sa palavragesc pe aici.

Muraturica, tinem pumnii si scot cateva la inviorare! Ia iesi mataluta din butoi, ce conteaza unde nasti, presupun ca ai luat decizia sa mergi acolo ca e mai bine. Gandeste-te ca in cateva zile veti fi cu bebelusa acasa, doar voi 3!

Ioana, sunteti pe drumul bun! Cu clubul scutecelor: dupa ce naste si ultima burtica, ne mutam de la Odiseea sarcinii, cum e si normal, la Bebelusul-primele 365 zile si peste un an la scutece. La Bebelusul vom avea acelasi titlu de topic ca la odisee: Piersicute de iulie august 2012. Asa ca fetelor, daca vreuna din voi se pierde pe forum si nu ne mai gaseste, acolo vom fi...acusi acusi !

Porumbita, felicitari pt Victor a luat f bine in greutate. Ce simplu pare cum spui tu ca il duci peste tot in sling, gata mufat! Eu inca nu am curaj sa-l duc in port bebe, si am doua, sta cam prea vertical in ele, nu stiu ceva nu-mi place...mai exersam. Of, abia astept sa inceapa sa-si tina capsorul, mi se pare mult mai simplu dupa sa-l duc in brate peste tot. Jos palaria ce bine te descurci singura cu cei 2 copii, mai ales ca tu ai si ceva probleme, cu cezariana si hemoroizii. Si mai mergi si la birou, am inteles bine, cu bb? Wow!!!

Fetelor, mai dati-mi niste idei de mancaruri consistente, care se pregatesc repede si usor, in afara de ciorbe si gratare, numai de-astea mananc si m-am plictisit de ele. Azi fac ardei verzi umpluti, am luat ardei, mai trebuie carne, dar aici se opreste inspiratia.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

meyyy fetelor, ce e cu linistea asta pe aici? v-ati mutat deja la celalat topic?

intrebare de baraj pt mamicile din bucuresti - aveti un pediatru bun care sa faca si vizite la domiciliu? eu am gasit vreo 3 tantici cu referinte bune dar nu fac vizite tb sa gasesc repejor pediatru pt piersicutza...

azi am facut si noi 4 saptamani, am crescut deja 4 cm si am luat 1025 grame de cand am venit aks

ahh, si mai am o problema - de ieri unul dintre sani e moale mai tot timpul si abia daca mai scot 20-30 ml din el la un muls voi ati patit asa ceva? celalalt e ok, produce k de obicei, dar asta nu stiu ce are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Da Roxy, cred ca mamicile sunt ocupate pana peste cap cu puii, iar ultimele burtici sunt in febra ultimelor zile de...burtici.
Eu bantui pe aici ca am sot...lipsa si bebic cuminte, manca-l-ar mama pe el. Am fost la plimbarica si cumparaturi, n-a zis nici pas, acasa a papat calm vreo ora si acum se adoarme singurel. Doamne sper sa nu-si schimbe obiceiurile.
Cu sanul moale, nu te ingrijora, pune-o pe bb mai des la sanul ala si va extrage si va stimula productia. Fiecare san produce independent de celalalt.

Fetelor, va dau o solutie pentru sughitul bebelusului. Al meu se cutremura tot de sughit dupa fiecare supt, si tinea mult si 15-20 min. Azi i-am dat in premiera o lingurita de Gripe Water (apa digestiva) si i-a trecut instantaneu.Acuma nu stiu, poate i-ar fi trecut si cu apa simpla, ca la adulti? Voi incerca.Ii place tare apa asta, o plescaie cu pofta (ii dau si in timpul suptului cand il mai apuca crampele si se chirceste). Vad ca are zahar insa, nu stiu daca-i bine sa-l obisnuiesc.

I pup you all.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,

Eu am nevoie de tone de cafea , bb nu imi mai doarme noaptea , plange, jale mare cu durerile astea de burta , nimic nu isi mai face efectul
Cheuna este putin zis , efectiv numai pot , cred ca suntem pe primul loc la colici , nici daca m-ar ruga cineva nu a-si mai face un copil , daca dorm o ora sunt cea mai tare , in ritmul asta balamulc scrie pe mine

Dana , posibil sa fi fost si feonul , nu contest , eu ii dau drumul doar pt zgomot si pe aer rece . Multumesc pt sfat

Andrei este si el un fornait , ii pun ser fiziologic de doua ori pe zi si il aspir cam o zi da una nu , ca cica si asta duce la producerea lor . Uneori simt ca nu fac nimic bine pt el si poate din cauza asta il doare burtica , dar pe zi ce trece este mai rau si nu mergem spre bine cu colicii deloc , efectiv cresc in intensitate , pana acum erau durerile ziua dar am ajuns sa le simtim si noaptea cu brio .
Efectiv nu stiu ce sa mai fac iar de la oboseala am nervii prastie , am momente cand a-si da cu el de perna

Astept w/e ca painea calda sa fie taica-su acasa sa-l mai tina si el.

La doctor ... totul este foarte bine , are o deschizatura ( nu ma pricep la termeni medicali , scuze ) de 2 mm la inimioara , care ar trebui sa se inchida pana la un an maxim 3 ani . Urmatorul control il facem cand bb face un an , nu avem nici o contraindicatie ... plans , baie cu apa mai fierbinte , efort , toate sunt in regula . Multumesc lui Dumnezeu ca este bine si ne-am luat o piatra de pe inima

In rest nimic nou ,fac si eu un pic de galerie pt fetele care urmeaza sa nasca , nastere usoara si bebei necolicosi

Acum imi beau cafeau , sunt treaza de la .... de fapt sunt treaza de cand a inceput noaptea

Fleur imi pare rau ca nu se potrivesc pantofii , mai faci o cheltuiala , dar asta este trebuie mami sa fie frumoasa

Ada , cum este la tara ? Nectarel ce face ?

Va pup si sunt prin zona

Aaaa , sa nu uit ...ma doare foarte tare coloana , in zona unde am avut anestezia , stie cineva ce pot sa fac sa mai diminuez durerea ? ieri am facut o miscare mai brusca si am starnit si mai tare durerea in locul respectiv

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Neata , fetele. vreau si eu cafea, Laura. A dormit Nectarel dar ne-am speriat r#259;u de tot asear#259;. I-am pus oxacilina innas o picatura cum ne-a zis profa. Doamne, fetelor a scos lapte gros si pe nas si urla si se inneca. Am zis ca- mi sta inima. Īmi este si frica sa-i mai pun. Mi-am pus si eu si sunt amare r#259;u. M#259; enerveaz#259; fornaiala asta de nu mai pot. Cred ca nu ne face nici Vaccinul din cauza asta. Eu ii pun in spray sterimar si apoi īncerc sa -l aspir. Ii fac si aerosoli cu ser fiziologic. Ieri nu i-am dat cu spray ca m-am speriat dupa oxacilina aia. Hai Muraturica si Bumbita!

Ada

Mergi la inceput

Neata! Inca doarme casa aici asa ca mi-am permis sa-mi fac un capuccino si sa intru pe net.

Laura, rabdare mami ca nu ai de ales. Stiu si eu chestia aia cu asteptatul serii/week-end-ului sa ma ajute sotul sau mama ca simteam ca cedez nervos, dar uite ca usor usor au trecut toate. La noi feonul a ocupat un loc extrem de important in viata noastra, nu mai stiu sa-ti zic pana la cate luni l-am utilizat pentru calmarea copilului dar ne exaspera sunetul lui la un moment dat de am crezut ca nu vom scapa in veci de el :))
Ii dai si ceva prebiotice pe langa picaturile anticolici, gen protectis? Ai incercat mai multe tipuri de picaturi?Eu sunt in urma cu cititul, de asta intreb, poate ai mai zis... Saculetul cu samburi de cirese iarasi era nemaipomenit pt noi.
Se poate sa planga si din cauza nasului asa tare, nu poate respira cum trebuie si se sperie, dacazicicae fornait...zic si eu... vezi si umezeala in camera cum e.
Dureri in zona epiduralei am avut si eu multa vreme, dar nu f intense si sincer nu mai stiu daca le-am tratat cu ceva. Intreaba doctorul ca tre sa fie ceva calmante.

Ada
, multumesc pt galerie Nu mai am rabdare sa nasc odataaaa!!! Sanatate lui Nectarel, sunt in urma dupa cum spuneam, v-ati pricopsit cu vreun stafilococ din spital? Sa te interesezi cum se administreaza oxacilina aia,poate are vreo chichita. Zic asta pt ca de ex eu ii dadeam bonnisanul ilincai prea aproape de masa (si parca trebuia cu juma de ora cel putin inainte) si-mi varsa laptele in jeturi.

S-a trezit printesa ciufulici. Week-end frumos va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Hai Bumbitza!!!!

Hai Muraturica!!!

Eu ma necajesc tare ca nu iese lapte. Sanii sunt tari ca piatra dar nu iese nimic. Nici cu pompa nici cu mana nici cu bebe la san. Si asa era sensibili, acum sunt foarte, foarte sensibili. Mergem pe LP si cred ca trebuie sa ma impac cu gandul ca nu voi alapta.

In rest totul e bine. Nu avem program, ne trezim cand la 2 ore cand la 3 sau chiar 4. Icterul e moderat, tati e topit dupa ea, motanul inca nu stie ce sa creda asa ca o ocoleste delicat. Asa ca dupa ce ma ocup de Emma daca e prin preajma ma dragalesc si cu motanul.

PS IIuli si noua ne-a facut vaccinul in maternitate. Noi am nascut la Polizu.

PS 2 pun poze pe picassa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fetele unde sunteti plecate ? Eu m-am plictisit , poate mai vine cineva cu vre-o veste noua sau cu un sfat

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Zizou, multam de galerie! Poate poate vine mai repede!
Comprese caldute pe sani si masaj catre mamelon si apoi pus bebe la san sau pompa?

Mergi la inceput