Hai Cami! Bv Zizou,IIuli,Miha,Cristina,Lorena!(56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

pusi parca suntem surori:
pe a mea tot sara o cheama, tot tommee tipee-avem,tot lp+san (ce-o gasi pe acolo)
tu te mulgi manual?sau cu pompa?

fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
SARA MARIA
DN-30.07.2012

Valy,

Eu ma mulgeam cu pompa, tot Tommee...acum nu ma mai mulg ca nu mai am ce.

Referitor la LP, 3 saptamanai am folosit Nan 1 (asa i-a dat si la spital). Dar, avand in vedere ca nu alaptez, am tot analizat formulele de LP existente pe piata, deoarece as vrea sa-i ofer Sarei un LP cat mai bun. Ne-am reorientat, si de cateva zile ii dau Toffer - Lactana 1 (e produs BIO).
Am analizat comparativ valorile nutritionale, si Toffer-ul mi s-a parut cel mai bogat in Vitamina D, Ca, vitamine, etc. In plus, nu contine Taurina (cum contin multe alte formule).

Mami de Sara Ioana (21.07.2012)

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

cand mergem la dr apa pt LP= trebuie calda?calda?ca n-am termos. merg si la temperatura obisnuita???eu ms mulg doar de 2 ori pe zi=manual si scot 60 ml....restul ii dau lp.

si eu am auzit de toffer ca-s fffff bune.

pupici

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
SARA MARIA
DN-30.07.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Fetelor,
Am reaparut si eu in peisaj, cat pe ce sa va pierd la clubul scutecelor. Noi avem o saptamana azi, ne acomodam si traiesc niste sentimente incredibile. Partea neplacuta e ca plang f mult, jumate de zi din varii motive. Nu am laptic inca, trag de mine pr cateva picaturi, dar tot nimic.

Voi ati vaccinat bebeii cu bcg? Ca in maternitati nu mai este, noi l-am adus acasa nevaccinat si suntem cam stresati pe tema asta. Din cate inteleg, ar putea dura niste luni bune pana il aduc. Noi ne gandeam sa il aducem din bulgaria.

Fug ca trebuie sa pregatesc papa pt bb. Dar o sa ntru sa citesc din urma, ca nu mai stiu noutatile.

39+ Mihai
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Hello mamici si cateva burtici :)

Inca n-am nascut, sunt pe baricade. Am avut iar o perioada mai aglomerata, nu am mai reusit sa intru. Va dau de veste daca se hotaraste bebelusa mea la ceva, pana una alta vinerea trecuta am facut TNS si e totul ok, avea cam 2.900kg, iar vinerea viitoare merg iar la spital si sa vedem cum ne mai prezentam.

Va pup si pe voi si pe piersicute, sunt in urma cu tot si toate, asa ca sa ma scuzati daca mi-ati scris si nu am raspuns dar nu am mai citit de multa vreme.

Am vazut ca intrebati de bcg, eu Ilincai i-am facut vaccinul din bulgaria si e ok. era criza si pe atunci cu institutul cantacuzino si alea alea. Se pare ca e cel mai indicat cel din bulgaria, avand aproximativ aceleasi tulpini de virus ca si cele continute de vaccinul romanesc.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 29+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Si-am schimbat si semnatura, ca sa fiu in grafic si cu asta :D

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 38+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

saluare si de la noi

ieri am fost la controlul de o luna cu pitic (si cu fratesu ca e cam mucios); sunt mandra de piticul cel mare, s-a purtat f ok, ma temeam ca o sa fie complicat sa merg cu bb de o luna si cu pitic de 3.5 ani singura la doc, dar a fost ok

piticul are 4710 g fata de 3150 cu cat s a externat si 56 cm fata de 51.5 la nastere

dar pt ca se pare ca are icter prelungit mi au zis ca e mai bine sa faca analizele de sange; la nastere el a avut birubina 6.7 si a stat o noapte la raze
mi s-a spus ca icterul e dat de incompatibiltiatea de grupa de sange intre mine si sot (eu 01 si sotul b3) si ca victor are grupa sotului

a fost ok la recoltare, l am tinut eu, fratesu facea galerie si pitic a plans doar un pic

dupa l am recompensat pe cel mare si am fost cu ei in parcul national, e targ de produse autohtone si animatori pt copii; ieri era un pirat si vreo 20-25 de copii topaiau de mama focului dupa indicatiile lui; al meu pusti cred ca era cel mai mic de acolo dar a rezistat

in tot timpul asta pe bb l am tinut in sling mufat la san

toata admiratia mea pt cele care aveti 3-4 copii...
eu ieri seara eram epuizata
nu stiu cum ar fi sa mai fi avut si un al treilea

si tot ieri am fost sa imi fac si programarea la colonoscopie...

sunt cam speriata dar ma sperie si mai tare sangerarea cand am scaun
dupa ce o fac ma decid dc fac si ligaturile alea la hemoroizi...

asta e partea care ma sperie si mai tare pt ca tot citesc ca e f dureros dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

si ca tot vb de pompa, eu o folosesc o sg data pe zi, dimienata dupa ce pleaca robert cu sotul la gradinita si pana face ochi victor

de la ambii sani scot cam 80 in total, da sunt buni pt rezerve

fleur la tine e asa pt ca ai hiperlactatie, asa am facut si eu la robert, dar e buna pt ca tu vei avea nevoie de lapte pt cand incepi munca, insa tr sa fii mereu pe faza si sa fol si pompa, apoi cand te apropii de 6 luni si va incepe diversificarea va trebui ca progresiv sa descresti utilizarea pompei

si eu ar tr sa o folosesc mai des sa fac rezerve da asa nu am nici o tragere de inima, e mult mai comod sa il car pe el dupa mine si sa il mufez cand cere... sa vad cu doar o utilizare de pompa pe zi cat strang intr o sapt ca momentan e liniste la birou si il iau cu mine cand tr sa ma duc, dar din septembrie se schimba treaba si nu o sa il mai pot lua mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello hello
A mai ramas cineva cu burtica in afara de mine si Bumbitza?
Abia acum am citit din urma. Felicit toate mamicile si toate piersicutele.
Eu duminca am pierdut dopul gelatinos si am avut ceva dureri. De atunci (de fapt de miercurea trecuta de la ultimul control) stau cuminte cu dilatatie 2 si tin bebele la copt. Am programare pentru cezariana luni, in 20 aug., daca nu se decide bebele sa vina mai repede. Voi avea atunci 39 sapt fara o zi. Din pacate de duminica sunt acasa la socrii (eu aici voi naste), rabdarea ma paraseste si depresia imi da tarcoale . De fapt, sa fiu complet sincera m-a cam gasit. Abia astept sa nasc, dar mai mult decat atat, sa ajung acasa cu bebele si sotul. Daca ar fi dupa mine m-as descurca perfect fara ajutor de la mama sau soacra, oricat de greu ar fi. In fine, nu ma intand pe tema asta ca as putea scrie pana maine.
Ma gandesc cu drag la toate si o sa va dau de veste cum intervine ceva sau cum pot dupa cezariana. Sper sa fie totul ok si sa imi revin repede.
Va pup.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna fetelor!
Am ajuns acasa de cateva zile si noi. Avem 2100 gr acum si incercam sa crestem mari.
Deocamdata incercam sa ne obisnuim cu sunetele, gesturile, si comportamnetul de bebe :-)
Colicile le linistim cu Gripe water. E de mare ajutor.
In rest nu avem noutati.

Felicitari mamicilor de bebelushi noi si sa ne spuneti si noua daca va retrageti pe undeva caci am vazut ca se face un club al scutecelor? am citit eu bine?

Iuli, noua ne-a facut BCG-ul in maternitate la Polizu. La ala te referi?

Pup tare toate fetele fara exceptie!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Nimic de raportat deosebit la noi. Noapte ok. bb a dormit de la 8-8:30 la 2, apoi urmatoarea trezire la 6, iar de atunci incepem programul din ora in ora (ca sa nu ziceti ca dorm prea mult noaptea).
Ieri mi-am luat pantofi si ajunsa acasa la proba cu rochiile am constatat ca nu se potrivesc asa ca tre sa iau altii. Cu ocazia asta am constatat ca am crescut in picior cu o marime jumate-doua, in functie de calapod....

Kimmy, rabdare, alaptatul poate fi obositor, frustrant, dureros si tot ce vrei, la inceput, dar beneficiile pt bb nu se compara. Cred ca devin sacaitoare cu vb mea: vor veni si zile mai bune, dar jur ca asa este! In timp devine o rutina f placuta intre tine si bb, va suge un timp din ce in ce mai scurt si mai eficient. E obositor s-o tii in brate la san pana adoarme, de ce nu folosesti o perna, de alaptat sau obisnuita? Eu il las pe Eric pe perna de alaptat (nu stiu ce m-as face fara ea) minute bune dupa ce lasa sanul, adoarme...ar trebui 20 de minute sa cada in somn profund dar de multe ori nu am rabdare si il duc asa semi-adormit in patut, unde adoarme de-a binelea singurel. Ma rog, asta mai mult noaptea... ca ziua dupa supt sta treaz cu ochisorii cascati la carusel, jucarii...fixeaza si hainele din dulap (o debara cu usa mereu deschisa), asculta muzica...are ocupatii. Rabdare sa creasca un pic si a ta. La film nu prea putem merge, asta e. Trimite-i pe sot cu cea mare, sa se distreze macar ei. Si fii fericita ca o ai pe mama!!! spor la papat tort .

Si ca veni vb de tort, Ramona, la multe lunite Rianei! Abia asteptam felia de tort de mere !

Ada, care-i treaba cu stafilococul ala, cum se ia? Sa nu-l fi luat tu in spital, cred eu . Si deci, daca bb are muci, cauza posibila e stafilococu'? Oare sa cer si eu exsudat din gat? of... Ca al meu are muci parca tot mai multi, toata ziua ii pun apa salina si il aspir si tot fornait.

Bumbitza, bine ai revenit, de-acum ne vei spune direct ca ai nascut. Deci, no news good news.

Iiuli, imi pare rau ca nu ai laptic. Eu nu stiu care-i mecanismul de unele au si altele n-au. In fine, copiii cresc f frumos si cu lp. Cum e grasunelul tau, cum se adapteaza la viata de afara?

VA pup, eu acum imi beau cafeaua si asteptam sa vina la noi 2 infirmiere de la spitalul unde am nascut, m-am inscris pt un studiu de-al lor. Nu fac experimente pe noi, stati linistite, e mai mult un sondaj de opinie si imi ia sange pt nivelul hormonilor. In plus, e platit!

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput