300 lei
Raspunsuri - Pagina 6
CorinaDani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ela_04
mai Corina parca ai fi maica-mea cu puiul asta comunist din care faceti 3 feluri de mancare! spune-mi si mie care sunt felurile alea 3 care sa sature 2 adulti din care unul de 1.90/100kg care munceste zilnic cel putin 12 ore! +27 |
eee, pai n-am luat in calcul statura si programul de lucru
vorbeam asa, la modul general.
pai, daca puiul are 2 kg sau mai mult, se poate transa si se pot mesteri din el urmatoarele feluri de mancare :
ciorba de pui, in care se vor folosi aripioarele, spatele, eventual si gatul.
varianta economica - supa de galuste, iar carnea fiarta se poate folosi pentru felul 2.
pieptul se poate folosi pentru cateva snitele si/sau chiftelute, care se pot papa in combinatie cu piure, orez cu legume, cartofi prajiti, samd sau se pot face ardei umpluti.
pulpele superioare si inferioare se pot folosi la o mancarica pentru felul 2, gen mazare/fasole verde/orez.
iata, au iesit mai mult de 3 variante posibile de mancare dintr-un singur pui zdravan.
varianta economica este folosirea tacamurilor de pui, exista si acum, sau sunt pachete cu bucati pentru supa/ciorba, pretul este muuult mai mic decat pretul/kg pentru puiul intreg.
giulia81 spune:
mea culpaeu am inteles 300 ron/sapt...aoleu, 300 ron pe luna??? nu stiu cum m-as descurca, jur
si eu transez puiul si fac mai multe feluri de mancare din el.
dar tot nu reusesc sa pricep cum sa imi ajunga 300 ron/luna - asta strict pe mancare pt cate persoane?
Diplomatia e arta prin care vorbesti frumos cu un câine rau, pana gasesti o bata cu care sa te aperi.
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Androix spune:
Pentru doua persoane, a scris Histamina cateva pagini in urma cum gestiona 300 de lei pe luna si ii dau dreptate.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
histamina spune:
2 persoane
cu 800 de lei cred ca poti manca clasa lux.dar nu cred ca ai nevoie chiar de atat.
300 de de criza-subzistenta,dar,da,se poate.
ela_04 spune:
Am inteles cu puiul...
in special cel comunist... era doar o formula de exprimare...
m-a zapacit maica-mea cu puiul ei si 3 feluri de mancare.
toata lumea imi atrage atentia ca cheltui prea mult pe mancare
si maica-mea si soacra-mea...pana si sotul care daca tai pulpa in 2 cand o pun in mancare intreaba repede: da` ce suntem iar saraci?!"
+27
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_04 Am inteles cu puiul... in special cel comunist... era doar o formula de exprimare... m-a zapacit maica-mea cu puiul ei si 3 feluri de mancare. toata lumea imi atrage atentia ca cheltui prea mult pe mancare si maica-mea si soacra-mea...pana si sotul care daca tai pulpa in 2 cand o pun in mancare intreaba repede: da` ce suntem iar saraci?!" +27 |
Alexandra Maria
14.12.2007
giulia81 spune:
daca as fi nevoita probabil ca as reusi,nevoia de invata...cred e cea mai buna profesoara
daca altii pot inseamna ca se poate, nu e ceva imposibil...
Diplomatia e arta prin care vorbesti frumos cu un câine rau, pana gasesti o bata cu care sa te aperi.
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
histamina spune:
noi castigam decent,dar tratamentele sunt fff scumpe.
eu ma mir la coada, in supermarketuri.
Doamne,cat se cheltuie pe 'plastice": mezeluri,branzeturi topite, sosuri gata preparate,dulciuri gata facute.adica niste e-uri bine regulate .
eumada spune:
Ela,pentru ca stiu ca esti fata faina,o sa-mi permit o gluma...cand mai zice sotul tau asa,zi si tu"mai iubirea mea,sau cum ii spui tu,mancam sa tarim nu traim sa mancam..."...daca-mi permiti sa-ti spun,voi nu cheltuiti...risipiti banii....nu cred ca bogatia sau saracia se masoara in cat pui in oala....uite,unul din clientii mei desi si-ar permite sa manace numai din comert,baga bani in curci,pui,gradina de legume.....gaini...a cheltuit mult pregatind chestii din alea unde stau pasarile....si se mandreste ca-si afuma singur pieptul de curcan....mai sa vezi ce pastrama face.....ne batem la el care sa ia o bucata.....
Ia tu fraiele in maini ..nu zice nimeni sa-l tii flamand....si vezi,nu cumva undeva ceva se arunca?