Rabdare
Poate gasim o solutie sa invatam arta asteptarii.
Mi-am pierdut rabdarea, pur si simplu nu cred ca mai am forta sa astept bebele. Oricum alta solutie nu am.
Dau anunt: cumpar rabdare, inchiriez, iau in lease, oricum ar fi vreau bre si eu un strop.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
Raspunsuri
Lorelai spune:
imi zice un prieten ca rabdarea e in sale saptamina asta la Loblaws la mine in cartier. probabil cu ocazia sarbatorilor. sa cumpar si pentru tine citeva kg ?
lorelai
crinuta spune:
Hahaha Coral, ce m-ai facut sa rad. Asta e problema mea principala. De cand ma stiu nu am avut rabdare, dar acum devine insuportabil.
Banuiesc ca ne trebuie terapie, sau vreo hipnoza ceva in care sa fim invatate sa avem rabdare.
pupici
Crinuta
anis spune:
EU o primesc si in rate...numai sa am rabdare in continuare...orice da , sa se intample mai repede.
AniS
mel_g spune:
Pentru mine cele mai grele saptamani sunt primele 2 ale ciclului. Trec ingrozitor de greu!!!!!!!!!!!!!!!!
Pupici
Mel
crinuta spune:
Pentru mine cele din faza luteala, mai ales atunci cand stiu ca as avea sanse...
Crinuta
Corina G spune:
Pai fetelor, cam asa s-ar putea caracteriza viata nostra: impartita in segmente de cite doua saptamini - 2 saptamini de speranta si asteptare cu sufletul la gura si 2 saptamini de dezamagire, tristete si suferinta... Cel putin eu cam asa traiesc de un an incoace....
elenutza spune:
Aveti perfecta dreptate.Si eu traiesc de anul trecut(mai exact februarie) cu aceeasi speranta.Acum am inceput sa ai vit.E+acid folic si napraznic capsule,sunt curioasa...
Mult succes tuturor si poate intr-o buna zi o sa fim fericitele mamici.
roxanaz spune:
hahahaaa..buna aia cu 2 saptamini soare, 2 nori....
la mine zilele cind trebuie sa vina...rusii sunt cele mai nasoale. stau cu o speranta fenomenala...(by the way..azi e ziua 29..tineti-mi pumnii!!!!!)
cel mai misto e cind de fiecare data cind numar zilele iese alt numar...ma las pagubasa si apoi, dupa citeva ore, ma apuc din nou...boala grea nerabdarea asta.
subscriu si eu la cumpararea de rabdare...macar citeva grame acolo....
ce ziceti, poate facem o cheta..??
pupici, rabdare....si...nu tutun!
Ioana1971 spune:
Da, fetelor, ce bine ma recunosc si eu in ce povestiti voi. La mine cel mai greu trece a 2 -a jumatate a ciclului, care incepe chiar azi, (ca sunt in ziua a 14-a), cand astept cu sufletul la gura sa vad ce mare branza am facut luna asta. Asa ca rabdaaaaare Ioana, multa rabdare,ceea ce va doresc si voua, fetelor.
Va pup,
Ioana