Rabdare
Raspunsuri - Pagina 2
mina spune:
Mai fetelor !
Dar cand veti avea de crescut un prea-frumos ingeras care plange cand vrea el sau cand (grea incercare) o sa fie la versta "da' de ce"? ce ne facem atunci? A, stiu, o sa spuneti ca atunci o sa va mobilizati si o sa aveti rabdare. Corect !
Da' de unde sa va dau mai dragele mamii rabdare ? Iaca, luati de la mine, eu mi-am jurat in barba ca ultimul lucru pe care-l voi pierde va fi rabdarea. Si sa va invat si cum sa faceti ca sa aveti rabdare, ca geaba luati de la mine daca nu stiti ce faceti cu ea. Asadar atentie:
Nu va mai impartiti viata in intervale de doua saptamani. E ..... incomod. Impartirea timpului au facut-o altiii, inaintea noastra, el se imparte in ore, zile, luni, ani, etc. Stiti voi mai bine.
Nu e poveste cu zane faptul ca bebe vine atunci cand vrea el, si cand va veni trebuie sa va gaseasca intr-o stare de gratie, nu cu fruntea incretita.
Probabil ca toate cititoarele acestui forum se peregrineaza, mai des sau mai rar, pe la medici. Pai e frumos? Depuneti toate eforturile ca sa fiti sanatoase si sa vina bebe mai repede si dupa aceea mergeti acasa si va stresati? Va spun eu, nu e deloc frumos.
Probabil ca nu trebuie sa va spun eu acuma sa faceti dragoste cu domnii vostri pentru ca vreti si va place nu pentru ca trebuie. Faceti asadar dragoste si nu va ganditi la copii. Cand domnul meu ma intreaba daca acum e un moment bun sa.... eu raspund: sa facem dragoste este oricand un moment bun ! (chiar daca apoi eu verific la carnetele daca a fost cu sansa sau nu....)
Si stiti ce mai fac eu? Mi-am facut o lista, cu simtomele care ar putea anunta o sarcina si cu explicatiile acelor simptome.
Sa luam de ex o durere de burtica. Am facut lista in felul urmator. Pe primul loc am pus motivele cele mai indepartate de subiectul sarcina, ca ar fi o constipatie, ca am racit, etc si abia pe ultimul loc am pus "poate se implanteaza ceva in uter". Si de cate ori o iau la vale s interpretez semnele ca fiind o sarcina iau frumusel lista si-mi reamintesc cate modive am sa am acele simtptome.
De ce fac asta, si va indemn si pe voi s-o faceti? Pentru ca e ucred ca e bine sa-ti urmaresti scopurile si sa faci tot ce poti pentru a le atinge dar in clipa in care asta se transforma in obsesie nu e bine.
Asadar, fruntea sus si nu disperati! Viata e frumoasa in fiecare zi a ei, cu bune si rele, si trebuie sa fim optimisti ca zilele ce vin vor fi din ce in ce mai bune!
Sper ca v-am ajutat, macar un pic !
Mai trec pe aici si va mai dau un pic de rabdare. Chiar daca s ieu am putina si prost folosita.
Va pup si ma gandesc cu drag la voi.
Mina
Sa va bucurati in fiecare zi de ceva.
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Corina G
Pai fetelor, cam asa s-ar putea caracteriza viata nostra: impartita in segmente de cite doua saptamini - 2 saptamini de speranta si asteptare cu sufletul la gura si 2 saptamini de dezamagire, tristete si suferinta... Cel putin eu cam asa traiesc de un an incoace....
Eu asa traiesc de 2 ani .....
V.
veni, vidi, Victorie!
roxanaz spune:
Mina, esti buna!
Tocmai citeam odiseea ta de luna trecuta....si mi-am adus aminte ca asa am fost eu in septembrie, dupa nunta....33 de zile am asteptat!!!! e putin zis!!! sept am fost mai linistita....octombrie...iar 31...acum...ce sa mai zic ca oscilez intre zone gri, gri deschis si negre??
incerc sa ma abtin si sa ....AM RABDARE!!!
PUPICI LA TOATE ASPIRANTELE! (SI NU NUMAI)
bety spune:
Si eu am rabdare, dar de atata rabdare ma apuca disperarea ca nu stiu cata rabdare o sa mai am! N-a ca am zis-o de nici eu nu mai inteleg. Gandurile si sentimentele care ne incearca nu le vom sti decat noi si nu putem decat sa ne imbarbatam una pe alta si sa credem ca avem rabdarea necesara pana cand minunea se va implini.
la toate rabdatoarele!
mina spune:
Buna, frumoaselor !
Rabdarea se exerseaza, nu-i asa? Hai, va rog, incercati.
Si as mai adauga un sfat la cele de vi le-am spus eu: nu cumparati teste de sarcina inainte de data la care trebuie sa va vina ciclul.
Pur si simplu nu vreau sa le tineti in casa. Daca data fixata pentru nepoftiti vine si trece, mai asteptati cateva zile (mentionez: cateva inseamna de la 3 in sus). Abia apoi aveti permisiunea sa cumparati un test de sarcina.
Asta povestesc, bineinteles, din experienta personala, ca luna trecuta am facut un test in ziua in care trebuiau sa vina aia, si normal ca testul a iesit negativ si pana seara ma luptam cu rusii in pat mai ceva ca in al doilea razboi mondial......
A, si, bineinteles, daca testul iese cu doua liniute, prima miscare e sa anuntati co-autorul si a doua sa ne anuntati pe noi. Nu am dreptate?
Si sa ma laud si eu putin: azi nu stiu in ce zi a ciclului sunt, nu am nici un fel de simptome (deci nici nu interpretez nimic), da, luna asta am facut dragoste fara protectie si ne-am simtit bine si viata e frumoasa ! nu-i asa? Astept pareri si dezbateri pe tema asta.
Fiti optimiste, "hormoanele" alea care devin din starea de buna dispozitia sunt, probabil, un foarte bun medicament.
Mina
Sa va bucurati in fiecare zi de ceva !
roxanaz spune:
Si eu subscriu la chestia cu hormonii....cu toate ca la mine la apropierea rusilor o iau la fuga toti....si imi cam vine sa ma dau cu capul de pereti.. din orice motiv. incerc sa fiu tare.
opinii si dezbateri - subiect deschis.
REZOLUTIE: DON'T WORRY, BE HAPPY!
astept voturi pro, de la 100 in sus ...ca viata e frumoasa, indiferent de ce nebunii avem noi in cap la un moment dat....si stim toate cit de multe si aiurite pot fi astea...
iar despre test....eu mi-am propus sa rezist eroic pina luni dimineatza...dea Domnul sa ma tina!!!!
pupici la toate optimistele si nasul sus....ca suntem frumoase si destepte!
mina spune:
Asha, asha, Roxana! Probabil ca la toata lumea hormonii o iau la vale in apropierea rushilor si ne fac sa . Dar traim cu ei de atatia ani, nu? asa ca noua nu ne pasa
Suntem frumoase si destepte si o sa avem ce vrem de la viata.
Nebunii avem toate in cap, ca doar de aia avem cap, sa ne facem idei cu el.
Eu nici nu vreau sa ma gandesc ca pe 01 dec tre sa ma viziteze niste nepoftiti. Treaba lor, sa-si vada de treaba, ca oricum e cam ultima lor sansa. Cu mine nu-i de gluma Si luna asta nici macar nu stiu ca exista asa o descoperire stiintifica numita test de sarcina. Nu stiu si gata !
A, mi-a mai venit o idee:
Pai mai fetelor, noi vorbim aici despre cum a iesit testul de sarcina... mai noi transformam testul in sine intr-un scop... gata, de azi inainte vorbim despre daca suntem sau nu gravidutze, nu despre afurisitele alea de teste. Ai, asa ca le zic bine?
Mina
Sa va bucurati in fiecare zi de ceva !
roxanaz spune:
Asa, Minaaaaaa!!!!!
Rabdatoarelor, hai..asteptam vesti bune sau....prostii care va trec prin cap cind....hormonii o iau razna!!! (eu de trei zile stau in pat seara si citesc....ca sa nu ma gindesc iar la....stit voi ce....sau nu stau calare pe desprecopii.....cu alte ginduri in cap. barbatul meu cred ca suspectteaza ca am intrat in vreo secta care venereaza cartile si e complet impotriva barbatilor...........in orice caz nu i-am spus nimic....astept doar sa ii dau vestea cea buna!)
O zi buna va doresc si....numai succese1
mina spune:
Va salut, aspirantelor !
Ce facem azi? Auziti, voi stiti ca mie mi-e tare bine cand intru si pun aici mesaje de incurajare. Imi da o stare tare placuta. Hai, va rog, toata lumea la rand sa plaseze mesaje de incurajare pentru celelalte.
Mai copii, asa-i ca daca gasesti puterea de a incuraja pe ceilalti inseamna ca esti puternic si pentru tine? Am dreptate? Normal ca am dreptate.
Aveti grija, ca sambata se sparge teava la cadouri, e sf Andrei, apoi vine Nea Neculai, apoi dragutzul. Si apoi, pocnitorili de anul nou, si sperantili intr-un an mai bun ca cel ce-a trecut.
Ca speranta moare ultima nu?
Asa ca lasati la o parte gandurile negre si dati navala la bucurie.
De cand nu ati mai spus lui nenea de langa voi? Asa, fara motiv si ocazie.
Astept contra argumente si incurajari.
Va pup!
Mina
Ellena spune:
Nu te inneci daca ai cazut in apa, ci doar daca ramai sub apa!
Noi nu ne vom inneca, noi vom innota si vom invinge.
Noi putem s-o luam de la capat.
Noi suntem invingatoare pentru ca luptam si avem puterea de a crede si-a spera.
Dumnezeu ne va rasplati.