INSEMINARE 92
Raspunsuri - Pagina 9
crisicar spune:
dana_r, multumesc foarte mult pentru raspuns! Asa ma gandeam si eu si da, voi intreba si dr doar ca trebuia sa ma hotarasc week-end-ul asta in legatura cu marea
Inteleg ca tu faci FIV (sper ca am inteles corect). Imi poti spune unde faci si cam cat te costa?
Multumesc si bafta multa!
gabyv spune:
crissicar, poti sa te duci la mare, dar sa nu faci baie daca e prea rece apa si ia-ti umbreluta pt stat pe plaja. In rest nici o restrictie speciala.
Dana, sa fie cati vrei tu!!!
Crisstal, si eu am Amh-ul f mic, daca ai fi fost aici, ai fi sarit peste stimularile de inceput si ai fi trecut direct la 4 IAD si apoi la 4Fiv cu donor (doar ca ar fi durat mai mult decat unele normale, lista de asteptare e mare pt cei care vor donate, iar legea este fff stricta) dar sa nu zici ca te indrum spre emigrare!
Andra_C spune:
DANA, multa bafta maine, sa iasa totul perfect si peste 14 zile sa vedem dublu, Doamne ajuta!!!!
-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
Andra_C spune:
Crisstal, condoleante, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa o drama! Dumnezeu sa-l odihneasca!
-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana_r tu cum te mai simti, Dankutza? sper ca totul merge bine! |
Multumesc frumos de intrebare.
Sunt bine. Tocmai am intrat in sapt 17. In ultima sapt am crescut f mult. Nu-mi vine sa cred ce burta am facut in doar o saptamana. Daca saptamana trecuta ziceai ca sunt doar grasa, acum sunt sunt grasa si gravida. Deja, mi s-au ridicat intenstinele si stomcaul in sus, astfel incat burta arata ... otova. Bebe misca, dar timid. La varsta asta are vreo 200 g, asa ca nu mai mir ca il simt rar, cand e cat un pachet de unt. si mai trebuie sa vibreze bine si prin sunci.
Mai am vreo 2 saptamani pana la eco si am mari emotii. Ultima data l-am vazut acum 3 saptamani. As vrea sa ma duc la eco (ca deh, piticii de pe creier, ma omoara cu zile), dar mi-e frica sa ma duc la orice dr. Ecografiile trebuie programate cu mult timp inainte (daca vrei la un dr mai bazat) si in plus sunt multi dr in concediu. Asa ca mai bine o astept pe dr mea ecografista, decat sa-mi bage vreun tampit un cui in inima, ca i se pare lui nu stiu ce.
...dar emotiile exista si frica...
Multa bafta iti urez la ET.
... si am inceput saptamana 17
gabyv spune:
Buna
Anunt Z1 , de miercuri incep stimularea.
Dana, bafta maine!!!
te asteptam cu vesti bune!
Dankutza, deja sapt 17, wow Eu am vb cu dr si m-a pus sa slabesc cam 10-15 kg pana in ian la Fiv , vedem cat o sa pot!
BelissimaEva spune:
Dancutza, deja sapt 17? woow Multe inainte,draga mea!!
Nu stiu la cine mergi pentru ecografii dar din toata inima ti-o recomand pe Adela Dinu! Mie mi s-a parut extraordinara.. tanara , draguta,super profi iar cel mai mult mi-a placut ca mi-a spus din sapt 12 ca va fi baietel
BelissimaEva spune:
Dana, multa multa bafta iti urez pentru maine iar peste 14 zile iti urez sa vezi dubluuuuu
Crisicar, sa fie cu ochisori, draga mea!
Relaxarea maxima este indicata, asa ca vacanta la mare nu vad de ce ti-ar face rau atita timp cat nu intri in apa rece
Crystal, sincere condoleante!
Stii, din popor se spune ca atunci cand un suflet drag te paraseste, un altul va veni in loc! Un bebel minunat va veni curand sa iti lumineze viata
Lauri, tu pe unde mai esti puiucule?
Ce or mai face Alina.Aurora si Aruam?
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Dankutza, deja sapt 17, wow Eu am vb cu dr si m-a pus sa slabesc cam 10-15 kg pana in ian la Fiv , vedem cat o sa pot! |
Si daca nu slabesti, nu-ti face procedura? Sunt convinsa ca multe din kg astea pe care ar trebui sa le dai jos sunt din cauza Gonalului. Pe mine m-a expandat ca pe o rondea de orez.
Eu, de cand am ramas gravi, am slabit 3,5 kg, fara sa fac absolut nimic. Acum, am ajuns la -2,5kg si acusi termin luna a patra si intra in luna a cincea. Deci, cum nu am mai bagat Gonal cum s-au mai limpezit un pic lucrurile.
Oricum, Cezara a spus ca daca iau mai mult de 5kg ma bate.
... si am inceput saptamana 17