INSEMINARE 92
Raspunsuri - Pagina 10
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Dancutza, deja sapt 17? woow Multe inainte,draga mea!! Nu stiu la cine mergi pentru ecografii dar din toata inima ti-o recomand pe Adela Dinu! Mie mi s-a parut extraordinara.. tanara , draguta,super profi iar cel mai mult mi-a placut ca mi-a spus din sapt 12 ca va fi baietel |
Nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns deja la 17 saptamani.
Mersi de urari!
Merg la Adela. Tot ea mi-a urmarit prima sarcina si am incredere in ea. Nu am gasit un post pe net care sa nu-i fie favorbail. Toata lumea o vorbeste de bine. E super profi, f relaxata si nu sperie omul inutil. Herghelegiu m-a facut de boala copiiilor, cu cateva zile ianinte de nastere. Asa ca nici nu mai indraznesc sa ma duc la altcineva in afara de ea. Nu a gresit deloc.
... si am inceput saptamana 17
dana_r spune:
crisicar, eu fac la o clinica din Sangeorgiu de Mures, m-au costat pana acum pt FIV cam 4000 de RON medicamentele si injectiile pt stimulare, 6600 RON ecografiile analizele, punctia si cultivarea embrionilor, si in jur de 3000 RON ICSI (au injectat gigeii direct in ovocit), AH (assisted Hatching, ca sa se implanteze mai usor) si embriotransferul. deci in jur de 2500-3000 de euro. O sa mai platim in plus congelarea embrionilor ramasi, cate 150 RON pe an/pe embrion.
dankutza, georgia, gabyv, belissimamersi de urari! Sper sa fie totul bine maine si sa vad si eu dublu in sfarsit!
dankutza, stai linistita pana mergi la doctor si nu iti mai fa griji, stii povestea cu drobul de sare! (stiu ca e mai usor in teorie decat in practica )
gabyv, m-am ingrasat doua kile de cand am inceput tratam pt FIV si nu eram slaba nici inainte...
va pup fetelor, merg sa imi raschetez picioarele, ca de maine trai pe vatrai dupa embriotransfer, am bagat toata familia in priza ca sa nu fac eu nimic
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - speram la doua liniute
cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa avem si noi un bebe!
waiting
crisicar spune:
gabyv, BelissimaEva, va multumesc!
Crisstal, sincere condoleante!
Dankutza, felicitari pt cele 17 saptamani!Mergi la dr Cezara Bucur sau este vorba despre alta Cezara? La ce clinica/spital mergi?
Dana, multa bafta si sa ai vesti bune!
MariaBcf spune:
Dana succes Maine la ET . Gabyv Iti trimit Maine pe PM un regim de slabit pt 2 luni( eu am slabit anul trecut 12 kg in 8 saptamani ) . Dancutza sa cresteti Mari si frumosi.
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.
ela_ella2003 spune:
Dana r, bafta maine si te asteptam cu puiutii lipiciosi!
Maria, imi dai si mie regimul? multumesc
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
gabyv spune:
Multumesc, Maria, eu tin Montignac de multa vreme, dar sunt deschisa de propuneri
Dankutza, a zis ca nu imi face daca nu dau jos, noroc ca vine toamna mai incep miscarea (gym, bicicleta, etc...) Asa Gonalul, m-a mai umflat, dar si inainte eram la fel
crisicar spune:
Maria, si eu vreau regimul Mi-l poti trimite si mie, te rog?
Eu am tinut o perioada regimul Pierre Dukan si chiar a functionat. Am slabit 3.5 kg/luna. Aprox 6 luni nu am pus nimic inapoi pana cand nu am inceput iar cu dulciurile
L-am tinut si luna trecuta dar, pt ca sunt o pofticioasa, am cam trisat si nu s-a "vazut" nimic .
gabriela_tutuianu spune:
dankutza , gabiv , crisicar cate kg aveti ( daca nu-i secret ? mie mi-a spus sa mai slabesc macar 15 dar sunt asa de greu de dat jos - indiferent ce fac nu vad rezultat . adica oscilez cate 1 kg care se pune la loc . am 90 acum - umflata ca o bezea dupa ultima stimulare .
dana_r spune:
multumesc frumos de sustinere, fetelor!
acuma merg la clinica, va pup pe toate!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - speram la doua liniute
cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa avem si noi un bebe!
waiting