INSEMINARE 92
Raspunsuri - Pagina 8
dana_r spune:
dankutza sa ai gura aurita!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - speram la doua liniute
cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa avem si noi un bebe!
waiting
dana_r spune:
tu cum te mai simti, Dankutza? sper ca totul merge bine!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - speram la doua liniute
waiting
gabyv spune:
Dana, wow, multi!!! Sa fie cu noroc!!!
Da, am fost azi la dr, mi-a dat schema pt ultima IA.
Mi-a spus cam multe chestii care m-au cam deranjat, dar asta este.
Dana, nu pot sa imi schimb dr, iar alta parere nu are sens pt ca dosarul este discutat in sedinta de staff.
Fiv-ul este in programul de stat, asa ca daca ei platesc, trebuie sa te supui regulilor. Iar aici, in tara unde stau eu, nu poti face Fiv cu banii tai. (adica poti, dar e mai dificil si trebuie sa fi facut intai programul de stat)
dana_r spune:
gabyv, sa fie cu noroc ultima IA.
Stii, macar te mai scuteste la buget daca e FIV platit de stat. Eu am platit pana acum peste 2000 de euro numai pe FIV, ca sa nu mai pun cat am platit pe cele doua IA inainte. Si mai am inca de plata... Asta e, macar sa fie cu folos si sa fim amanadoua cu
Cate FIV-uri sunt platite de stat?
te pup!
waiting
gabyv spune:
6 stimulari, 4 IA si 4 fiv
(din fericire este singurul avantaj, cel financiar _insa trebuie sa ma supun la multe reguli)
dana_r spune:
una din ele are numele tau scris pe ea!
waiting
crisstal_18 spune:
Dana_r imi dai asa niste emotii cand povestesti ...cred ca va fi bine...trebuie sa gandesti pozitiv .
Gabyv,in tara ta este ok ca nu platesti procedurile astea...eu daca vreau sa fac FIV platit de stat nu ma incadrez ptr ca ar trebui sa fac cu sotul...ori eu eu merg pe varianta cu donator si ma rezum doar la IAD ca astea mi le-am permis...probabil si pe viitor raman constanta la varianta asta ...cand ma mai tine AMH foarte mic
Pupici
crisicar spune:
Buna seara, fetelor!
Eu sunt noua aici si vroiam sa pun o intrebare: am facut o inseminare joi si as vrea sa plec la mare. Aveti idee daca ar fi vreo problema? Adica stat la soare, apa marii rece...etc etc.
VA multumesc anticipat si va doresc tuturor mult succes in incercarile de a avea un bebe :)
dana_r spune:
crissicar, sa fie cu noroc inseminarea!
Eu stiu ca trebuie sa fii relaxata, sa nu faci efort, sa nu ridici chestii grele, sa te feresti de raceli, inclusiv de infectii urinare, cistite etc. Apa marii, mai ales acum ca s-a mai racit, ti-ar putea face probleme. Iar cu statul la soare nu stiu ce sa zic, stiu ca nu e indicat in sarcina. Cel mai bine ar fi sa intrebi doctorul. Bafta!
waiting
dana_r spune:
crisstal, gabyv, dankutza, MariaBcf
luni am embriotransferul.
Mi-a dat dr 10 zile de concediu medical Deci luni ar trebui sa incep lucrul, si eu o sa fiu 2 sapt in concediu medical
Abia astept sa treaca alea doua saptamani si sa vad daca o fi sau sau chiar
Va pup, fetelor!
waiting