INSEMINARE 92
Raspunsuri - Pagina 7
Georgia22 spune:
Buna Ella, multumesc pentru mesaj si sfat. Inca nu am inceput IA, doar am vorbit cu dr. in urma investigatiilor, mi-a indicat sa facem IA, si am primit schema de tratament de la asistenta dansului. E vorba de 75 UI la Menopur. Probabil ca o sa fac IA in noiembrie, pt ca urmatoarele 2 luni sunt f aglomerate pt mine la serviciu si as vrea sa fiu mai linistita cand incep tratamentul.
gabyv spune:
Dana, bafta azi la punctie, asteptam vesti bune
Ce mai fac fetele? Care mai urmeaza la IA?
dana_r spune:
gabyv te pup! Multumesc ca te-ai gandit la mine!
acum am ajuns si eu acasa, mi-au facut punctia, a fost totul ok, am avut 13 ovocite, si au zis ca o parte le lasa sa se fecundeze normal, si o parte cu ICSI, si daca va fi nevoie de Assisted Hatching la cele pe care mi le pune. Maine ma suna sa imi spuna cand va fi embriotransferul, si cati s-au fecundat. Sper sa fie totul ok si sa am cat mai multi si la congelator.
De anestezie mi-era un pic frica, n-am mai fost operata niciodata, nici anestezie, decat la dentist, dar au fost foarte rabdatori cu mine, si totul a fost ok, dupa aia am mai stat doua ore in pat cu perfuzie, si la povesti cu doctorul si asistenta.
Sper sa fie totul ok. In schimb, acum iau pastile cu pumnul, tot felul de chestii, a trebuit sa-mi fac lista cu ce si cand sa iau
Georgia, bine ai venit si sedere cat mai scurta aici!
gabyv, cum esti? poate rasare minunea luna asta de pauza si nu iti mai trebuie IA luna viitoare. te pup!
va pup, fetelor!
bafta celor care au IA!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, ne pregatim pentru FIV
cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa avem si noi un bebe!
waiting
ovulation ticker
MariaBcf spune:
Dana Doamne Ajuta sa se fecundeze toate ovocitele si sa fie totul Bine Gabyv tu ce faci ?
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.
dana_r spune:
Mersi, Maria!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - speram la doua liniute
waiting
gabyv spune:
Buna
Cum sa mai fiu fetelor, pai nici cum, luna asta nu am ovulat, sunt deja Z30 si ma rog sa imi vina odata ... dar pt ce nu stiu ...
Dr meu nu vrea sa mai imi faca IA, dar nici la Fiv nu vrea sa treaca...nici el nu stie ce vrea.
Acum stau si astept, ba sa imi vina, ba sa decida dr.
crisstal_18 spune:
Georgia22,buna
Asa stiu si eu ca tratamentul de stimulare il da medicul in functie de rezultatul analizelor tale.Probabil ca pe undeva este o "hiba" ce trebuie remediata...nu stiu cum e Menopurul ca eu am facut doar Gonal 75 in combinatie cu Closty .Pupici si bafta la IA.
dana_r spune:
Gabyv iti tin pumnii sa iti vina si sa se hotarasca doctorul. Nu ai de la cine sa mai ceri o a doua parere?
Daca tu vrei FIV, el n-ar avea de ce sa refuze.
Crisstal, pe luni va fi embriotransferul, in z5. M-a sunat azi embriologul si mi-a zis ca din 13 ovocite s-au fecundat 8, si ii lasa pana luni sa fie mai fortosi. Mi i-a facut pe toti cu ICSI. Si o sa imi puna 3 embrioni luni. Sper sa fie cu noroc!
Va pup fetelor!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - speram la doua liniute
waiting
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana_r Mi i-a facut pe toti cu ICSI. Si o sa imi puna 3 embrioni luni. Sper sa fie cu noroc! |
Sigur o sa fie cu noroc si o sa ai...
pupici
16 saptamani