INSEMINARE 92

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_r

Crisstal, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa iti dea tie putere sa mergi mai departe!

ella, am vreo 12-15 foliculi, de marimi diferite, majoritatea spre 15 mm.

Maria BCf, sper la un Beta triplu

gabyv, am inceput din z2 cu o injectie de Cetrotide pe zi, doua zile, apoi din z4 cu 150 UI de Gonal, parca 6 zile, dupa aia Gonal in paralel cu Cetrotide, dar dozele de Gonal din ce in ce mai mici si azi a fost ultima doza (37,5 UI), maine iau doar Cetrotide si luni ma duc la eco sa vedem cum e. In paralel am luat Femosun (complex de vitamine) si Vit C, si ovule de Poligynax, pt infectii, sa nu avem surprize.

deja maine e z14, si am ovarele asa de umflate incat ma dor cand ma misc. si azi am fost la o nunta si a trebuit sa dansez, cu toti foliculii aia dansand in ovare

va pup pe toatele!

IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, ne pregatim pentru FIV
cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa avem si noi un bebe!

waiting

ovulation ticker

Dana, frumoasa productie! Mai usor cu topaiala
Cati embrioni veti transfera?
Doamne ajuta in continuare!

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Dankutza,ce sa va zic despre mine...trec printr-o perioada grea...tatal meu a decedat pe 8 august si sunt terminata.... dezorientata...nu stiu ce mai vreau sa fac si sa nu fac....e tare grea despartirea asta...inca nu imi vine sa cred ca nu o sa-l mai vad niciodata si ma gandesc mereu la el .

Dumnezeu sa-l ierte!

Din batrani se spune ca Dumnezeu ia pe o parte si de pe cealalta.
Fii, te rog, pozitiva!

16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_r
ella, am vreo 12-15 foliculi, de marimi diferite, majoritatea spre 15 mm.

Am avut si eu 2 ori vreo 10 foliculi. Eram umflata ca un cimpoi si abia ma puteam misca. Am ovulat o zi intreaga. Imi aduc aminte ca nu puteam sta pe scaun, trebuia sa stau, oarecum, trantita pe scaun ca simteam ca imi pocneste burta.

Multa bafta!!!!

16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

maximj 3 transfera dr meu, sau mai putini daca alegi asa. noi vrem 3, sa stim o treaba!
pe toate!

IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, ne pregatim pentru FIV

waiting

ovulation ticker

Mergi la inceput

dankutza, cam asa stau si eu acum

waiting

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Cristal condoleate ,imi pare f rau ,eu te inteleg ca si eu am trecut prin asta . Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci mai usor peste acesta grea incercare .

PCOS , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Elevit 1/zi, Magne B6 1/zi ,acid folic 5mg /zi, Arefam 200mg /2 zi
FIV1 la Giulesti nereusit
insarcinata natural in a 2-a luna dupa FIV
12+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Hey ,buna fetelor

Va multumesc mult ca imi sunteti alaturi in etapa asta grea a vietii ,inseamna foarte mult ptr mine..

Dana_r eu cred ca ai sanse destul de mari sa ramai ...iti tin pumnii si asteptam o veste buna.

Mergi la inceput

crisstal, sa ai gura aurita!

waiting

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia22 spune:

Buna fetelor, sunt noua pe aici, va citesc de ceva vreme, dar abia acum m-am hotarat sa scriu. Avand in vedere ca incercam de ceve vreme sa avem un bebe fara succes (desi am facut tot felul de investigatii si parem atat eu cat si sotul OK), m-am gandit sa fac o IA la Medlife, dr. Albu. Tratamentul de stimulare pt IA recomandat de dr. consta din Femara si Menopur (injectabil). Fiind prima IA, mi se pare cam "dur" acest tratament. Va rog imi puteti spune, cele care ati mai facut IA, daca ati primit aceeasi schema de stimulare, sau exista si un tratament mai "bland"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Georgia22

Buna fetelor, sunt noua pe aici, va citesc de ceva vreme, dar abia acum m-am hotarat sa scriu. Avand in vedere ca incercam de ceve vreme sa avem un bebe fara succes (desi am facut tot felul de investigatii si parem atat eu cat si sotul OK), m-am gandit sa fac o IA la Medlife, dr. Albu. Tratamentul de stimulare pt IA recomandat de dr. consta din Femara si Menopur (injectabil). Fiind prima IA, mi se pare cam "dur" acest tratament. Va rog imi puteti spune, cele care ati mai facut IA, daca ati primit aceeasi schema de stimulare, sau exista si un tratament mai "bland"?

Buna Georgia si bine ai venit! Iti doresc sa stai cat mai putin pe aici si visul sa vii se indeplineasca cat mai curand.
Ce doza de menopur ti-a recomandat? Daca este doza mica de 35-75 ui mie nu mi se pare dur...Exista stimulare si cu pastile gen Closty, dar medicul este cel care hotaraste in functie de istoricul tau
Bafta la inseminare, in a cata zi de tratament esti?

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput