INSEMINARE 92
Raspunsuri - Pagina 5
MariaBcf spune:
Bety in 2 ani de cand sunt pacienta lui o singura data l-am asteptat 20 min, dar eu inainte cu o zi de a merge la el il sun sau ii trimit un SMS si imi spune ora la care sa ma duc . Referitor la " atentii" eu am incercat sa ii dau un plic si mi-a spus ca daca mai incerc la el nu mai am ce cauta .
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.
dana_r spune:
Buna fetele!
intru si eu dupa cateva zile de pauza impusa de muraturi, dulceturi si alte asemenea chestii
ela_ella, scuze de raspunsul intarziat, cele doua IA le-am facut cu dr George Vasilescu si dr Nagy Barna, la o clinica noua in Tg. Mures. FIV tot cu ei o sa fac, tot acolo. Sper sa fie cu noroc, ca au detul de multe gravidutze pana acum, tinand cont ca au deschis abia anul trecut.
Little Angel, eu am facut Sonohisterosalpingografie pentru a vedea permeabilitatea trompelor. Nu a fost o placere , a fost destul de dureros, dar am avut menstruatii mult mai dureroase de atat, de multe ori. Eu am facut prostia sa caut pe net vreo sapt inainte si am citit tot felul de prostii si m-am stresat, si era sa lesin acoo cand m-am dat jos de pe masa, de speriata ce eram. am mai stat aproape o ora in cabinet sa imi revin din sperietura! Am inteles ca Sono e mai putin dureros decat HSG normala. Eu iti recomand Sono daca are cine sa iti faca.
MariaBCF tin pumnii stransi sa fie pragatit organismul tau cat mai repede!
eu sapt asta am fost de vreo 3 ori la monitorizare, atatea injectii mi-am dat ca nu mai am loc, desi slaba nu-s
luni ma duc iar si miercuri m-a programat pentru punctie, iar transferul mi-l face in z3 sau z5. aia e sambata sau luni 3 sept, sper ca luni ca ma gandesc ca or fi mai mari si mai indrazneti embrionii, mai cu tupeu, asa! dar in 3 sept va fi si ziua in care ma intorc la lucru din concediu - o sa incep direct cu concediu medical, ca si dupa aia am de gand sa stau acasa, lungita in pat.
va pupacesc pe toate!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, ne pregatim pentru FIV
cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa avem si noi un bebe!
waiting
ovulation ticker
ela_ella2003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inimioara76
N-am mai facut testul, ca n-a mai fost cazu'... Asta e, poate data viitoare. Sa vedem cum e, ca si la mine e o trompa nepermeabila, si tot la Cezara am fost pana acum .... |
Imi pare rau Inimioara, iti pumnii stransi sa vina cat mai repede bebe!
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
ela_ella2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana_r Buna fetele! intru si eu dupa cateva zile de pauza impusa de muraturi, dulceturi si alte asemenea chestii ela_ella, scuze de raspunsul intarziat, cele doua IA le-am facut cu dr George Vasilescu si dr Nagy Barna, la o clinica noua in Tg. Mures. FIV tot cu ei o sa fac, tot acolo. Sper sa fie cu noroc, ca au detul de multe gravidutze pana acum, tinand cont ca au deschis abia anul trecut. Little Angel, eu am facut Sonohisterosalpingografie pentru a vedea permeabilitatea trompelor. Nu a fost o placere , a fost destul de dureros, dar am avut menstruatii mult mai dureroase de atat, de multe ori. Eu am facut prostia sa caut pe net vreo sapt inainte si am citit tot felul de prostii si m-am stresat, si era sa lesin acoo cand m-am dat jos de pe masa, de speriata ce eram. am mai stat aproape o ora in cabinet sa imi revin din sperietura! Am inteles ca Sono e mai putin dureros decat HSG normala. Eu iti recomand Sono daca are cine sa iti faca. MariaBCF tin pumnii stransi sa fie pragatit organismul tau cat mai repede! eu sapt asta am fost de vreo 3 ori la monitorizare, atatea injectii mi-am dat ca nu mai am loc, desi slaba nu-s luni ma duc iar si miercuri m-a programat pentru punctie, iar transferul mi-l face in z3 sau z5. aia e sambata sau luni 3 sept, sper ca luni ca ma gandesc ca or fi mai mari si mai indrazneti embrionii, mai cu tupeu, asa! dar in 3 sept va fi si ziua in care ma intorc la lucru din concediu - o sa incep direct cu concediu medical, ca si dupa aia am de gand sa stau acasa, lungita in pat. va pupacesc pe toate! IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, ne pregatim pentru FIV cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa avem si noi un bebe! waiting ovulation ticker |
Doamne ajuta! ce putin mai ai...cati foliculi ai?
crisstal_18 spune:
Buna seara ,dragelor
LittleAngel si Ella si eu sper sa ne intalnim toate la usa la doctora si sa avem si niste vesti bune despre care sa povestim cu drag.
Dankutza,ce sa va zic despre mine...trec printr-o perioada grea...tatal meu a decedat pe 8 august si sunt terminata.... dezorientata...nu stiu ce mai vreau sa fac si sa nu fac....e tare grea despartirea asta...inca nu imi vine sa cred ca nu o sa-l mai vad niciodata si ma gandesc mereu la el .
Nu stiu daca anul asta mai ajung la doctora...trebuie sa imi revin intai si apoi sa incerc sa o iau de la capat .
Va pupacesc cu drag
MariaBcf spune:
Cristal Imi pare rau pt pierderea tatalui tau Dana Doamne Ajuta sa fie cu noroc FIV- ul si sa vii cu un Beta mare
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.
gabyv spune:
Buna
Crisstal, condolenate!
Dana, cati foliculi ai? Si cate zile de injectie si de cate UI ai facut?
Tin pumnii sa fie lipiciosi!
ela_ella2003 spune:
Cristal, imi pare atat de rau, sincere condoleante! Ai grija de tine
dana_r spune:
Crisstal, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa iti dea tie putere sa mergi mai departe!
ella, am vreo 12-15 foliculi, de marimi diferite, majoritatea spre 15 mm.
Maria BCf, sper la un Beta triplu
gabyv, am inceput din z2 cu o injectie de Cetrotide pe zi, doua zile, apoi din z4 cu 150 UI de Gonal, parca 6 zile, dupa aia Gonal in paralel cu Cetrotide, dar dozele de Gonal din ce in ce mai mici si azi a fost ultima doza (37,5 UI), maine iau doar Cetrotide si luni ma duc la eco sa vedem cum e. In paralel am luat Femosun (complex de vitamine) si Vit C, si ovule de Poligynax, pt infectii, sa nu avem surprize.
deja maine e z14, si am ovarele asa de umflate incat ma dor cand ma misc. si azi am fost la o nunta si a trebuit sa dansez, cu toti foliculii aia dansand in ovare
va pup pe toatele!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, ne pregatim pentru FIV
cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa avem si noi un bebe!
waiting
ovulation ticker