Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

angelique, merci de intrebare ..misso e bine..i-a trecut roseola...ouff saraca cat de schimbata era de la boala, atat de irascibila nu o mai recunosteam...ea care rade de dimineata pana seara ..acum si-a revenit, mananca bine din nou, e misso a mea ...tare greu e cand ai un pui bolnav..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Bravo Doura, ce bine ca si-a revenit! Asa e,tare-i rau cand unul din puiuti nu se simte bine.

Azi am avut testul de glicemie fortata. La sarcina cu Stefan mi-a fost asa de rau in ziua cu analiza asta incat n-am uitat, iar azi imi era groaza, dar ma inarmasem cu calm si rabdare si asta e! trece! Insa la control, asistenta zice: "ai grija, dupa analiza asta azi toata ziua sa mananci cate putin, din ora in ora, sau macar sa nu lasi 2 ore sa treaca fara sa mananci ceva, ca altfel o sa iti fie foarte rau"...
Asa ca m-am gandit sa va spun si voua, care mai aveti de facut analiza asta nesuferita, desi nu-i obligatoriu sa-ti fie rau, dar mie daca mi-a fost (nu pot sa uit ziua aia, asa rau mi-a fost si tin minte clar ca am stat cam nemancata atunci dupa analiza, ca eram la servici si aveam enorm de lucru), azi i-am urmat sfatul si tot ciugulesc din ora in ora, pana acum sunt OK. Doar gustul metalic imi e mai pronuntat ca de obicei, dar suportabil.

BIOANA, parerea mea e ca vreo cateva lucrusoare pt nou-nascut iti trebuie, dar cum zice si ARY, daca e de 4 kg copilul, cele de nou-nascut nu-i vor veni. Eu am luat pt 0-3 luni, care-s un pic mai mari decat de nou-nascut, dar nici sa-i fluture pe ea daca s-o naste mai mica. Sa am pt spital si primele 1-2 saptamani acasa, ca va mai si primi multe. Dar mi-am luat eu ca sa fiu sigura ca am de ce sa ma leg in primele zile, ca lumea in general ia cadou masuri mai mari.

Mai fetelor, GEANI80 n-a mai scris demult, stie cineva ceva de ea?

Alma 26+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Neata si de la mine pe la miezul nopitii. Asta seara fac planton.

Ca tot a fost febra blugilor la Lidl, mi-am luat si eu Plus inca o peche mai lejera, paturica si un boby pt bebelina. Si gata am papat si banii.

Angiuta, sa fie cum va doriti voi. Sanatoasa si voioasa.

Dora, bine ca si-a revenit cea mica. Asa e greu cand sunt bolnavi.

Bubu, gata treaba? Cred ca deja ai si mancat si Nicolas s-a linistit.

Epopeasca Noi o sa luam vopsea de la Apla. Lucreaza cumnatamea la ei si poate lua cu reduce ca e angajata lor. Daca iti place Savana ia alba si pigment separat. Asa o faci in nuanta care iti place.

Alma Bine de stiut cu analiza. Si mie mi-a zis ginecoloaga de ea, sa vedem cand trebuie sa o facem.

Bioana Are Irina un tatic grijuliu.

Nicoleta 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

De cand vorbiti de Huggies am inceput si eu sa ma uit prin magazine, desi eu am fost fan dedicat Pampers si nu am avut probleme, dar orice idee noua e binevenita. DOURA, o lamurire te rog: toate Huggies au bumbac, sau numai un anumit tip? Ca eu ce am vazut in magazin erau tot cu transformarea lichidului in gel si de-astea, nu scria pe ele bumbac. Ce gama sa caut? Scuze daca s-a spus deja, neuronu'!

Alma 27+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

pup toata gashca

Sunt asa de obosita, ca nu-s in stare sa ma dau hutza mult pe net, cum fac eu cu mesajele mele normale..
So, stiu ca Doura are fetita si am vazut ca si la Angiutza parca tot fetita cu codita, nu?Super dragalase, sa vina cu bine pe lume, fetelor,- sanatoase si frumoase si galagioase, sa stiti ca au venit!

Am citit de citit, raspund cat sunt in stare.

Zambeam, fiindca atunci cand eram mica toate bunicile pe care le stiam aveau capoate/halate din acelea din finet si cand am crescut imi luam si eu pijamale din finet, ca erau moi si pufoase si calduroase, iarna erau super super..Materialul e nemaipomenit!
Onuzt, eu imi aduc aminte de un magazin chiar langa magazinul Cocor, de fapt la pasaj(dar nu cel de la Unirea), stiu ca treceai prin pasaj (cel spre Universitate) si ajungeai la merceria asta, era si un magazin cu chestii de nunti acolo, dar adevarat, nu stiu daca mai exista..acolo erau metraje dar daaaa, cel mai bun sfat posibil e unul:Obor!Acolo nici nu tre sa cauti, intrebi vanzatoarea,tie iti ramane numai sa vezi ce model alegi, desi e de dorit sa iei lab sau bleu sau galben, ceva uni, nu cu floricele...Eu nu gasesc aici, dar am de gand sa imi pun cumnata sa imi cumpere si sa imi trimita...

Doura, bine ca si-a revenit micutza..Saracutii, sufera si te uiti la ei si ti se rupe inima..Multa sanatate!

In ce priveste discutia despre animale, eu de iubit iubesc animalele, insa nu as vrea sa le am in casa, fiindca oricat ai face curat, parul si mirosul tot exista, oricat ar zice cinva ca nu.
Le prefer afara.Parul il consider periculos, se pot face chisturi..Mie mi-ar fi teama.Si inchei sb spunand ca asta e doar parerea si pozitia mea fata de sb.

Ref la pampersi, cand am venit de la job am intrat intr-o farmacie si am vazut o tona de feluri de Huggies, cei mai mici erau de la 4 kile la 7, exista si mai mici sau bebelusii plutesc in ele?

Chiar ma gandesc ca pentru cele care suntem la prima sarcina, probabil ca perioada asta, pe langa emotii si griji si intrebari si bucurii o sa fie si una amuzanta, cand o sa tot descoperim bebele si preferintele lui si cand o sa dea semne clare cand nu ii place ceva sau cand mai creste si o sa fie o jucarie in miniatura:)

Deci am vazut o mie de feluri de Huggies (Alma,in Jean Coutu, daca aveti pe acolo) si pampersi si servetele umede cu sau fara miros..
Si eu sunt pentru spalat bebele cu apica, decat repede cu servetelul de parca a disparut apa, asta cand suntem home.Also, am citit clar ca pudra nu e ok, mai ales folosita des, fiindca astupa porii si nu lasa pielicica sa respire si se irita mai rau, asa ca grija.

Si cum ziceau fetele,bebele nu vine cu manual de utilizare, dar cum toti au ritmul lor si programul lor si personaltatea lor, sa vedeti ce manuale in sine sunt ei si cat o sa mai avem noi de lecturat la gagalici!!

Menics, felicitari pentru bebe dolofan si nazdravan, minunate vesti!

Ma bucur si pentru fetele cu achizitii noi,sa le purtati sanatoase, pantalonii de gravida sunt extrem de comozi si practici!

Pentru bebe si pe mine m-au sunat dintr-o data trei prietene cu bebei intre 8-10 luni care vor sa imi dea hainute, balansoar, jucarii si alte nebunii, uite ca e adevarata asta cu primitul si la bebei e o idee buna.Ei, insa eu am treaba, in fiecare zi ii cumpar cate ceva:):), ca nu mai pot de drag!

Plec, mi se inchid ochii.
Aveti grija de voi si sa aveti o zi buna.Va pup pe toate, si mamici si burtici.

25 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

Buna dimineata fetelor.Am revenit cu vesti bune.Ieri am fost la control, si fetita este bine si mai mare.Dupa UM am 24s si 4 zile iar dupa masuratorile eco 26s.Suntem mai mult decat in grafic, lovim la greu, nu s-a intors inca.Ce repede trece timpul.M-ai ieri aflam toate ca suntem insarcinate si acum ne indreptam incet dar sigur spre marele final.
M-am cantarit si nu am luat decat 3.5 kg pana acum.
Toate cele bune va urez si profitati de zilele astea racoroase sa va odihniti.

mamica de Alexandru (10.06.2012) + 24s4z/26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,iar nu am dormit....sunt treaza de la 5.20....poate am noroc si recuperez mai incolo.sper, cel putin.

ARY ce ma bucur ca fetita ta e bine.asa sa ramana, cuminte acolo in burtica..

ALMY am de nou nascuti dar mai putine-vreo 5 body,6 pijamale,pantalonasi si de casa si de iesit...pana si trening....cele mai multe haine le am de 3 luni si mai mari. si eu am facut testul de glicemie in primul trimestru.il refac in cateva saptamani. primul a iesit bine.cat am asteptat acolo, nu a fost voie decat sa stau pe scaun...si eu am mancat mult in ziua aia,dar a fost ok. ce bine ca nu ai mai avut probleme si te-ai simtit bine.

NICOLETA

DOURA un pentru fetita ta.

astazi au anuntat 43 de grade, ceea ce insemna ca va fi mult mai cald, decat anunta ei, ca si de obicei....am uitat sa va spun, de azi sunt in concediu!!!!!!!!!!!!!!!!! ura.....si mai e si vineri!!!!!!!!!! sa inceapa weekend-ul....ca tare il mai asteptam...

embarazada de 23+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

scuze, voiam sa o felicit pe AGUA, nu pe ARY.....se vede ca nu am dormit bine....AGUA

embarazada de 23+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

almy, huggies nr 1 si 2 au bumbac organic..punga cu alb si niste frunze verzi

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata fetelor

in ce consta testul asta de glicemie? de ce se face? e obligatoriu? mie nu mi-a zis nimeni nimic.. oare sa il cer eu la controlul viitor pe care o sa il am pe la 27 de sapt. ?

24+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput