Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Felicitari Angiuta pt bebelina! Cred ca e foarte frumos sa ai pereche. Sigur fratiorul ei o s-o iubeasca mult si o s-o ocroteasca mereu. Te-ai gandit la un nume?

22+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

produsele chimice sunt mai ieftine pt ca sunt mai usor de obtinut, tin mai mult pe rafturi...eu zic ca puteti sa renuntati la alte chestii si ii luati lui bb un sampon bun si natural...bb nu are nevoie la inceput de carut sau pat sau tot felul de lampi ...el are nevoie de voi ...scoica de masina e obligatorie inca de la inceput..in loc de pat(daca nu doarme cu voi in pat), un moses basket e perfect pana la vreo 4 luni..nu trebuie sa fie ceva f scump...bb nu are nevoie de 1 milion de haine..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Ai mare dreptate, perfect de acord!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Fetele m-ati molipsit si pe mine cu blugii de la Lidl, acum m-am intors cu blugi si inca o pereche de pantaloni mai lejeri. Blugii sunt doar un pic larguti, sper sa ma incapa pana la final.

Angiuta, felicitari pentru fetita! Si mie tot asa mi-a zis ca 70% e fetita, poate la urmatoarea eco aflam si noi sigur care e treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Eu mi-am schimbat blugii,mi-am luat cel mai mic nr si sunt buni.Nu ma strang nici nu sunt foarte largi.Am luat si prosopel si paturica

22+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Felicitari, pentru printesa, Angiuta!
Sa purtati achizitiile cu placere, fetelor! Am luat si eu o pereche de pantaloni lejeri, una de colanti si o bluzita

Onutz 24+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Feteleeeeee, am o zi absolutamente ne-bu-na!! e o inspectie profesionala peste cateva zile si avocata mea a innebunit!Nici pauza nu am luat, nu am apucat sa inghit nimic pana la ora asta, bebeului sigur ii e foame, - dar mie!
Am vazut numai ce ati scris pana sa plec eu la job, adica pana la ora 7 a.m. la mine..asta era deja in Odiseea anterioara.

Nu am timp decat sa va pup si sa va spun ca ma pun pe citit numai cand ajung acasa, acum nu am timp, am un timp nebun!

Azi am facut si noi 25 de saptamani, uraaaa, intram in a 26-a, Doamne-ajuta!
Sper ca sunteti bine cu toatele, imi lipsiti!
va!! si fug!

25 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

ANGIUTA felicitari!!!!!!!!!!!! sa ramana fetita daca asta va doriti.si sa fie sanatoasa ca asta e cel mai important.

ANGELIQUE multumesc....

embarazada de 23+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bubu felicitari pentru schimbarea saptamanii
Si ia-ti o pauza mica,mica si inghite ceva ca sigur lui Nicholas ii este fomita

Doura ce mai face fetita ta?

22+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

BUBU spor la treaba, dar tare imi e ca nicholas intra in greva daca nu mananci....

embarazada de 23+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Bubule, nu face delfinasul scandal? Al meu se zbate pana ii dau sa manance. Ma trezeste din somn, chiar. Apoi sta cumintel vreo 3 ore pana mi se face iar foame.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput