Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
onutz83 spune:
Iulia, si eu voi afla azi exact. Noi am mai fost in Buftea, dar cred ca prima data mergem in Chitila. Iti zic ce am vazut pe harta: dupa Leroy si Carrefour (care sunt in acelasi loc) se merge drept inainte pana la soseaua de centura (treci de Baumax), acolo se termina Sos. Chitilei si incepe Sos. Banatului, unde este magazinul. Eu imi amintesc vag de un pod prin zona, vezi sa nu iesi prin alta parte (nu sunt sigura).
Cel mai sigur cauta pe Google Maps "soseaua banatului chitila" si vezi ce aproape e de Leroy.
Onutz 24+ cu Lucian
andie_n spune:
Buna fetelor, Lidl din Chitila e pe Sos Banatului, care e exact in continuarea Sos Chitilei (cum veniti pe Sos Chitilei, treceti de Carrefour/Leroy Merlin, mai mergeti mai putin de 1 km si ajungeti la Baumax, treceti si de ala, pe urma e un sens giratoriu sub podul nou pe care l-au construit pentru centura, continuati drept inainte si dupa vreo 300m pe partea dreapta e cartierul Residenz si acolo e si Lidl; aici aveti si harta unde e cartierul: http://www.residenz.ro/localizare)
Eu acolo stau, asa ca puteti sa ma mai intrebati despre zona .
O zi buna in continuare!
Andreea 25+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
bioana spune:
ANGIUTA, NICOLETA mersi. am inteles.
ANGELIQUE .MAMI sa va bucurati de cumparaturi si sa le purtati sanatoase...arata bine blugii.
ONUTZ o sa o trimit pe sora sau pe mama mea la mercerie sa cumpere si apoi sa-i dea la tati sa ni le aduca.si noi i-am cumparat lucruri noi.acum ma tot gandesc ce ii mai trebuie.am pijamale,bodys,caciulite,pantaloni de casa, de iesit...port bebe,jerseie....mai are nevoie de niste salopete intregi, ma gandesc.......ui, ce nebunie frumoasa....nu-i asa?bine, ca mai avem si papuci, rochite, camasi....ca e mai mare fierul de calcat ...
am vorbit cu tati si era tare fericit ca a trecut pe la lidl si mi-a luat pantaloni cu burtica, si la irina prosop de baie, salopeta, paturica...ieri i-a luat 2 carti de povesti cu cd...tare mandru e!!
embarazada de 23+
o fetita...
ary_v spune:
Multumesc fetelor, m-am mai linistit, m-a cam apucat paranoia si pe mine.
Servetele umede eu am folosit Nivea, au si fara parfum, dar chimicale cred ca au destule si astea. Finetul e bun si pentru scos bebeul dupa baita. Eu puneam o bucata de finet in prosop ca e mai moale.
Hainutele de nou nascuti nu se potrivesc daca bebele se naste de 4 Kg. Eu imi amintesc ca multe dintre hainutele primite nu le-au putut purta, erau prea mici.
epopeasca spune:
Mami, Angelique ce bine ca ati luat blugi. Abia astept sa iau si eu banii si sa merg sa-mi iau.
Pentru fetele care se incumeta sa picteze camerele copiilor, am gasit site-ul asta www.pereticolorati.ro/2-c" target="_blank">http://www.pereticolorati.ro/2-c. Eu vreau sa-i pictez camera, dar nu cred ca voi folosi sabloane ca mi se par scumpe si ceva talent la desen mai am si eu. Mai ales ca nu-i fac ozn-uri. Fetele care va mutati si ati avut treaba cu renovatul, cu ce marca de lavabile ati vopsit camera copilului? Eu vroiam Savana Kids, ca am mai folosit Savana si suntem foarte multumiti, dar mi se pare ca sunt prea palide culorile din gama Kids.
27 + si mami de Andreea Luana
angiuta spune:
M-am intors si eu de la gineco, se pare ca e fetita, ma cam enerveaza ca nu mi-a zis 100% asa cum a fost la Vladut, fara umbra de indoiala. De data asta a zis ca mai degraba zice ca e fetita. Noi de bucuram sa avem pereche, acum sper doar sa ramana asa. Totusi 2 din 3 doctori au zis ca e fetita.
Asistenta de la receptie mi-a zis in soapta ca asa e la fetite, nu zice 100% de frica sa nu greseasca. La baieti e intotdeauna sigur.
Va rog sa ma treceti si pe mine in lista cu fetita, sunt trecuta cu baietel .
In rest totul e ok, foarte multumit de cum decurge sarcina. Urmatoarea eco o facem pe 2 octombrie.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 22+
angelique_19 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angiuta M-am intors si eu de la gineco, se pare ca e fetita, ma cam enerveaza ca nu mi-a zis 100% asa cum a fost la Vladut, fara umbra de indoiala. De data asta a zis ca mai degraba zice ca e fetita. Noi de bucuram sa avem pereche, acum sper doar sa ramana asa. Totusi 2 din 3 doctori au zis ca e fetita. Asistenta de la receptie mi-a zis in soapta ca asa e la fetite, nu zice 100% de frica sa nu greseasca. La baieti e intotdeauna sigur. Va rog sa ma treceti si pe mine in lista cu fetita, sunt trecuta cu baietel . In rest totul e ok, foarte multumit de cum decurge sarcina. Urmatoarea eco o facem pe 2 octombrie. Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 22+ |
Felicitari Angiuta sper sa ramana asa cum iti doresti tu
Sa ma treceti si pe mine pe prima pagina cu Lucian in loc de Denis
22+ cu Stefan Lucian
epopeasca spune:
Angie, sa stii ca asa e. Ca daca e baiat se vede bine, dar altfel si mie mi-a zis cand era bebe mic ca se pare ca e fetita, dar ca sunt sanse destul de mici sa fie baietel si sa nu se vada inca bine putulica.
27 + si mami de Andreea Luana
angelique_19 spune:
Bioana felicitari de tatic mandru de Irina.Deci pana la urma sotul a facut cumparaturi,sa va bucurati de ele
22+ cu Stefan Lucian