Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

fetele care ati fost la lidl, rogu-va explicati-mi si mie unde gasesc un magazin fie aproape de centru, fie in zona de nord, fie oriunde, numai sa nu mai patesc ca ieri

Iulia, mami de Sara Andreea si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Angelique mi-am luat 38.
uite si poze de pe picasa, albumul comun.\https://picasaweb.google.com/102193628299565059717/Mami_de_2#5774638199303020098

https://picasaweb.google.com/102193628299565059717/Mami_de_2#5774638310051415714
sunt larguti usor dar cred ca vor veni perfect peste o luna sau 2 cand va veni vremea de blugi.sper sa mai incap in ei si atunci :)) ca-s supraelastici deci nu cred ca voi avea probleme.

Iulia nu am idee de Lidl-uri prin nord;(sorry:(
eu stau in Militari si am cam 3 lidl-uri pe langa mine :))
unul langa Cora Lujerului; unul pe Moinesti si unul in Crangasi;
in alta parte nu prea stiu;

24+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Sorry Iulia, eu merg la magazinul Lidl din Chitila si nu stiu altele in Bucuresti in afara de cele de care a zis mami_de2 :(.
Au pe site-ul lor un formular sa cauti magazinul cel mai apropiat, dar nu imi dau seama daca functioneaza cum trebuie:
http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl_ro/hs.xsl/5720.htm.
O zi buna in continuare!
[Later edit] Nu merge linkul, habar n-am de ce, intri pe site-ul lor la informatii clienti si acolo ai cauta magazin.

Andreea 25+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Iulia Crangasi e cel mai aproare de zona de Nord. E chiar langa intrarea la metrou.

Nicoleta 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Mami iti vin foarte bine blugiAm pus si eu 4 poze cu ai mei

22+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor!
sa purtati sanatoase hainutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

produsele chimice sunt mai ieftine pt ca sunt mai usor de obtinut, tin mai mult pe rafturi...eu zic ca puteti sa renuntati la alte chestii si ii luati lui bb un sampon bun si natural...bb nu are nevoie la inceput de carut sau pat sau tot felul de lampi ...el are nevoie de voi ...scoica de masina e obligatorie inca de la inceput..in loc de pat(daca nu doarme cu voi in pat), un moses basket e perfect pana la vreo 4 luni..nu trebuie sa fie ceva f scump...bb nu are nevoie de 1 milion de haine..o sa si primiti multe...oricum ii raman mici f f f repede..puteti sa organizati un baby shower cu cateva luni inainte si afceti o lista cu ce nu cumparatai voi si o sa primiti cadou ..eu nu am facut asa si am primit de 2 ori aceleasi lucruri uneori...e pacat pt ca si oamneii aia au dat bani pe ele..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Complet de acord cu Doura

Bioana, finetul e un bumbac mooaaaleeee si rezistent.
N-ai pe nimeni in tara care sa cumpere si sa-ti trimita prin sotul tau? Parca mai are nitel pana se intoarce acasa, nu?
Sau poate data viitoare, daca mai vine pana nasti

Iulia, Lidl astea se gasesc aiurea rau. In zona de nord nici o sansa, eu stau in Bucurestii Noi si cel mai apropiat e in Chitila (in comuna) sau Buftea (asta stie hazbandu' unde e). Altfel, in Militari sau in Crangasi... In Crangasi ajungi super bine cu metroul, e exact la Piata Crangasi.
Cred ca toate magazinele Lidl au inlocuit magazinele Plus, asa ca daca stiati vreun Plus aproape de voi, ala e

De obicei promotiile astea dureaza o singura zi, maine s-ar putea sa scoata oricum produsele. Noi avem un Penny aproape, unde promotiile tin o saptamana, dar evident ca stocul se epuizeaza in maxim 2 zile.

Pe mine ma tenteaza pantalonasii aia comozi, blugi am. Ma duc aici la noi, la tara, dupa program

Onutz 24+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Popi, multumim pt link
Bioana, eu am 5 body-uri pentru nou-nascuti si nu intentionez sa mai cumpar. Mai am 4 pentru 3 luni si mai vedem. In rest mai am o caciulita subtire de bumbac si o pereche de manusele din alea simpatice ca sa nu se zgarie.
Le-am luat pentru ca vreau neaparat ca iubirea mea sa aiba ceva nou de la mami a lui.
Deocamdata nu mai iau nimic, sa vad ce primim si pe urma actualizam lista.

Onutz 24+ cu Lucian

Mergi la inceput

Onutz, cel din Chitila pe unde e, raportat la Leroy Merlin - ca eu pe ala il stiu

Mergi la inceput