Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Mada, eu teoretic ma mai duc o saptamana jumate. Am zis teoretic pentru ca nu a catadicsit nimeni sa-mi confirme cererea inca. Pe urma concediu de odihna si de pe 10 septembrie concediu prenatal. Nu vad de ce m-as duce la serviciu mai mult de atat, daca nu s-au apucat pana acum de statuie...

Onutz 25+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Neata ca eu acum m-am treziteste o minune dar ma bucur ca m-am odihnit.

Bubu imi pare rau de episodul cu arsuri pe gat si de picioare umflate,pupam mamicuta si pe Nicholas sa treaca.Arsurile mie imi trec daca beau un pic de lapte batut.Poti incerca si tu.Apropo pana cat mai mergi la serviciu?Ai mare grija de tine

Loona imi este frica sa mai ies neinsotita dar cateodata este necesar.De exemplu acum nu am paine si trebuie sa ies.

Camitu ma bucur ca ti-a priit vacanta

Vreausaninga felicitari pentru noile achizitii pentru voinic si asteptam vesti de la intanlire

Mami unde nasc eu nu imi aduce licuriciul langa mine desi eu mi-as dori asta

Biona ma simt bine acum,stiu ca si tu ai probleme din astea sper sa nu ni se mai intample ca e tare neplacut.

Onutz am stat cumintica,m-am pus in patut m-am scuzat in fata musafirilor si a ramas sotul cu ei

Epopeasca ai mare grija de tine,stai cumintica si fara nici un efort.Azi cum te simti?

A venit cumnata mea in vizita la socrii si mi-a zis ca ea toate hainutele de bebelusi de la fetita ei le-a adus la socrii,plus cadita,paturici,lenjerii de patut si multe alte lucruri.Deci maine il pun pe sot sa le caute sa le spal sa nu cumpar decat ce mai este necesar.Mi-a spus ca unele lucrusoare sunt cu eticheta ca nu a apucat sa i le dea.

22+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Ora 5:30: urla un caine de il aude tot cartierul. Ora 6 urla tot pasaretul din lume in copacii din fata geamului (cainele inca mai urla). Ora 6:30 urla o alarma a unei masini, apoi motorul aceleiasi rable, pardon, masini(in acelasi timp cu pasaretu si cainetu). Ora 7 fac pipi. Nu, mai stau un pic (de parca mi-ar putea trece...). Ora 7:30 fi-miu incaleca vezica si fug la baie, apoi ma lupt cu motanul care vrea sa intre in camera. Il pacalesc si de data asta. Ora 8 urla alarma sotului care a uitat ca azi e ziua noastra libera si nu a dezactivat-o. Apoi urla motanul si nu il conving deloc sa taca dupa ce a auzit alarma telefonului. Da-i drumul in camera. Incepe sa te vaneze. Intre timp kidul da picioare in burta ca ii e foame rau de tot. Ora 8:30 scoate sotul si motanul din camera si mananca ceva rapid. E 8:50. Poate mai dorm si eu un pic...Ora 9. Sotul se intoarce si miroase a tigari. Imi vine sa vars. Trimite-l la ma-sa(la propriu) si gaseste-i treaba pe acolo. Inchide geamul si pune-ti dopurile de urechi. Toata lumea a plecat si am mai dormit si eu 2 ore.

Nu stiu cum sunteti voi dar eu daca nu dorm minim 9-10 ore pe noapte nu se intelege nimeni cu mine (asta de cand sunt gravida).

baietei si fetite si mamici cu burtici. Aveti grija cu tensiunea asta! Poate un concediu medical nu ar strica...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hop si eu de pe drumuri. Nu mai stiu cand am mai scris si v-am raspuns la aproape toate, pe scut.
Eu am avut un we plin, dupa de joi spre vineri n-am putut dormi aproape toata noaptea, vineri m-am trezit buimaca si umflata, maini, picioare fata. Ma uram pentru asta. Apoi toata ziua la munca am fost robotel si am mai stat si peste program.
Sambata am fost la noi acasa. A terminat sotul baia si eu am facut curat in ea. E ginea mai-mai si imi place la nebunie cum a iesit. Am mai chituit grezia pe hol si sotul a mai facut ceva reparatii in sufragerie si pe hol. Duminica m-a lasat la soacramea si m-am relaxat. Mi-a prins bine miscarea ca m-am desumflat si m-am simtit ceva mai activa.

Mena Eu nu cred in chestii din astea. Bia a avut un hemanginom in vorma de capsuna pe cap. Cat a fost bebe se vedea foarte clar. Si toti ziceau ca am furat capsuni cand eram insarcinata. Da de unde capsuni, ca nu era perioada lor atuci.

Almy Eu tin pumnii sa stea beblina pana la programare la caldurica.

Mamy Eu o schimbam pe Bia 1 data sau de 2 ori pe zi. Depinde de cat era de cald peste zi si cat de mult transpira. De multe ori o tineam si in pielea goala.
Si eu sunt de acord ca bb sa stea in salonu de bbi cat sta in spital. Eu am avut travaliu 22 de ore si dupa nu vroiam decat sa dorm. Si am dormit si m-am simtit foarte bine dupa 10 ore de somn. Eu la Giulesti am nascut-o pe Bia.

Looana - eu foloseam cam 6-7 scutece pe zi in prima luna.

Bubu Nasoale arsurile astea. Le experimentez si eu de cateva nopti. Dar pap ceva si ma culc. Uneori trece alteori persista.
Angelique Ai grija de tine. Stiu ca iti pare rau ca nu poti petrece alaturi de cei dragi, dar mai e putin, vine bb si te vei simti mai bine. pe burtica

Mada Eu vreau de la 1 octombrie, intai CO si apoi prenatal. Sa vad daca imi iese.

Epopeasca domnisoara mica sa ii iasa odata masele. Si tie ohihna cat mai multa ca ai nevoie.
Mena Esti haioasa cu programul. Da si pe mine ma deranjeaza cainii, matele, pasarile si alarmele de la masi si nu pot dormi.

Nicoleta 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Oppss, uitasem sa schimb saptamana

Nicoleta 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

pe cand ma linistisem ca mai sunt cateva zile si vine sotul,imi da dureri de cap o alta problema...a ramas sora mea insarcinata din nou. are 30 de ani.au o fetita de 8 ani sanatoasa.dar prima sarcina a fost cu probleme...si-au dat seama doctorii in luna 5-a ca fetita nu va supravietui ca nu avea esofag...mai avea si 2 degete lipite la un picior...si e innebunita. nu stie ce sa faca. primul dr la care a fost a sfatui-o sa avorteze....acum merge miercuri la cluj la dr mahmoud.MENA ai auzit de el??e ceva de capul lui?
ce se mai complica viata asta uneori...

embarazada de 24+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna fetelor!

bioana deja ai spalat hainutele? dupa ce le calci pune-le intr-o cutie saupunga de plastic si apoi in dulap, sa nu se puna praf pe ele.

Looana la inceput foloseam 6-8 scutece pe zi. Tin minte ca moasa m-a pus sa fac un orar in care sa trec de fiecare data cand il schimbam si alaptam.

Bubu urata treaba cu arsurile, la mine la prima sarcina incepusera abia prin saptamana 34. Din pacate nu stiu nici un remediu.

mamide2 sunt constienta ca aici in Germania sunt total alte conditii la spital dar eu conider ca e mai bine cand bebe sta cu tine in camera. Intr-adevar dupa nastere esti epuizata si ai nevoie sa dormi iar dupa cezarana am vazut ce rau s-a simtit colega mea de camera. Ma gandesc ca e totusi mi bine sa-l ai tot timpul sub supraveghera in loc sa astepti sa ti-l aduca. Sentimentul acela de nesiguranta si oboseala dupa nastere cred ca e normal, intr-devar mai sunt si durerile de dupa cezariana in unele cazuri...
Eu imi amintesc foarte bine ce repede ma panicam, mai ales ca m-am trezit dintr-o data cu un bebe in brate care plangea de foame ca nu reusea sa traga suficient de tare sa iasa putin colostru. Apoi ranile si durerea de fiecare data cand il puneam la san sau foloseam pompa. A fost greu dar a trecut si sunt mandra ca Vladut a fost alaptat exclusiv, acum sper sa reusesc si de data asta.
Apoi toata "distractia" de la spital o consider ca o pregatire pentru ceea ce vine acasa. Nu stiu um e la voi, dar eu nu voi avea nici un ajutor in afara de moasa care ma va vizita de 10 ori si tati care vine abia la ora 16 si care e obosit i el dupa o zi de munca.

Eu o sa primesc o lista cu ce voi avea nevoie la spital cand voi merge acolo, dupa saptamana 30 sa mi se faca o fisa. Tot atunci voi primi si un formular pe care va trebui sa-l completez pentru anestezia epidurala.

Vineri mi-am rezervat o moasa care va veni acasa dupa ce voi naste, ininte de nastere nu consider necesar. E cumnata ginecologului si lucreaza la spitalul unde voi naste.
M-am inscris si la un curs de pregatire pentru nastere, special pentru mamici de la a2a nastere, are loc tot la spitalul unde voi naste, o data pe saptamana, 4 sedinte, incepe pe 19 septembrie si se termina de ziua mea .

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bioana

pe cand ma linistisem ca mai sunt cateva zile si vine sotul,imi da dureri de cap o alta problema...a ramas sora mea insarcinata din nou. are 30 de ani.au o fetita de 8 ani sanatoasa.dar prima sarcina a fost cu probleme...si-au dat seama doctorii in luna 5-a ca fetita nu va supravietui ca nu avea esofag...mai avea si 2 degete lipite la un picior...si e innebunita. nu stie ce sa faca. primul dr la care a fost a sfatui-o sa avorteze....acum merge miercuri la cluj la dr mahmoud.MENA ai auzit de el??e ceva de capul lui?
ce se mai complica viata asta uneori...

embarazada de 24+

o fetita...

Bioana, imi pare tare rau de ce ne spui. Din pacate nu stiu nimic de medicul acesta :(. Tinem pumnii si ne rugam ca bebe2 sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Neata burti

Angiuta, felicitari pentru codite!
Silvia, eu o sa mai nasc la Medlife. Azi incep si "scoala parintilor" la ei si o sa semnez si contractul daca reusesc sa ajung in timp util.

Dana, noi optam pentru asigurare boli grave si interventii chirurgicale, asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea despre Cord Blood. Singurul sfat pe care ti-l dau este sa casti bine ochii cand citesti contractul, sa le purici site-ul si in sus si in jos, sa ai lista cu intrebari pregatita si sa te asiguri ca iti dau o procedura clara in ceea ce priveste modul de utilizare a celulelor.

Citeam cum va uitati voi si furati frumusetea altora pt bebei; eu am alta distractie pentru jumatatoi: ii arat toti "puberii" de 14-15 ani care mai de care mai cosos si pletos si rebel si cerceleat si-i spun "uite unu' d-asta o s-o traga pe fi-ta de tzitzi" . (normal ca se inverzeste tot la fata)

Mai fetelor care cheltuiti in nestire banutii pe hainute, voi va mai tineti si cate o socoteala din cand in cand? Sa nu va treziti, vorba ceea, in chilotei, cand chiar o fi nevoie de finante. Io zic sa va mai potoliti nitelus sau cel putin sa va faceti o lista cu ce ati luat si ce va mai trebuie. Ca taaare mi se pare ca ati uitat de cumpatare si o sa dati mai departe hainele cu etichete cu tot.

Mami, ca tot intrebai cate body, eu mi-am notat sa-i iau 5 scurte si 5 lungi (scurte = maneca scurta si chilot). Plus ce va mai primi din stanga-dreapta, eu cred ca-s arhisuficiente, avand in vedere ca iarna fiind peste body cel mai posibil sa mai aibe inca o camasuta/bluzita care-i mai pasibila de patat, plus "batista" de i-o pui pe post de bavetica atunci cand alaptezi (ca nu cred ca-l mufezi fara nici o "protectie").

Popeasco, eu mi-am tras mop cu aburi de vreo saptamana. Zace in cutie; am tot zis ca-l probez, dar ba a fost cald, ba am fost plecati (scuze, stiiiiu). Cand ma iau de el, iti dau de stire.
Mama are un no name (adica vinchy, luat din Cora) si e tare incantata de el, mai ales in ceea ce priveste rosturile din baie.

Nimic interesant de raportat despre noi. Sunt in putere (inca) si lesin de placere ca s-a mai racorit.

Saptamana usoara!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Ipopico, ce ma amuzi cu povestea cu sotul si puberii pletosi,tatuati,cercelati,crestati . Ti-l trimit pe baiatul meu sa o traga de titi? Nu o sa aiba nimic din cele enumerate mai sus

Mergi la inceput