Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Ai grija cu tensiune. Lasa musafirii ca nu sunt ei gravizi. Pupam si nani bun

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Angelique, da, mare mare grija cu tensiunea, a fost brusc, de aia ti-a fost atat de rau, ce rau imi pare! Odihneste-te cat mai mult si nu mai iesi deloc cand sunt calduri mari..Nici eu nu prea sunt la inaltime azi, aici e f jos presiunea atmosferica si ma resimt, plus ca gleznele si talpile iarasi imi sunt umflate, seara pun comprese cu sare si le dezumflu, ziua pana la pranz deja sunt la fel..

Multa sanatate si ai grija de tine.

saptamana buna tuturor fetelor si burticilor!!Of, maine e luni, o luam de la capat cu joburile...

25 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Ne-am intors din concediu, ne pregatim de servici si de nuntile ce vor urma in wk-uri.
A fost minunat in concediu,soare, apa calda si curata si am dormitttttt toata ziua.Butoiul creste , avem 5kg in 27 sapt in plus si promitem recupera, din ce ati mai scris.

pupici

CAMITU 25+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Buna dimi! Fetelor aveti grija cu tensiunea si cu activitatile care va obosesc, ca mie dupa o saptamana de lucru,vineri dupa amiaza mi-a fost foarte rau si mi-a curs sange din nas de m-am panicat la maxim. Sunt ok,dar mi-a spus medicul ca si ducerea sarcinii in sine e un efort, asa ca orice in plus e si mai si.
Ca sa ma mai relaxez am fost duminica la shopping.Mi-am luat pernuta vedeta de la Lidl si un prosopel de baie pt bebe,si apoi am dat iama in hainute, de unde am plecat cu salopete, body-uri si o mega salopetuta flausata cu un magarus! Sunt indragostita, le-am agatat pe cuier si ma uit la ele ca la icoane . Am fost la C&A si am gasit hainute foarte frumoase dintr-un bumbac special, e o gama intreaga.Credeti ca e indicat sacul de dormit??
De doua nopti incoace visez un bebe fetita,care e a mea in vis si ma descurc tare bine cu ea, noi avem baietel....poate e nora-mea
Azi am intalnire cu voinicu,zic voinic pt ca ma boxeaza mai sa ma dea jos din pat.
Fetelor am asa o stare de euforie,parca plutesc si sunt mega-ultra-super happy, ceea ce va doresc si voua din suflet!
Pupici la burtici si bebei

25+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata fetelor

v-am zis ca ma duc in weekend in vizita la prietena care mi-a nascut prin cezariana o fetita dulce foc! Sunt bine ambele numai ca vizta la ea mi-a ridicat o mare problema.Referitor la salonul unde sta ebeblusul dupa nastere si salonul mamicii mamicii: daca pana acum 3 zile eram de parere ca bebelusul trebuie sa stea cu mamica inca de la nastere,ca etc..acum mi-am schimbat total parerea!!Tipa mea a nascut la Municipal si aia acolo aduc bebelusii sa doarma cu mamicile in salon, fiecare bebe are patutul lui langa mamica.. dar e haos! tipa mea a nascut prin cezariana,asadar era intr-un salon numai cu cezariene.. toate mamicile de acolo era legume, plangeau de durere unele, altele abia se miscau(cam toate erau asa), bebelusii unii mai cuminti dar altii plangeau non stop si daca ele nu stiau ce sa le faca bineinteles ca ii trezeau si pe ceilalti:))(cum s-a intamplat cu a tipei mele) si ea plangea la unison cu el ca nu mai putea...se linistea doar in brate dar asta era operata si ii era teribil de greu..sau la san unde lapte nu prea avea si fetita nu se prea satura de aici concluzia ca plangea non stop.. ii mai dadea completare dar tot degeaba probabil.. am fost fffff socata de tot..sunt de parere ca mamica dupa ditamai travaliul care poate tine si 24 de ore..sau dupa o cezariana care e operatie pana la urma are nevoie de cate ore de odihna..sau in fine..de alea 2 zile sa se refaca ca oricum acasa incepe deliciul deci nah...dar la Municipal nu e asa iti aduce copilul direct si descurca-te/creeaza legatura/ etc) asa ca acum sunt fff de acord cu bebelusul in alt salon pana isi revine nitel proaspata mamica si nu clacheaza! Acum sunt incantata ca nasc la Giulesti unde cica saloanele sunt diferite de cele ale bebelului si vii din 3 in 3 ore sa alaptezi..apoi treci inapoi la tine in salon unde ai timp sa iti revii un pic dupa nastere!

24+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Mamide2, eu n-am facut si nici nu fac testul de glicemie. Imi pare horror. Dar la mine nu se justifica, am facut lunar analize, printre care examen de urina si glicemie, si cum au iesit mereu in grafic, nu trebuie sa fac testul

Referitor la placenta previa, vad ca in RO se spune ca diagnosticul se pune dupa 28 sapt, la Viena mi-au spus ca la 34 sapt, pana atunci mai poate urca. La mine a urcat, nu f mult, dar a urcat (6mm in 4 sap). Mai vad la eco de 30 sapt. Oricum momentan ma simt f bine, sangerari nu am avut niciodata, si ce am observat, acele scurgeri apoase despre care v-am povestit mai demult, au disparut. Eu cred ca erau de la placenta joasa, cum s-a ridicat putin, cum au disparut si scurgerile.

Eu zic sa cumparati si body de 1 luna, cele de 0-3 luni sunt f mari, chiar si pt bebei care se sunt mai lunguieti la nastere.

Sa va luati si tensiunea, este f imp sa o luati saptamanal, mai ales acuma. Eu am un aparat dinacela ce-l pui la incheietura, e f ok. Iau tensiunea dimineata, caci peste zi variaza de la efort, caldura etc

Intrebare: voi cat mai mergeti la job ? Eu mai merg pana pe 5 sept si apoi 3 sapt in concediu odihna (nu am luat nici o zi anul asta). Apoi in prenatal de la 1 oct.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Mada, la job o sa mai merg pana pe 20 sept cand intru in prenatal. Concediul de odihna pe anul asta l-am papat.

26+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma tot cantaresc de cateva zile, dar nu se mai misca cantarul....am luat 5 kg si vreo 300 gr...toata lumea ma intreaba cand mai creste burtica...are timp, zic eu.papusa lui mama se misca foarte mult.mi-e asa de draga!!

CAMITZU mersi de site.nu am avut timp sa studiez,doar am aruncat o privire, dar l-am notat.pare interesant...

VREAUSANINGA sa te bucuri de hainite!!asa am facut eu cu papaucii...erau pe post de decor pe mobila..

MADALINA testul de glicemie e diferit de analizele pe care le faci lunar.glicemia de sarcina e cu totul altceva. si oricum aici nu ai de ales.nu e optionala si bine fac, zic eu.eu astept sa merg joi la consultatie sa vad cand imi da programare sa o refac.

ANGELIQUE cum te mai simti??? ai mare grija.si eu am patit asa de cateva ori, de vreo luna si jumatate..pe mine ma ajuta un pahar de coca-cola.
sunt in concediu......de muncit mai muncesc pana la 1 noiembrie...

o saptamana excelenta!

embarazada de 24+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

'Neata, cucuietele!

Mena, ce poza frumoasa ai tu acolo
Bubulici, ai incercat cu lapte rece pentru arsuri? Eu de la lapte rece o dau in altele asa ca ai grija... Si sper ca nu mananci deloc sarat
Lucian este informat
Looana, soarele nu face rau cat timp nu este puternic
Angelique, maica, vaz ca tu tre' sa stai mai mult la cabana plapumioara decat la plimbare si in picioarele musafirilor. Incearca sa stai cat mai cumintica, da?
Camitule, bine ai revenit
Mami, cred ca depinde de fiecare mamica in parte, nu cred ca e o regula. Eu sunt o mare sustinatoare a sistemului rooming-in, sa-mi aduca, frate, copilul langa mine, ca doar e odorul meu Dar nu la o ora dupa cezariana si nici intr-o incapere cu dooj' de mame si dooj' de copii, nu cred ca e safe pentru nici un odor.
Pe de alta parte nu vreau nici cum am mai auzit ca se practica la diverse maternitati de stat- mamicile trag de ele cat pot si se tarasc pana la salile unde sunt copilasii si plang p-acolo ca sa le lase "doamnele asistente" sa alapteze. Cand catadicsesc "doamnele asistente" sa vina le zic mamelor ca toti copilasii dorm si sa vina dupa urmatoarele 3 ore, poate atunci vor fi treji. Si ce sa vezi, si atunci dorm si tot asa. Citeam pe blogul unei mamici ca s-a incapatanat si a ramas acolo pana si-a putut alapta copilul.
Sunt situatii si situatii...

Onutz 25+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Buna dimineata burtici
As vrea sa spun ca am avut un we fain, dar nu. Mi-a fost rau de a trebuit sa iau gynipral. Dar stau cuminte si sper sa treaca. Azi-noapte fii-mea s-a hotarat ca vrea sa doarma dezbracata, fara pampers, cu toate ca nu mai sunt caldurile alea si eu simteam nevoia sa ma acopar. Pana la urma am reusit sa o imbrac, dar m-a tinut treaza cateva ore Cred ca era nervoasa si de la maselutele alea, ca ieri toata ziua a fost mai irascibila.
Looana, eu am cativa saci de dormit si zic ca sunt ok, atata timp cat pruncu' vrea in ei. Acum cat e mic, nu comenteaza, dar eu la Andreea i-am descoperit tarziu, cand ea se obisnuise sa doarma neacoperita fatza mea si nici pe aia nu-i prea vroia. Pe Sofi o voi obisnui de la inceput asa cu saci ; ei si asa se fataie in timpul somnului si se descopera asa ca nu ma mai chinui cu acoperitul.
Despre tinutul copilului in salon dupa nastere: eu am nascut la stat in spitalul din orasul meu. Bebeii nu stau cu mamicile in salon si dupa o nastere sa stii ca ma bucur, ca e exact cum spui tu. Dupa cezariana te misti mai greu, fara experienta nu prea stii ce sa faci daca bebe plange...e mai bine sa fie intrun salon special. Alaptarea era la 3 ore, cu pauza de la 12 noaptea la 6 dimineata sa se odihneasca si mamicile, plus ca trebuie sa ne revenim dupa nastere. Si avand in vedere ce ne asteapta cand ajungem acasa, e bine asa, ca mai luam o pauza . Daca nu puteam sa ma ridic din pat, imi aducea bebelina la pat sa o alaptez si nu era timp limita, puteam sa stam cu ei si o ora. Si acum tot acolo o sa nasc.
Angelique, ai grija cu tensiunea. Eu aveam probleme ca imi scadea brusc. Si tot asa cu stari de lesin si nu plecam diciunde fara un adult cu mine.

27 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput