Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
epopeasca spune:
Buna dimineata burtici!
Bubule, uite reteta: 300 gr biscuiti digestivi (asa zice in reteta originala, eu am folosit biscuiti cu fulgi de cioco si a iesit bine), 100 gr unt - asta e pt baza, in loc de blat. Ideea e ca raportul biscuiti/ unt sa fie de 3/1. Zdrobesti biscuitii ori la robot, ori ii ti in punga si lovesti cu sucitorul (mai terapeutic ), topesti untul si amesteci untul cu biscuitii. Apoi pui in forma de tort in strat uniform si apesi putin sa se compacteze cat de cat(care trebuie sa fie de-aia care se deschide,ca altfel risti sa strici tortul cand il scoti) si bagi la frigider sa se intareasca. Intre timp amesteci vreo 500 gr de ricotta cu 250 ger mascarpone si extract de vanilie/ zahar vanilat (ce ai la indemana) si zahar cat iti place tie sa fie de dulce (pune zaharul la urma, sa nu iti iasa prea dulce) si amesteci pana se topeste zaharul. Pui compozitia peste blatul de biscuiti si bagi din nou la frigider inca vreo 2 ore. Inainte de servire adaugi deasupra ce fructe vrei; merg foarte bine fructele de padure (the berries).
Scutece marimea 1 nu cred ca o sa iau mai mult de 1 pachet, ca bebe creste repede.Daca mai e nevoie mai iau dup-aia, dar nu are rost sa iau din start 2 si sa raman cu ele. De spalat voi lua detergent special de bebe, ca oricum hainutele ei vor fi spalate separat. Balsam de bebe iau mai tarziu, cand va fi putin mai mare.
La Andreea am furat o boaba de strugure, dar nu are semn
Azi iar stau cuminte ca la micul dejun am bagat deja un no-spa Pe maine am facut rost de babysitter.
Pup burticile
LE: Fetelor, voi aveti mop cu aburi? Eu am cautat pe net, dar n-am gasit oferte decat de la teleshopping si nu prea am incredere in ele.
27 + si mami de Andreea Luana
onutz83 spune:
Hello, cucuietele
Bubu, Lucian e f cuminte, inghionteste linistit, mai nou la 3 degete mai sus de buric
Noi suntem bine in rest, cred ca am descoperit contractiile Braxton-Hicks. Apar de nicaieri si tot asa dispar. Am vreo 2-3 pe zi, dar niciodata una dupa alta.
Mi-am luat perna de la Lidl o data cu hainutele, dorm f bine cu ea. Au fost 50 ron bine investiti, hazbandu' o vrea pt el dupa nastere, si el doarme cu un picior flexat si simte nevoia sa incalice ceva in somn, de obicei pilota
Popescule, n-am mop cu aburi, cred ca o solutie dezinfectanta gen Mr. Proper e suficienta pt parchet.
Onutz 25+ cu Lucian
mena1906 spune:
Ce fac fetele? Nani cu puii mici de mamici din burtici?
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
Bubulina42 spune:
Pupicei pentru mamici si burtici!
E inca duminica, din fericire.
Azi-noapte a fost prima mea jumatate de noapte alba din sarcina asta, din cauza de arsuri cum-plite, ziceai ca imi toarna cineva foc pe gat continuu, degeba stateam eu pe doua perne,drept urmare de la 4 a.m am dormit in fund, pe canapea, tot o chestie unica, fiindca in viata mea n-am putut dormi asa, ii invidiam pe toti cand mergeam cu trenul, in facultate:):) si eu stateam cu ochii cat cepele..
Deci,noroc ca bebe si-a vazut de somnic, macar el, scumpul de el..
Looona, te pupacesc, ce bine ca mai stim de tine.Lasa ca e bine ca dormi!
Tava pt praji daa, e f buna cea dreptunghiulara, mai micuta, nu cea de cuptor si neaparat taiata rece,sa stea macar o noapte la frigi, e minunata si f f f usoara, poti papa o tava intreaga
Popescuzule, merci mult suna f bine, aici sunt peste tot biscuiti digestivi, pot incerca next weekend.
Fetele, pampersi chiar consider ca e mult prea devreme de luat acum.
Pai nu avem nici 7 luni, aia sunt chestii care le pot lua intr-o clipa!
Bioana, vrei sa spui ca tie deja ti-a cerut sa duci la spital toate chestiile alea?
Si daca da, de ce de acum??
Onutz, Nicholas zice sa il salut din partea lui le Lucian
Valabil si pentru pestisorul azuriu:):)
Fug si mai trecem pe aici! duminica frumoasa!
25 + cu Nicholas
Looana spune:
Bubu o duminica frumoasa iti doresc si fara arsuri,eu stiu cum e cu ele,si pe mine ma omoara...dar asta e ce nu suportam noi pt bebe.Fericire pt fetele care nu le au inca,eu le am de mult timp.
Fetelor la mine sunt circa 27* cred ca daca stau la plaje in sutien si chilot pe teresa nu cred ca e rau pt bebe,nu e asa de cald incit sa fac insolatie.Ma gindeam sa ma bronzez un pic pe burta cu
Maine fac si eu prajitura aceasta ,am mai facut-o odata dupa o retete de pe net.
Va doresc o duminica placuta la toate viitoare mamici
Looana +27
mena1906 spune:
Bubu si pestoiu meu va saluta si va pupa. S-a trezit puiu mamii de foame. Trebuie sa fug sa pap ca daca nu nu se potoleste...desi imi e tare drag de el cum da cu picioarele si pumnisorii. Parca l-as mai lasa asa un pic daca nu mi-ar fi si mie foame
bioana spune:
salutari burtici,
BUBU nu, nu de pe acum trebuie sa le duc. mi-au dat numai lista cu ce trebuie sa pregatesc sa stiu.sa imi iau o geanta si acolo sa pun lucrurile mele si ale fetitei...
o duminica placuta, in continuare!!
embarazada de 24+
o fetita...
angelique_19 spune:
Fetelor mie nu prea mi-a fost bine azi,am plecat la cumparaturi cu sotul si nu am apucat sa iau nimic ca mi s-a facut rau,mi s-au infundat urechile,am ametit de nu ma puteam tine pe picioare,curgeau apele pe mine si mi-era frig si simteam ca imi bate inima nebuneste.Am ajuns acasa si am facut 2 pijamale fleasca.Mi-am luat tensiunea dupa ce mi-am revenit si era crescuta,eu sunt obisnuita cu 9 cu 5 si pulsul era foarte mare.
Revin ca am musafiri
22+ cu Stefan Lucian
mena1906 spune:
Angelique, ai grija! Si eu patesc sa ma simt rau cand plec la plimbare dar nu asa... Pupam sa treaca
angelique_19 spune:
Mena si eu m-am mai simtit rau dar nu ca azi.Acum iar m-a luat,am tensiunea 12 si imi plezneste capul.Am lasat musafirii si am venit sa ma intind.Eu tot timpul trebuie sa am cate ceva tocmai acum cand ma simteam si eu mai bineCred ca ma bag la nani,va doresc o noapte linistita
22+ cu Stefan Lucian