Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
mena1906 spune:
Glumesc evident!!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
tnicoleta spune:
Bioana Imi pare rau de vestea trista pe care ai primit-o. Tin pumnii surorii tale sa gaseasca un medic bun care sa vina cu o solutie salvatoare pentru bebelusi. O imbratisare si un gand bun din partea mea.
Nicoleta 21+
dana0000 spune:
Salutare burtici!
Sunt asa happy ca s-a racorit,nu mai pot.
Popi si eu sunt in putere,revoltata pe toti barbatii care nu dau locul in metrou.Numai doamne ma invita politicoase sa iau loc...barbatii nu au nici o treaba,pe al meu tre sa il educ ca nu e frumos asa ceva!
Am fost la pomul laudat,la Lidl,am luat blugi+o bluzita si colanti pt moi, si pt mititel am luat prosopelul de baie si un set de body-uri ca si asa saracu' nu avea decat niste sosete cu "i love mum&i love dad" si un ursulet albastru primit cadou de la binevoitori
Popi stai calma,mai facem si economii din cand in cand
De ex am facut rost de scoica+landou,asa ca pana in martie cand vine sezonul de carut nu cumpar Am de gand sa ma mut langa Bucuresti,nu am nici piatra in fata curtii deci carutul imi va fi inutil la inceput
Am experimentat si eu carceii,doamne ce durere!M-am trezit urland din somn,si a2a zi dim ma durea cand paseam.
Diseara mergem la cumparaturi de rochii de ocazie,am 3nunti care urmeaza si tre sa imi iau ceva Daca aveti recomandari,le astept
Zi usoara burtici!
angiuta spune:
bioana multa intelepciune surorii tale sa ia decizia cea mai buna!
Nu sunt sigura daca m inteles bine: sora ta este acum insarcinata, are o fetita de 8 ani si a mai avut o intrerupere de sarcina din cauza ca bebe avea malformatii?
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 22+
IPopica spune:
Mena, nu ma supar neam.
Da' o rezolvi tu cu ta-su (un prieten l-a sfatuit sa o faca motociclista, ca sa fie mai dura asa, si macar o sa umble cu oameni seriosi sau o sa devina lesbiana )
gogoasa hormonizata
Looana spune:
Salutare pe ziua de azi.
Angiuta felicitari pt fetita,cred ca e ceea ce ti-ai si dorit. Deci inteleg ca numai in prima luna se foloseste asa de multe pampersuri dupa aceai mai putin,asta inseamna ca i-mi va trebui pt nou nascut un bax pt ca sunt parca numai 27buc.la pachet.Eu inca nu m-am luat moase,nici nu stiu ce sa fac,sa-mi iau sau nu...mie ca ma viziteaza prea des si nu am chef de ea acuma mai putin dar dupa ce vine bebe astea pe aici la mine stiu de la cunosinte ca vine zilnic dupa ce vii din spital acasa.Chiar nu stiu am tot vrut sa te intreb daca si tu ai avut sau nu,dar inteleg ca ai avut la baiat.
Fetelor vad ca si voi aveti la Lidl in romania chesti pe care noi le-am avut acuma circa 3-4 sapt.mi-a luat si eu atunci citeva lucrusoare pt dar la noi in Lidl de azi sunt vanite de baie cu suport la 9,99€ sunt foarte frumoase si foarte incapatoare ...olite,suport pt picior cind alaptezi etc.Cu siguranta prin septembrie vor fi si tara,sa fiti pe faza ca vin si la voi si nu e tirziu pt a le achizitiona pt cind vine bebe.Avea si ciorapei si de data aceasta pt iarna si pantolonasi din catifea ,pt fetite sunt foarte frumosi un roz cu fundita la picior ,i-am luat si eu lui bebelinu o pereche 62 pe maro.Dar m-am tot uitat la cei de fete ,i-mi erau tare dragi.Asa ca cine are fetite luati cu fundite pantolonasi.
Si ce mai avea aparat pt tensiune,mi-am luat si eu unul sa fie acolo.(la19,99€)
Fetelor eu am c-am terminat cu cumparaturile inclusiv si camera lui bebe e complecta alba,haine are de umplu un dulapul,caruciorul la fel ,chiar nici nu mai stiu ce mai are nevoie inafara de pampersuri .
Voi ce culori face-ti la bebe in camera,eu vrea sa fac alb tavanul ,pereti impartiti cu un turcoaz si un albastru deschis iar intre culori pe pereti o linie alba de 10-15 cm...nu stiu
astea am eu in cap,acum 2 luni ma gindeam la verde cu alb combinat dar acuma mi-a trecut de verde
Bioana multa putere sorori tale sa treaca cu bine peste problema,i-mi pare rau ,dar uneori chiar nici nu stii ce sa faci in asemenea situati.Azi fac prajitura dupa reteta ta.
Va doresc o zi frumoasa ,eu merg sa ma apuc de prajitura
Looana +27
ipraty spune:
Noi am luat mopul acesta si ne place:
http://www.thegift.ro/articole-pentru-curatenie-c-2_151/h2o-mop-x5-mop-cu-aburi-5-in-1-p-1480
Am folosit doar partea de sters pe jos, celelalte accesorii (geamuri, wc) nu le-am testat inca. Lasa un miros proaspat in casa, fara chimicale
Acum 3 ani am nascut si eu tot la stat in acelasi sistem, bebelusii in alt salon, alaptare la 3 ore cu pauza noaptea de la 12 la 6 dimineata.
Partea buna e ca ai timp sa te odihnesti intre alaptari, am avut noroc de colege de salon linistite si cu bun simt, nu vorbeam tare la telefon, mancam in liniste si mi-a prins bine sa mai schimb o vorba din cand in cand.
Partea mai putin buna e ca bebe primea supliment dupa alaptare si uneori il gaseam dormind, cel mai probabil ii dadeau lapte praf cand incepea sa planga si cand veneam eu la ora fixa el era deja satul si nu mai papa de la mine chiar daca aveam.
Ideal dupa mine ar fi sa il tina in alt salon dar sa mi-l aduca sau sa ma cheme la el imediat ce se trezeste si vrea papica.
Imi place tare mult sistemul cu bebelusii la geam, altfel nu sunt de acord cu vizitatorii.
Am ajuns si noi la jumatate. Abia astept sa ajung si eu aproape de trim 3 ca voi.
Va pup
bioana spune:
buna din nou,LOOANA,ANGIUTA NICOLETA,MENA mersi mult.trebuie sa ii fie tare greu.la prima sarcina cum ziceam dr nu si-a dat seama decat in luna a 5-a ca fetita pe care o astepta nu va supravietui din cauza ca nu avea esofag....si a dus sarcina pana la capat ca era prea tarziu pt avort...a nascut la 8 luni...a vazut-o o secunda, dupa ce a nascut si gata.ea saracuta a sperat ca e totul ok,cand a vazut fetita ca plangea.dar a doua zi dimineata i-a adus sa semneze certificatul de deces si gata...nici nu i-a dat-o acasa...innebunita de durere a hotarat sa ramana imediat insarcinata ca a zis ca altfel nu rezista.si asa a si fost.tot fetita a nascut,are 8 ani si e sanatoasa tun.acum e insarcinata in 8 saptamani si ii e frica pt ca primul ginecolog la care a fost joia trecuta a sfatuit-o sa avorteze...acum merge miercuri la cel de la cluj...sa dea dumnezeu sa fie bine!!
LOOANA sper la prajiturit...sa nu uiti sa o lasi la racit, sa o dai la frigider si abia apoi sa o tai...
IPOPICA nu iti face griji ca nu aruncam cu bani!!tot ce am luat e la reducere si bine gandit. sigur ca avem o lista cu ce am luam si ce mai e nevoie..
am coborat sa imi iau paine si o batranica m-a lasat in fata ei...a zis ca fetita sau baietelul pe care il astept nu poate astepta la rand...i-am multumit ca a fost asa de simpatica..
embarazada de 24+
o fetita...
angiuta spune:
Looana mercu frumos, fetita ne dorim, cred ca otul i mai mult decat mine.
Moasa vine de 10 ori acasa si e platita de casa de asigurari. Daca tu nu vrei sa vina decat de 3-4 ori de exemplu ii spui si nu-i nici o problema. De obicei vin in fiecare zi dupa ce vii acasa de la spital, te ajuta cu prima baita, iti da sfaturi, il cantareste pe bebe, te controleaza daca ti s-a retras colul si iti da sfaturi pt alaptare, ce sa faci daca bebe are colici etc. Eu la Vladut am avut una dar intre ea si sotul meu era o antipatie " la prima vedere " de aceea nu am mai contactat-o cum tot pe ea. Si mie mi s-a parut ca nu e nevoie sa vina zilnic asa ca am facut termine la fiecare 2 zile. Eu te sfatuiesc sa-ti rezervi una, poate fi utila mai als in problemele cu laptarea.
Trag si eu o fug la Lidl sa cumpar vana. Hainute nu pot cumpara, e ceva ce ma face sa am retineri..
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 22+
Looana spune:
Bioana multumesc,acuma frec galbenusurile.I-mi pare rau tare mult pt sorutza ta,poate acest medic la care sa dus acuma ai spune asa din prisma ca avuse o problema cu prima sarcina,ar trebuie sa fie sigur.Eu sper ca la alt med.la care va merge va putea sa afle mai multe si ca bebele sa fie bine si sa-l aduca pe lume sanatos ca pe fetita a doua.
Angiuta fugi la Lidl e si cu roz vanita si frumoasa rau,la mine se cumpara de mama focului azi asa treceau
Revin mai incolo dupa ce fac prajiturica
Looana +27