Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Lady, e liniste ca fetele mai sunt plecate in concediu sau ocupate cu diversificarea ca si mine.Incep sa-mi pierd rabdarea cand vad ca mananca din ce in ce mai prost, astazi a mancat 2 lingurite de piure facut de mine si apoi a refuzat, aveam in casa borcanele si i-am desfacut unul de morcovi si l-a mancat aproape integral. O sa incerc de maine sa-i fac iara supa, ma trezesc mai repede si o sa-i fac supa dimineata si sa vad daca asa vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Am uitat...Anne, nu te baza pe lapte praf direct in seara aia, trebuie sa-i dai inainte sa vezi daca-l accepta, Vladut nu a acceptat laptele praf, nici nu am mai incercat ca nu am avut nevoie, iar cu cerealele m-am chinuit o saptamana sa le introduc. Eu as incepe de acum usor usot, ca la inceput de septembrie sa poti sa te bazezi pe ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Ioana Andrada, Antonia Camelia
la multi ani Denisa cu intarziere!!!multa sanatate si tot ce-ti doresti mamico
- Iaura

Mergi la inceput

lexi, mamico, imi imaginez ca e tare neplacut si dureros pt o mamica atunci knd vine copilul lovit acasa...lasa ca o sa fie bine, numai tu stii cum vei face si stiu ca vei proceda asa cum trebuie in orice situatie....
- fetelor, stiti cumva daca se mai acorda indemnizatie pentru al doilea copil daca il faci in timpul concediului de maternitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Am uitat...Anne, nu te baza pe lapte praf direct in seara aia, trebuie sa-i dai inainte sa vezi daca-l accepta, Vladut nu a acceptat laptele praf, nici nu am mai incercat ca nu am avut nevoie, iar cu cerealele m-am chinuit o saptamana sa le introduc. Eu as incepe de acum usor usot, ca la inceput de septembrie sa poti sa te bazezi pe ceva.

Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot

Da , ai dreptate cu LP.
Dar m-am decis sa ii dau cereale cu LM, ca astea i le-am introdus de cateva saptamani si le mananca + LM , in seara respectiva si cred ca o sa fie ok, mai treb sa rezolv cu cine o sa stea cat doarme si asta e mai greu de gasit :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Alina si Alice...din ce povestiti voi mai ca-ti vine sa mai faci ai al 2 lea copil..
Alina...e de mers la restaurant, dar saptamana asta sunt tare prinsa pt ca e nunta fratelui meu in wekeend si mai am cateva lucruri de rezolvat. saptamana viitoare?
Anahadasa si eu as fi zis sa muti masa de seara mai spre 7-7.30. Eu cam pe la ora asta ii dau branzica cu banana.
Ursuletzici ca de la Metro ai luat...uite ca eu nu m-am uitat niciodata la jucarii la Metro..m-am gandit ca au pt copii mai mari. ia sa dau o tura.
Ane cu slabitul nu prea stiu ce sa -ti recomand mai mult decat au zis fetele. multa ambitie!
Lexi mamicile profita de vremea tocmai buna de plimbare d-aia nu mai sunt prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mady, daca bebe2 se naste pana termini Cic pt bebe1 intri in continuare in cic pt bebe2, cu aceeasi indemnizatie. In lunile alea, de cand se naste bebe2 si pana face bb1 2 ani ( sau cat stai tu in cic), primesti pt bb2 6 milioane+ 2 mil alocatia.
Ai vreo veste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

la multe lunite Ioana Andrada, Antonia Camelia!

lexi cu ochisorul e mai bine insa cu tusea

mady vrei sa ne anunti ceva?

alexa cunosc faza cu trezitul din ora in ora...chiar din 5 in 5 minute...are nopti cateodata de cand am fost atunci la moeciu de iti vine sa pleci de acsa ...cred ca e de la dinti

suzieq ai incercat sa ii fierbi la abur? incearca si asa!

noi ar trebuii sa plecam la voineasa/transalpina de miercuri pana sambata dar nu stiu daca ne iese

Mergi la inceput

fetelor, haideti ca m-ati facut sa zambesc...:D..nu va anunt nimic..deocamdata...doar ca vrem sa facem bebe 2 imediat dupa ce face asta mica 1 anisor...si daca ne mai da Dumnezeu un bebe sa stiu daca mai beneficiez si pentru bebe 2 de indemnizatie..daca as ramane repede in iarna.pana in primavara cred ca ma incadrez...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Lady se pare ca ai sunat trezirea acilea pe DC. se mutara fetele pe FB si aici nu mai ziceau nimic

mady sa va ajute Dumnezeu si cu un bebe2.

Bulinuta Noi nu am avut probleme cu trezitul peste noapte. Dormea de la 21:30 la 5:30
Eu (paranoia) am facut programare la pediatra, dar abia lunea viitoare are liber. Am mai citit pe ici pe colo si banuiesc (sper sa nu fie adevarat) o otita pentru ca nici dupa ce il dau cu gel pentru dinti nu suge din biberon. Doar mancare cu lingurita vrea ziua. Noaptea cred ca e prea adormit si de aceea accepta biberonul.
Nu mai stiu ce sa cred! Devine obositor sa nu stiu ce ii creaza disconfort: dintii, gipsul, umarul, sau altceva

Mergi la inceput