Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Bulinuta Drum bun si distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

am vrut sa scriu Lady nu Lexi, scuze.

Alexa am vazut poza lui Aleandru. cum vrei tu sa mai aibe mititelul pofta de ceva...Doamne ce mi se rupe sufletul cand il vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Bulinuta, de vreo saptamana numai asa mananca, am aparatul de la philips avent, acum socoteam ca de banii aia luam 100 de borcanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

alexa, apasa-l putin cu degetul sub ureche (unde se termina maxilarul). daca iti pare ca il doare, atunci e posibil sa fie ceva la ureche. dar, mititelul, cred si eu ca doarme prost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Bulinuta, mie mi-a zis dr stomatolog ca fetita ei nu a avut probleme cu dintisorii, a luat un remediu homeopat si a fost super ok
Si mie mi se pare ca la avent cook nu mai mananca copilul la fel fructele; inainte manca 100 ml, acum nu deschide gura decat pacalit, dar perseverez, sa se obisnuiasca si el.
Si la supa a fost cam la fel ieri ,prima zi de avent, azi mi-a zis mama ca a mancat repede si tot, uitase sa-i adauge carnea pasata, poate de-aia.
Si cu iaurtul de casa (facut la iaurtiera) e jale, dar noi perseveram.
Sambata i-am descoperit primul dintisor, mi-era frica sa nu se innece cu biscuitele si l-am ajutat sa-l scoata din gura.

Mergi la inceput

La multe lunite frumoase!

Isabella Andreea bulgaras de aly_k

Filip-Andrei bulgaras de Alina_Anto

David Andrei bulgaras de sophia_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_G

buna dimineata!

Ane nu poti sa incerci pentru prima data in acea seara sa ii lau LP. Mai bine mulgi LM si il pui la rece..

Bulinutza, Lexi, Denisa

Ileana cum mai e Tudor? A-ti plecat la mare?

Noi avem o saptamana de treziri peste noapte mai rau ca in prima luna, din ora in ora. Si de trei zile mai am o problema cu Alexandru nu vrea sa suga lapte din biberon. Bea doua trei gurite dupa care plange urla face ca toate alea. Aseara m-a terminat nervos si i-am dat laptele cu lingurita. Nu are nimic in gurita, rosu in gat nu are. Se poate ca acest refuz sa fie de la dintisori?

Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012

Da Alexa asa fac , ii dau LM +cereale.
E posibil sa fie de la dintisori.

Mergi la inceput

Ica
Alice am incercat sa il apas in spatele urechii, nu zice nimic.

Aseara la 22:00 a papat f bine biberonul (cam in 7 min - 120 ml) si la 03:30 la fel.
Nu mai stiu ce sa cred.

Cincineata am auzit si eu mai multe mamici care cu remediu homeopat nu au mai avut pb cu dintisorii copilului. Eu vreau demult sa ajung la un homeopat, dar din pacate in perioada asta sunt prea multe (vaccin, control, gipsuri, analize, operatie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Filip, David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

La multe lunite sanatoasept puiutii sarbatoriti zilele trecute si pentru cei ce se sarbatoresc astazi.

Iar e liniste si pace pe acilease vede ca e lumea prin concedii,saauuu bebeii ne rapesc tot timpul.Poop la toata lumea si mai dati de veste si pe acilea.

Fetele are care vreo idee mareata de a o face pe fiimea sa bea apa din canita cu cioc?Am vreo 3 cumparate si degeaba(cioc de silicon)molfaie cioculetul dar nu vrea neam sa si traga ,daca insist chiar da in plans.Din bibi bea fara probleme.

Poop dragutelor si sa aveti o saptamana frumoasa si usoara

Mergi la inceput