garage sale- sectorul1

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cresus spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Aha! La targul ala ma gandeam si eu azi, ca tot e in zona mea; numai ca eu as avea lucruri mari de dat, nu margele; eu am pat de copil, etajera, comoda, alte diverse aparate pt bucatarie, chestii bebelusesti...

La naiba! Pai le car in targ?

Doamne, cate se aduna intr-o casa!

Nu stiam ca cei care vand in targ nu platesc nimic, sau poate or plati pe spatiul putin pe care-l ocupa...

Ma gandesc acuma si imi pica fisa ca am o cumnata care locuieste la curte, prin Titan. O pot intreba dc ne putem aduna la poarta ei cumva? Dc o vrea...zic si eu....

Sau sa ma reped pana la targ sambata si sa intreb pe acolo care e procedura?

Mergi la inceput

si eu am un robot de bucatarie pe care nu il folosesc, chestii de prins parul, 2 haine de blana, geci de iarna, plusuri diverse ale fiica- mii (in sfarsit s- a hotarat sa scape de alea mai mari)si mai sunt..acuma fac lista si ma invart prin casa ca sa nu uit nimic...a! am mai descoperit 2 telefoane unul nou, in cutie pt ca i- a prelungit maica- mii abonamentul si i- au dat astia de la Vodafone un telefon (unul mai simplut de la Samsung)dar ea s- a obisnuit cu al ei ca a zis ca ii e greu sa il schimbe si unul cu touch screen care a fost al meu LG viewty white, ca m am plictisit de el, sta de 6 luni in sertar , ca mi l- am schimbat...si ar mai fi...

Mergi la inceput

Cellia78 " cate se aduna intr= o casa?" pai sa vezi cum e cand le faci teanc si le mai duci si pe la altii...(eu le am mai dus si pe la maica- mea pana m- a dat afara cu ele ca si- a facut ordine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor care vindeti paturi, aveti vreuna vreo canapea extensibila mai micuta care sa se preteze la o camera de copil? eu am facut prostia si am luat pt cel mic un pat din ala suspendat, ziua e indragostit de el, dar noaptea e chin pt ca se rasuceste in toate pozitiile si nu are loc, se loveste in laterale, asa ca ma gandesc ca singura varianta ar fi o canapea extensibila...

Mergi la inceput

Cresus, te relochezi cumva?

Sa nu spui ca te relochezi in directia in care ne relocam noi!

Mama de-abia asteapta sa-i eliberam casa! Deci, same here!

Mergi la inceput

Nicidecum, daca ma relocam trebuia sa incep cu un an inainte!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cresus

Nicidecum, daca ma relocam trebuia sa incep cu un an inainte!!!!!!

Cresus

Din punct de vedere al lucrurilor la care renunti sau pe care le donezi, da, trebuie inceput din timp; dar nu prea se poate, cand nu e viza in pasaport; si dupa ce o ai, incepe nebunia. Noi suntem undeva cumva in "carusel" si de-abia a inceput invarteala; in vreo doua saptamani vom fi nauci, terminati nervos, in ciuda listelor si listutelor.

Credeam ca suntem in acelasi carusel...

Mergi la inceput

Irina, canapea nu am. Adica este una, dar ramane in apartament, ca asa il vom inchiria, mobilat.

Pat este, de junior. Si altele. Multe. Prea multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor va rog cand va hotarati cu vanzarea sa ma anuntati si pe mine ca imi doresc si eu cateva produse

Mergi la inceput