garage sale- sectorul1
Raspunsuri - Pagina 3
cellia78 spune:
Aha! La targul ala ma gandeam si eu azi, ca tot e in zona mea; numai ca eu as avea lucruri mari de dat, nu margele; eu am pat de copil, etajera, comoda, alte diverse aparate pt bucatarie, chestii bebelusesti...
La naiba! Pai le car in targ?
Doamne, cate se aduna intr-o casa!
Nu stiam ca cei care vand in targ nu platesc nimic, sau poate or plati pe spatiul putin pe care-l ocupa...
Ma gandesc acuma si imi pica fisa ca am o cumnata care locuieste la curte, prin Titan. O pot intreba dc ne putem aduna la poarta ei cumva? Dc o vrea...zic si eu....
Sau sa ma reped pana la targ sambata si sa intreb pe acolo care e procedura?
cresus spune:
si eu am un robot de bucatarie pe care nu il folosesc, chestii de prins parul, 2 haine de blana, geci de iarna, plusuri diverse ale fiica- mii (in sfarsit s- a hotarat sa scape de alea mai mari)si mai sunt..acuma fac lista si ma invart prin casa ca sa nu uit nimic...a! am mai descoperit 2 telefoane unul nou, in cutie pt ca i- a prelungit maica- mii abonamentul si i- au dat astia de la Vodafone un telefon (unul mai simplut de la Samsung)dar ea s- a obisnuit cu al ei ca a zis ca ii e greu sa il schimbe si unul cu touch screen care a fost al meu LG viewty white, ca m am plictisit de el, sta de 6 luni in sertar , ca mi l- am schimbat...si ar mai fi...
cresus spune:
Cellia78 " cate se aduna intr= o casa?" pai sa vezi cum e cand le faci teanc si le mai duci si pe la altii...(eu le am mai dus si pe la maica- mea pana m- a dat afara cu ele ca si- a facut ordine )
irinabobe spune:
fetelor care vindeti paturi, aveti vreuna vreo canapea extensibila mai micuta care sa se preteze la o camera de copil? eu am facut prostia si am luat pt cel mic un pat din ala suspendat, ziua e indragostit de el, dar noaptea e chin pt ca se rasuceste in toate pozitiile si nu are loc, se loveste in laterale, asa ca ma gandesc ca singura varianta ar fi o canapea extensibila...
cellia78 spune:
Cresus, te relochezi cumva?
Sa nu spui ca te relochezi in directia in care ne relocam noi!
Mama de-abia asteapta sa-i eliberam casa! Deci, same here!
cellia78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cresus Nicidecum, daca ma relocam trebuia sa incep cu un an inainte!!!!!! Cresus |
Din punct de vedere al lucrurilor la care renunti sau pe care le donezi, da, trebuie inceput din timp; dar nu prea se poate, cand nu e viza in pasaport; si dupa ce o ai, incepe nebunia. Noi suntem undeva cumva in "carusel" si de-abia a inceput invarteala; in vreo doua saptamani vom fi nauci, terminati nervos, in ciuda listelor si listutelor.
Credeam ca suntem in acelasi carusel...
cellia78 spune:
Irina, canapea nu am. Adica este una, dar ramane in apartament, ca asa il vom inchiria, mobilat.
Pat este, de junior. Si altele. Multe. Prea multe.
alina_satena spune:
Fetelor va rog cand va hotarati cu vanzarea sa ma anuntati si pe mine ca imi doresc si eu cateva produse