garage sale- sectorul1
As dori sa stiu cum si in ce conditii se poate organiza un targ de tip garage sale. Eu si prietenele mele avem o gramada de lucruri nefolositoare in casa de care vrem sa scapam. Ce trebuie facut si daca trebuie autorizatie de la primarie. Daca nu am deschis subiectul unde trebuie, rog moderatorul sa il mute. Multumesc!
Raspunsuri
ina.click spune:
Si eu sunt interesata, anul viitor cica plecam din Ro si o sa am o gramada de chestii de descotorosit.
Eu ma gandeam sa dau anunt pe niste grupuri de FB de vandut chestii mamicesti si nu numai si...sa chem lumea la mine acasa. ca nu ma vad carand frigidere si scaune prin Bucuresti cu copchil cu tot.
ina.click spune:
mai exista si freecycle Bucuresti, dar ala e de dat pe degeaba. Insa macar ai garantia ca scapi rapid de lucruri, daca valoarea materiala e redusa.
cellia78 spune:
Stau si eu cu ochii pe subiect, direct interesata.
Ca vad eu ca degeaba am pus oarece lucruri pe situri specifice...
Plus ca am de vandut si patul sefei, pai nu ma prea vad carandu-l in spate pe undeva sau platind costuri de transport cine stie pe unde...
UOF!
Si dc ies cu unele lucruri in spatele/ fata blocului incalc vreo lege? Sau dc impart fluturasi prin parcuri?
Ca efectiv nu stiu cum sa procedez! La asta cu garage sale nu m-am gandit..
cresus spune:
eu am citit pe net mai demult despre acest tip de vanzare si mi- a placut ideea. Eu de exemplu nu prea cumpar de pe net...m- am tepuit odata si imi ajunge! Ma gandesc ca lumea chiar ar fi interesata daca le- ar vedea si ar cumpara.
cellia78 spune:
Corect, asa ma gandesc si eu, ca una e cand le vezi pe net si alta e cand le vezi undeva, le poti intoarce si atinge.
Dar nu aveam solutii, fir-ar!
Doamne, si cate ar fi de dat!!!
Oare cum ne-am putea aduna intr-un loc si pune la vanzare?
Ia sa incerc sa sun la primarie. Poate aflu ceva de acolo...
cellia78 spune:
Cresus, locuiesc in sectorul 4.
Taman ce am inchis cu cineva de la Primaria de sector. Am nimerit aiurea pe una care habar nu avea; cica habar nu are; si sa incerc sa revin mai tarziu, ca sa mai intrebe printre colegi daca au auzit de asa ceva.
Cica "foarte tare"; acuma nu am stat s-o intreb ce i s-o fi parut foarte tare-ideea, intrebarea, indrazneala...
De parca sunasem sa comand o pizza.........
cresus spune:
...m- am gandit eu ca astia nu prea stiu de capul lor.
Citisem mai demult pe net ca iti trebuie autorizatie...dar asta am citit prin 2009 parca si nu mai tin minte bine...
cresus spune:
Rall si cellia 78 va rog sa imi trimiteti numere voastre de telefon. Adresa mea de mail este rgrodear@gmail.com