garage sale- sectorul1

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

si eu am multe de vanzare, inclusiv un pat suspendat cu tobogan, jucarii, hainute. nu stau in sectorul 1 da as veni daca se organizeaza ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

parerea mea este ca fiind vorba de vanzare second ar cam trebui aceleasi acte ca la un magazin de second hand. autorizatie musai. plus ca o sa cam platiti impozit pe castig. nici nu cred ca va dau voie daca nu aveti firma.
daca vreti sa faceti ceva legal... mai bine pas.
cred ca de aia sunt si anunturile pe okazii, trendzone, picasa... ca treaba e complicata.

repet, strict parerea mea neautorizata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cresus spune:

cred ca daca stau sa fac poze numai la gablonzurile pe care le am de vandut (care sunt enorm de multe si la preturi derizorii) ajung la pensie...si asta e doar un capitol...cred ca ma las pagubasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mady eu ma gandesc ca ar fi cevaq asemanator targului (gen Vitan). vanzatorii de acolo nu platesc impozit , aici de ce ar fi altfel? zic si eu...

Mergi la inceput

asta cam asa este, ai dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

la targuri nu m-am gandit.
ma gandeam ca acum cativa ani am avut o prietena care facuse martisoare si le-a vandut in piata cu autorizatie de la primarie.
inseamna ca cei din targuri stiu mai bine ce hartoage trebuie decat angajatii diverselor institutii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

eu stau in sect1!
da-mi si mie un PM cu chestii pe care le vei scoate la vanzare. poate aduc si niste prietene, intreb, etc.

sau scrie aici, daca nu e "sicret" :)

Mergi la inceput

Ina, ti- am dat pm cu nr meu de telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

asta mai pe romaneste nu inseamna talcioc?! ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

parerea mea este ca fiind vorba de vanzare second ar cam trebui aceleasi acte ca la un magazin de second hand. autorizatie musai. plus ca o sa cam platiti impozit pe castig. nici nu cred ca va dau voie daca nu aveti firma.
daca vreti sa faceti ceva legal... mai bine pas.
cred ca de aia sunt si anunturile pe okazii, trendzone, picasa... ca treaba e complicata.

repet, strict parerea mea neautorizata .

hai mai, aia care vand vechituri pe o patura uzata in talcioc au firma... "la peticitu' srl", "ia ciurucu' neamule. sa"...

Mergi la inceput