Buburuze de mart-apr2013(2)!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Abia astept sa treaca primul trimestru sa ne linistim putin.

5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!!!
va astept la o www.trilulilu.ro/imagini-evenimente/cafeaua-de-dimineata-15" target="_blank">cafelutza si un www.trilulilu.ro/imagini-diverse/desert-pentru-indragostiti" target="_blank">desert usor!
o duminica linistita va doresc!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neat.
Emilia eu astept sa treaca primul trimestru ca e mai cu risc apoi astept sa treaca toata perioada sarcinii sa nasc sa imi tin copilul in brate sa fim santosi si sa ne bucuram de familia noastra.

6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

pai da atunci se face dar eu n-am de gand sa-l fac . eu vreau sa fac triplu test . dr doar mi-a spus ca vrea ea sa-l fac. eu am tendinta sa merg pe mai multe opinii iar aceasta testare "dublu test" este relativ nou introdusa in pachetul de analize pe care il recomanda dr ginecologi.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

apropos de analize . ati facut toxoplasma si rubeola?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Sa aveti o saptamana cat mai placuta si usoara. Eu am experimentat ieri primul lesin, mi s-a pus o ceata pe ochi si m-am facut alba ca varul. Mi-a dat cineva repede un scaun ca altfel ma astepta sigur podeaua. De sambata ma incercau niste dureri teribile de cap, probabil corpul meu nu prea a facut fata schimbarilor de clima atat de bine. Acum sunt bine.

11+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Casandra eu stiu ca DT este mult mai bun ca TT care da multe erori. Mai degraba faci DT si renunti la TT. Nici eu nu am de gand sa fac TT.

11+

Mergi la inceput

Eu mi-am facut torche inainte de sarcina si vad daca ma pune sa mai repet o parte din ele, sapt viit am programare la dr.
fetele!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Buna. Eu toxoplasma am facut-o inainte. Rubeola n-are rost sa ma agit sa o fac ca stiu ca am anticorpi fiindca am facut rubeola cand eram foarte mica (2-3 ani) si acum cateva luni sotul meu a facut rubeola si eu n-am luat de la el deci e clara treaba.

5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_kiss spune:

Citat:
citat din mesajul lui casandralin

apropos de analize . ati facut toxoplasma si rubeola?

11+

Neata. eu am facut doar rubeola la care am anticorpi, restul pachetului torch il voi face sapt asta.

Mergi la inceput