FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27
Raspunsuri - Pagina 9
tusferi spune:
Buna dragele mele,
Am trecut cu bine de prima zi la birou, am incercat sa nu ma obosesc prea tare.
Miracol, eu nu am avut nicio sangerare, nici macar ceva rozaliu.
Cu foamea si eu am probleme, dar probabil din cauza ca m-am obisnuit sa mananc mai mult in vacanta si ori de ori imi era foame.
Va pup!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
smaick spune:
buna fetele
miracol sunt transvaginale ecografiile pana mai tarziu
teli ma bucur ca mai bagi capul pe aici; sarcina usoara in continuare
looana unde ai disparut?
va pup
paunas spune:
buna fetelor !
din pacate nu sunt la punct cu ultimile info asa ca intreb:
este cineva care pleaca sau vine de la Brno si trece prin Ungaria?
Multumesc !
La multi ani !! tuturor fetelor care se sarbatoresc de Sf Maria .
smaick spune:
Neata fetelor
LA MULTI ANI tuturor Mariilor si Mariutelor, sa fiti sanatoase si implinite!
distractie placuta tuturor!
Bichi spune:
Buna dimineata fetelor!
La multi ani celor care-si sarbatoresc onomastica astazi!
Brigit un gand bun si o rugaciune in fiecare zi pentru tine si micutii tai, sa creasca mari si puternici!
Asteptam celelalte doua fete cu rezultatele de la Beta ca sa dansam di buric!
Teli iubita sunt de 21+1 si nu mi-a fost recomandat cerclajul, si eu am intrebat si mi s-a raspuns ca e mai bine fara, de la a XX-a saptamana mult repaus, doar plimbari scurte fara eforturi.
In ceeea ce ma priveste cu cele 5 kg luate in 5 saptamani la rand, ginecologul meu a avut dreptate privind suspiciunea lui de diabet gestational.
Am facut sambata curba glicemica si a fost confirmat, maine am vizita cu o diabetologa
Va pup pe toate si va urez o zi placuta si racoroasa!
paunas spune:
buna fetelor
pana cand (sapt sau zi ) dupa ET se administreaza ESTROGENI?
daca este cineva din Bucuresti si i-a ramas pastile cu Estrogen(gen.Extrimax,etc) cumpar !
multam
tusferi spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Maria!
Dragele mele, Maica Domnului mi-a adus un beta de 1583.85 in ziua a 16-a de la punctie. Sunt in al noualea cer! Sunt la birou (am liber vineri) si nu pot topai de fericire.
Rodica, te astept cu un beta mare!
Va pup!!!!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
tusferi spune:
Paunas, de ce nu iti iei de la farmacie Cyclo Proginova? Iei doar pastilele albe.
Pup din nou!