FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27
Raspunsuri - Pagina 8
aristica spune:
Felicitari miracol!
Alina pentru fetite eu sunt adepta numelor de flori: Narcisa, Crina, Dalia, Brandusa, Violeta, Rosa, si al inegalabilului Ecaterina.
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
miracol11 spune:
neata fetelor...
amaliaro, pe unde esti matusica mea??
coco pup mami si burtica!
ivisor, multumesc!!!
asia, aristica
va doresc un weekend frumos!!eu sunt f happy...oameni dragi din familia mea vin acasa in vacanta dupa un sezon de munca in strainatete...se intregeste familia!!!yyuuppiii....eu voi avea un weekend minunat! va pup
Astept un "miracol" curand...
Bichi spune:
Buna fetelor!
Am lipsit cateva zile si iata ca super veste ma astepta pe forum!
Miracol felicitari iubita, sa fie buni si cumintei pentru alte 8 luni!
Rodica si Tusferi va asteptam si pe voi cu beta babane!
Trebuie sa citesc un pic din urma ca sa ma actualizez cu stirile
Ella ce faci? mai intra din cand in cand pe forum sa vorbesti cu noi!
Fetelor va pup pe toate!
rodica.marin spune:
Fetelor am primit mesaj de la Reprofit, mi-au criogenat un blatocist.
Tusferi pe unde esti?
Te sun maine.
tusferi spune:
Bine v-am regasit!
In primul rand felicitari din toata inima pt miracol!!!
Abia asteptam si eu sa dansez din buric pt ea. Am vazut de 2 zile, dar nu mi-a mers netul deloc si n-am apucat sa scriu... Sa ai copii sanatosi, la termen si bucura-te de 9 luni de vis!!
Eu am ajuns in sfarsit acasa iar maine incep serviciul
Ma doare putin burta, am niste mici intepaturi, sper sa fie de bine si nu semne de CM...
Cu beta, mai astept. Mi-am propus sa o fac vineri, asa cum a zis dr, sa ma mai bucur de statutul de PUPO (Pregnant until proven otherwise), adica insarcinata pana la proba contrarie...:-)
Pup fetele cu burtici si fetele cu viitoare burtici, in egala masura!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
amaliaro spune:
Buna dimi !
Sa aveti o saptamina linistita si cu vesti bune pt cele care se testeaza
Miracol sa ai grija de nepotei si sa ai servici usor
burticile vestele
Lara pe unde esti ne pregatesti vreo surpriza
Loana pentru tine si unul pentru frumosu nepotel
amalia tsakoniati
miracol11 spune:
Buna fetelor..
tocmai am terminat prima zi de servici, dupa un lung si frumos "concediu"....a fost ok..."bebeii" sau "bebelul"...a fost cuminte, doar ca suntem cam rai de foamne...nu mai pot rabda sa nu mananc ceva dimineata c ami se face rau...in rest toate bune si frumoase deocamdata.....astept ziua de vineri sa merg la beta de 14 zile si sa vb cu dr!....sper ca totul e ok!
amaliaro, pup matusica noastra harnicuta...care atata treaba are de numa!!
tusferi, servici usor si asteptare la fel de usoara , bravo tie ca te poti abtine s anu faci beta mai repede!...eu exact la o saptamana de la transfer mi-a aparut scurgerea, la tine nu?dupa trei zile s-a oprit....acuma nu mai curge nimic....iti tin pumnii si abia astept si eu sa scot cadanele sa danseze pt tine!te pup
rodica.marin, ma bucur ca mai ai un bebe la rezerva!...la mine i-au congelat pe toti care au mai ramas imediat ce le-am dat acordul dupa et, adica unu de cea mai buna claitate si alti trei mai slabuti...cum te simti!?iti tin pumnii si ma gandesc la voi!
gabriela.tutuianu ai dreptate, miracolul s-a produs pentru noi!si sper sa fie totul bine pana la final!
bichi, multumesc ca te+ai gandit la mine!esti o scumpa...ai grija de prichindei!...pup
fetelor gravidute, la primul eco la care ati fost dupa beta ce fel de eco ati facut, din ala normal pe burta sau vaginal?...se apropie ziua sa merg si eu...si sincer imi e frica!...pupici
Astept un "miracol" curand...
Teli spune:
Buna dragelor , sa aveti o saptamana frumoasa ! Felicitari Miracol , Iti doresc sa fie totul bine de Aici Incolo.
Bichi , tu Ai facut cerclaj ?Mie mi-e tare frica de procedure asta si cred ca Nu scap fara pt ca am colul de doar 30 mm.
Va pup pe toate si Asteptam vesti bune la sfarsit de saptamana