FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Tusferi, felicitari draga mea! Azi in zi de sarbatoare, ce veste minunata! Draga mea, multa sanatate si sa treceti cu bine cele 9 luni!

Paunas, tu ai facut deja ET?

Ella 43, ce mai faci? Sper ca esti bine si ca nu vei renunta!

Dragele mele, a fost cineva la Brno folosind avionul pana la Viena si apoi autocarul pana in Brno? Daca da, poate imi dati ceva detalii...

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Tusfeti felicitari

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Dorinta, Amalia, va multumesc!
Amalia, ce-ti mai place sa dansezi din buric... Abia asteptam si noi sa dansam din buric pentru tine!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

tusferi

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

tusferi felicitari!!!!!!!!!
sarcina usoara iti doresc
dorinta citeste pasajul de mai jos
"Am fost cu avionul cu NikyFly, Otopeni- Viena, am dat cam 300 eur dus/ intors, 2 persoane. La Tarom ca au preturi bune daca preferi o ora mai naspa, dimineata rau.De acolo exista autocare spre Brno, firma Student Agency, cam 2 h30 min pana la Brno, biletul dus cam 12 euro/persoana. Conditii civilizate. Cum iesi din aeroportul Schwechat , pe stanga , vezi mai multe statii de autocar. Este ultima pe stanga. Poti gasi site-ul lor si iti poti lua bilet online.Punctualitate extrema.Te lasa in fata garii din Brno, in fata GrandHotelului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

TUSFERI FELICITARI CE VESTE MINUNATA.
Ne bucuram din tot sufletul pentru voi.
Ce beta imens.
Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

rodica tu cand faci beta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Doamneeeee ce vesti minunate citesc
Dragelor, mii de scuze ca nu am mai intrat
Miracol, felicitari iubita, ai reusit, ma bucur enorm de mult pt tine, matusica noastra ti-a purtat noroc...poate va deveni si nasa copilasului/lor sa le poarte noroc si lor in viata
Tusferi...doamneeeee ce veste ne-ai dat si tu...felicitari draga mea, ma bucur enormpt tine, La beta asta sigur sunt 2
Dragelor sa aveti sarcini usoare, fara probleme, fara greturi sa va bucurati din plin de momentele astea si sa echilibrati balanta sexelor la bebei ca pana acum domina baieteii

Trebuie sa plec ca am niste musafiri, dar revin sa va zic si de mine

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
20+

Mergi la inceput

looana ce putin mai ai! abea astept sa va vad bebeii
irilac te astept cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Revenisi
In primul rand sa va spun la multi ani tuturor care isi serbeaza onomastica astazi ( cu toate ca eu stiam ca azi nu se serbeaza ca e Adormirea Maicii Domnului...Sf Maria stiam ca se serbeaza in sept de Sf Marie mica......asta stiu de le mama mea care e si ea Maria, azi a primit o gramada de felicitari si am felicitat-o si eu, dar petrecerea o face in sept )
Asa...apoi Amalia multumesc f mult pt urarile facute de Sf Irina . Histero am facut si eu in ianuarie cu anestezie totala, a durat max 30 min am dormit si cand m-am trezit eram deja in salon, nu m-a durut absolut nimic am mai stat cam 1 ora la clinica apoi am plecat bine mersi. Nu mai stiu ce sa-ti spun, daca te intereseaza ceva anume intreaba-ma
Rodica, tu cand faci beta ?
Looana, cea de la avatar esti tu? Esti f frumoasa Nu ne pui si noua link-urile cu ce ai luat la bebe?
Eu oricat de mult mi-as dori sa cumpar ceva nu cred ca voi lua mai nimic decat niste hainite sa am pt spital. Sincer sunt tare dezamagita de perioada asta, visam sa fie altfel in mom cand voi fi graviduta dar se pare ca banii comanda tot. Dupa toate fiv-urile facute am ramas cu niste datorii f mari, nu le mai facem fata, asa ca eu tot ce voi avea pt bb va fi imprumutat. Asta e, important e sa fie el sanatos si sa decurga totul bine

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
22+

Mergi la inceput