FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Iriclac stai linistita hainute trebuiesc doar strictul necesar ca el oricum creste si ii ramin mici si in primele luni de viata primesti multe hainute si nu uita ca DD are grija de toata trebuie doar sa crezi si hai sa va zic ceva care am trait cind era Miracol la mine deci noi stiam ca in septembrie voi face FIV si lucrurile au evoluat in asa fel adica situatia din Grecia cred ca nu mai este nevoie sa spun ce si cum si cind eu o tineam de mina pe Miracol sa isi indeplineasca visul stiind ca eu nu voi putea face DD a facut un miracol cu mine si de ziua mea de nastere 1 august ma sunat un prieten sa imi zica la multi ani si ma intrebat cind fac gemanuti sa vina sa ii boteze si i am zis ca nu mai fac FIV acum si i am explicat de ce el in momentul de fata nu lucreaza se recupereaza dupa un acident vascular cerebral stiti fetele ce afacut acets OM?
mi a dat2000 de euro sa completez eu 700 si da fac GEMENASI sa vina sa ii boteze deci draga mea Irina exista MIRACOLE trebuie doar sa crezi in ele
Loana este o SUPER LADY foarte frumoasa si finuta dupa cum vedeti si voi

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Dorinta, Sandy...voi ce mai faceti fetelor, vad ca intrati rar pe la noi
Teli, Smaick, Cocolino, Alina-alba,Bichi, voi cum va simtit, ce va fac bebelasii
DannyM tu nu ai avut ET zilele astea?
Raisa, mai ai putin si pleci si tu, multa bafta sa ai

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Smaick, Irilac, Looana va multumesc mult ca va ganditi la mine.
M-am hotarat sa fac beta maine, de la Reprofit au spus sa fac pe 19.
Astazi dupa reusita lui Tusferi am facut un test de sarcina (de fapt acum pa seara)si a aparut a doua liniuta fffff slab vizibila, maine dimineata voi mai face unul.
Pup toate fetele si indiferent de veste va voi da imediat de stire.

Mergi la inceput

Laboratorul cel mai rapid imi da rezultatul dupa trei zile lucratoare.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Salutare, fetelor si numai urari de bine tuturor (nu doar sarbatoritelor).
Tusferi, dar ce betoi ai tu acolo! Felicitari! Sa dea Domnul sa fie super bine pana la capat!
Rodica, poti sa faci linistita beta. Oricum, eu iti prezic ce va scrie: pregnanta . Asa ca nu cred ca ma hazardez daca te felicit de azi. Eu sunt regina neincoornata a testelor de pipi cu a doua liniuta pala si, uite, am in burtica o mamarutza care toata ziua ma confunda cu sala ei proprie de gimnastica. Si imi place la nebunie
Looana, e foarte draguta mobila bebelacului. Dar, mama mia, ce de banet costa.
Eu sunt bine, pe la ora asta ma cam apuca somnul, dar ma tin tare inca vreo ora-doua, ca e prea devreme sa ma culc si mi-e ca ma trezesc la noapte si fac pe cucuveaua prin casa. Eu abia astept sa treaca vremea asta si sa vina sfarsitul anului. Am observat ca mai nou, alta masura a timpului nu am, decat strict legata de sarcina. Restul parca s-a evaporat pentru mine si altceva nu mai conteaza.
va pup te toate si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Alina alba iti multumesc mult. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

tusferi
felicitari!!! e posibil sa fie doi, iti doresc sa fie lipiciosi

rodica
da-mi voie sa te felicit de pe acum, sigur va fi beta mare,
sa stii ca la synevo (in valcea este) poti primi rez. in aceeasi zi pe mail, chiar daca e doar punct de recoltare. tin pumnii sa fie fara emotii si prea multa asteptare.

Mergi la inceput

Am scris ditamai pomelnicu si mi s-a inchis tableta...si am pierdut tot nici nu mai stiu ce vroiam sa spun.
In mare....am fost la morfo, bebele e in grafic se dezvolta bine doar ca are circulara dubla de cordon . Dr probabil a vazut ce fata am facut cand mi-a zis, ca mai aveam putin si si mi-a explicat ca el in perioada asta are mai mult spatiu pe unde sa misune si probabil cordonul e putin mai lung dar sa nu-mi fac griji ca se poate dezlega singurel......... dar daca nu-l simt jumate de zi sa merg repede la eco. Acum eu tot stresata stau, ca sunt momente cand nu-l simt si intru in panica, probabil mi-ar trebui un eco acasa ca sa ma pot linisti. Incec sa ma imbarbatez si tot imi zic...daca DD m-a ajutat sa ajung pana aici ma va ajuta si de acum incolo, mai este putin si nu ma va lasa.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
22+

Mergi la inceput

Alina-alba.....si eu patesc la fel, totul se rezuma la cat mai este pana in decembrie si la ce facem dupa
Looana...pai la cat de frumoasa esti cum sa nu fi ramas bebele la tine . E super frumos dormitorul....si eu visam la o camera a lui dar poate cand va mai creste putin. Deocamdata va sta in camera cu noi.
Oare ce mai face apalina?
toate fetele si sa aveti somn usor si vise frumoase.

22+

Mergi la inceput

Ivisor multumesc mult pentru informatia cu Sinevo, nu am gasit pe pagina lor durata de lucru, stiind ca e doar punct de recoltare nu speram sa primesc rezultatul in aceeasi zi.

Mergi la inceput