FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27
Raspunsuri - Pagina 12

tusferi spune:
smaick sarcina usoara in continuare!
Rodica palida, ne-palida, e semn de sarcina. Toate fetele care au avut liniute palide au confirmat ulterior. Eu am facut transferul cu 3 zile mai devreme decat tine, deci era normal sa iasa liniuta mai vizibila marti... Esti graviduta!
Felicitari!
Looana, frumoasa noastra, ce putin mai ai si tu! Multumesc si sa ai un baietel sanatos si la termen!
Matusico, la ce OM esti tu, miracolele ar trebui sa ti se intample in fiecare zi. Ma bucur ca mai sunt si oameni adevarati si ca in curand vei deveni si tu mamica!
Alina, multumesc! Sa dea DD! Iti doresc sa te bucuri de fiecare moment pe care il ai ca graviduta si sa se finalizeze cu o bebelina frumoasa si sanatoasa!
ivisor si tie iti doresc toate cele de mai sus!
Irilac, iti multumesc pentru urari! Imi pare rau de stressul pe care il ai cu cordonul. Avem tot timpul diverse motive de stress... Pana iese liniuta, pana iese beta pozitiv, pana la primele contractii cardiace, la dublu test sau triplu test, ce s-o mai face, la fiecare eco, la nastere pana il vezi intreg, iar pe urma, nici nu mai zic... Of! Dar mergem inainte cu incredere ca o sa fie bine si ca ne ajuta DD sa se rezolve toate. O sa se descurce bebe cu cordonul ala, se joaca si el, ca se plictiseste, nazdravanul...
Ma duc si eu sa ma pregatesc de culcarica. Pup toate fetele si baieteii de prin burtici...
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

miracol11 spune:
BUNA DIMINEATA
Tusferi felicitari sarcina usoara si la termen la ce beta baban ai s au prins amindoi
Rodica tin pumni asteptam vesti bune
Astept un "miracol" curand...

miracol11 spune:
Acum sa va spun si despre mine in primul rind multumesc pentru sustinere fetelor care au scris in ultimele zile dar din pacate la mine miracolul sa oprit am facut beta asa:1 valoare 46.21
2:valoare 46.94
si azi beta 3:40.80
ieri am avut un chiag si luni altul si astazi am aflat ca sa oprit din evolutie deci acum trebuie sa caut cauza si eu cred ca este trombofilia analize pe care nu le am facut pentru ca medicul din Romania mi a spus ca sunt tinara si nu pot avea probleme cu mutatiile dici ma rog care ati afut povesti ca a mea cu sarcina oprita in evolutie sa imi spuneti ce analize trebuie sa fac pt trombofiliie
PLING IMI STRIG DUREREA SI O IAU DE LA CAPAT MAI AM PUIUTI CE MA ASTEAPTA IN GRECIA

alina_alba spune:
Of, miracol, ce tampenie. Si ce medic de rahat ai, scuza-ma ca zic asta. Mutatiile genetice le au oamenii din momentul in care ovulul se intalneste cu spermatozoidul, nu are importanta ca esti tanara sau nu... Te nasti cu ele. Doamne, ce medici retarzi sa aiba asemenea explicatii...
Oricum, nu e obligatoriu sa fie trombo doar pentru ca ai vazut cheagul ala... Din pacate, cam asa arata cand se elimina un embrion. Eu zic sa nu renunti la medicatie inca, incepe sa iei si un aspenter pe zi(rau nu face, fluidizeaza sangele), ca poate mai ai un puiut acolo care se straduieste si ajuta-l un pic. Si baga vitamine en-gros. Si, daca si urmatoarea beta e in scadere, e clar... Dar eu zic sa mai insisti un pic un pic. Poate, cine stie...
Te imbratisez cu drag

smaick spune:
miracol uffffff, imi pare asa rau.......
eu am facut analizele de trombofilie si acum mai astept niste rezultate de la mutatii si apoi ti le enumar

miracol11 spune:
smaick...multumesc sarcina usoara pt tine in continuare
alina, nu stiu ce sa zic....daca ma uit la schuma de dublare BHCG ce e pe prima pagina, acolo as avea azi 19 zile de la punctie si ar trebui sa am pt un embrion o valoare minina de 92...si euam acuma 40,80 in conditiile in care ai vazut, in ziua 8 de la et am avut 46,21 si in ziua 13 de la et 46,94....stiu ca am pus trei embrioni si pe doi i-am eliminat luni si ieri, si ar mai fi unul....dar si medicu din Grecia mi-a transmis cu parere de rau sa intrerup tratamentul...
ma doare sufletul, cand stiu ca i-am condamanat la moarte, dintr-o PROSTIE!!...am fost naiva si credula, am fost la MEDIC nu la VACAR, si nu am facut analizele alea la insistentele lui, ca unde am cheltuit o caruta de bani, mai mergeau 20 de mil sau cat costa....
chiar nu stiu ce sa fac...ar fi trebuit sa scada mai mult beta?chiar u stiu ....la eco nu m-au pus pt ca era plin la dr si nu aveam programare, doar maine am programare si oricum zicea embrioloaga ca nu se vede nimic....
mi-e frica de o infectie totusi...daca nu il elimin....nu stiu ce sa fac?sa mai fac maine un beta sa vad daca scade?...
nu mai stiu ...

alina_alba spune:
Miracol, draga mea, sa stii ca si eu eram super stresata cu beta, ca eram muuuult in urma fata de schema de pe prima pagina. Asa ca m-am invatat minte ca fiecare embrion are ritmul lui. Tu faci cum crezi, dar sa stii, ca la dimensiunile pe care le are acum, nu faci infectie chair daca e orit din evolutie. Eu am avut doi embrioni, s-a prins unul, iar celalalt s-a resorbit. Nu s-a eliminat nimic, nu am facut infectie. Oricum, eu nu as renunta inca cateva zile, dar asta e doar parerea mea. As lua aspenter si as mai face un beta.
Dar, repet, e doar parerea mea.

miracol11 spune:
Looana, multumesc pentru sfaturi....stiu ca ai dreptate, dar fapta e consumata, sufar cumplit ca fivul meu s-a incheiat ca o reusita, si la cateva zile imi apare o asemenea lovitura!Nu am cuvinte sa imi exprim durerea, aici te inteleg si pe tine pentru fiv-urile ratate, si pe celelalte fete care nu au reusit de la noi, Roadetot si ella43 si mai erau unele la inceput cand am intrat eu primele luni, dar nu le mai retin numele...oricum impartasesc cu toate durerile lor si sunt sumplite...recunosc...
ma rog la Dumenzeu sa ma intareasca repede, sa am banii necesari sa fac analizele si pe urma sa ma duc dupa ceilalti puiuti care ma asteata...
mai am un blastocit si 3 mai mici...de data asta voi pune 2!!
eu sper sa imi gasesc cauza esecului, sa fie o gena ce s-o pot controla cu medicatie...ca in rest toate au fost bune si fruumoase, endo super de 11,4 la transfer, uter super ok...si dovada ca s-a si prins!...
nu cred ca mai merg la beta pentru ca ma doare burta, si am avut pete cu sange....acum a fost chiar sange ca il recunosc....si cred ca ma fac de rusine ca ma tot vad alea pe acolo, si mi-au zis clar ca s-a oprit din evolutie ca valoarea e aproape la fel!!...daca imi continua sa vina pete si vine abundent ...e clar!

miracol11 spune:
Looana, bebelinul tau e absolut adorabil....a fost primul pe ziua de azi care mi+a adus zambetul pe buze dupa atatea lacrimi amare!Sa iti creasca mare si sanatos, de voinic e voinic, activ nici nu se mai pune problema....deci are toate atuurile sa merite tot ce il astepata pe lumea asta(o familie deosebita, o camera superba, carucior pe masura si toata dragostea celor dragi)!!...Iti doresc din suflet astepate usoara in continuare, bebele e cuminte, asa ca mai ai putin pana la 9 luni!!

miracol11 spune:
irilac31, ai grija de tine si de bebel iubita!....stiu ca treci printr-o perioada stresanta...si stai cu frica mereu....abia acum am citit mai amanuntit ce probleme ai cu bebe~!...poate e cu zi fetele, ca se mai joaca si se desfasoara singur la gat!...tot ce trebuie sa faci e sa stai linistita...ca sa il simti bine, daca te agiti si te stresezi nu ii faci bine!>..si monitorizeaza-l mai des~!....Doamne ajuta si ma rog pentru voi~!