FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27
Raspunsuri - Pagina 5

miracol11 spune:
Neata fetelor...
multumesc tuturor pentru gandurile bune si pentru sustinere...
amaliaro, imi e groaza pentru tine pentru histero, si nu voi fi acolo langa tine!...iti tin pumnii de pe acum ca totul sa iasa bine, si stiu bine ca doctorul e un expert, si nu te va lasa sa te chinui!...te pupacesc si mie dor de tineeeee!!!!
ivisor esti o scumpa, doar ca ma cam sperii de ace, nu imi plac de nici o culoare....beta desii stiu ca e cam lunga asteptarea o fac la inceputul saptamanii viitoare...weekendul imi va trece repede pentru ca sunt destul de prinsa in activitati "usoare" cu familia!
vreau sa fac un test pipi maine dimineata!sa vedem ce iasa!
paunas, dupa cum ti-a zis si amaliaro, eu am de pus utro de 200!...multa bafta!
tusferi, rodica, cum va simtiti???va pupacesc
coco, cum esti?cum merge treaba??
noi2, mai ai putin si tu...asa repede trece timpul , eu una nu am realizat cat de repede a trecut totul si ca deja sunt cu bebeii in burtica de o saptamana....m-i s-a parut totul un vis....si sper sa fie unul frumos pana la capat!...mult curaj, optimism si incredere in Dumnezeu...te pup si asteptam vesti bune!
brigit, ma rog pentru tine si pentru micutii tai!sa fiti sanatosi, sa treceti cu bine peste perioada asta!Doamne ajuta!
va pup si va doresc o zi frumoasa!!
Astept un "miracol" curand...

miracol11 spune:
matusica...super bebelul din poza...da Doamne Doamne si tie unu!!

tusferi spune:
Amalia, eu cred ca il fac pe 14 august, sau pe 16, ca 15 e zi nelucratoare. Sa fiu sincera mi-e cam frica. Deocamdata sunt insarcinata, ca nu s-a dovedit inca contrariul si vreau sa ma mai bucur de "statutul" asta Pup!
Miracol, eu ma simt perfect, cred ca eram mai multumita daca mi-era mai rau, sa imi fie greata, sa ma doara burta... Eu nu simt nimic. Tu cum esti? Simti ceva? Cred ca de asta mi-e si frica sa fac testul... Pup
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

miracol11 spune:
fetelor...am fost iesita la pranz si cand m-am intors...SURPRIZA pe chiloti...pata roz....e de sau de
??...am papat , m-am pus pe pat , am pus untro, si acuma m-am trezit m-am dus la baie, si nu aveam nimic pe chilot, insa cand m-am sters, a aparut din nou culoarea aia roz, doar ca acum mai inchisa putin, si urina a fost colorata roz...oare pe cati i-am pierdut??
am avut de aseara niste dureri pe sub burta, iar azi dimineata m-au luat iarasi, cred ca de asta se explica pata ...of of....maine dimineata fac un test de pipi sa vad cum stam...Doamne ajuta!!
tusferi, eu sambata si duminica am simtit ceva batalii prin burtica...niste mici inteparuti, dar totul suportabil...in rest si la mine au fost cuminti bebeii, nu m-au deranjat deloc....doar azi uite ce surpriza am...si inca imi e frica sa vad cand se opreste sangerarea!
nu te stresa...poate noi suntem mai norocoase ca restul, si nu vor bebei sa ne chinuie de pe acum...au timp destul pana la 9 luni sa isi faca de cap....te pup

tusferi spune:
Miracol, eu zic sa iti faci un beta maine, in urgenta,sa iti dea tot maine si raspunsul. Poate fi nidarea si poate ai nevoie deceva mai mult progesteron.
Mie la ET-ul din RO, cu embrionul meu congelat, mi-a zis asistenta lui Albu de 150 ori, ca orice pata apare, de orice culoare, trebuie facut beta, pt ca e posibil sa se fi prins si e posibil nitel tratament de sustinere. Eu cred ca e semn bun
Pup si iti tin pumnii!
Rodica, draga mea, unde esti? Ati ajuns, sunteti bine?
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

ivisor spune:
miracol
sunt de acord cu fetele, trebuie sa faci beta si sa suplimentezi estrogenii si progesteronul, spotting de la nidare la momentul asta dupa parerea mea e un pic tarziu, nidarea a inceput la 1-2 zile de la transfer.
tin pumnii

amaliaro spune:
Ivisor medicul ia explicat asa in urmatoarele zile pina la beta vor aparea mici singerari asta este un semn bun si ia mai spus asa scoate 2 estrogen si baga in plus 1 utro deci ia spus ce sa faca deci eu zic ca ea a evoluat exact cum a precizat medicul
amalia tsakoniati

miracol11 spune:
multumesc fetele...
medicu mi-a zis ca daca apare pata sau scurgerile vaginale (cum le am eu)sa maresc doza de utro de la 3 de 200mg pe zi la 4 si sa scot doua pastile de cyclacur de la 6 pe zi la 4!
nu am unde sa fac Beta asa de urgent...peste tot unde am sunat in oras imi recolteaza maine si imi da rezultatul pe luni, marti sau cel mai rau caz in 6 zile....e enorm de mult
unde ati facut beta voi?clinici unde as avea si eu in oras...la noi nu este MedLife de ex...
maine dimineata fac un test pipi la prima urina....si dupa vad unde ma duc!
multumesc pt sfaturi!
va pup

alina_alba spune:
Fetelor, haideti odata cu betele voastre, ca nu mai pot de nerabdare.
Eu ieri am facut morfo de trim II. Totul se arata in regula, bebe e extrem de vioi. S-a chinuit putin sa prinda pozitii bune de masurat totul. S-a confirmat faptul ca e fetita, scrie si pe rezumatul morfologiei. Deci, lista de nume este oficial deschisa. Asteptam propuneri.
Miracol, eu zic ca e spotting, nu cred ca e prea tarziu sa apara acum, chiar daca implantarea a iceput mai cu ceva timp in urma. Dar, zic sa faci si un beta.