FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27
Raspunsuri - Pagina 6
amaliaro spune:
Alina sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumoase propunerea mea pt nume de fetita:THEODORA,DOROTHEA= DAR DE LA DUMNEZEU SAU MARIA
Miracol pai vino piina la mine sa faci un beta
amalia tsakoniati
miracol11 spune:
Alina, felicitari pentru fetita...sa fiti sanatoase amandoua si numai bine va doresc!!...scces la cautat nume!la fetite sunt atat de multe variante frumoase ca nici nu stii la care sa te opresti... ..pup]
amaliaro, maine imi i-au zborul spre tine sa fac beta....
ma chilotesc mereu...dar da semne ca se opreste spotingul asta sau ce e...
Astept un "miracol" curand...
tusferi spune:
Alina, cred ca esti in al noualea cer! Mai ales dupa emotiile de la inceput... Sa creasca mare si frumoasa!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
alina_alba spune:
Multumesc mult, fetelor! Va doresc tot binele si voua
Amalia, imi place tare mult numele, dar am 3 prietene foarte bune ale caror fetite se nunesc asa. Deci, o a patra cred ca ar fi prea mult
Sunt rupta de oboseala, azi toata ziua am fost pe drumuri
Va doresc o noapte racoroasa si multe vesti bune, in curand
Teli spune:
Miracol eu am avut spotting in ziua 9 de la et de embrioni de 3 zile si m-a tinut vreo 2-3 zile . Deci Nu e o regula pt ziua in care poate aparea spotingul . Bafta , sa beniti toate cu super vesti !
amaliaro spune:
Buna dimineata !
Astazi este Sf Irini sfinta care ajuta femeile sa dobindeasca copii fie ca azi fetele care se testeaza sa aiba rezultatul mult asteptat
Irilac LA MULTI ANI!sa fi sanatoasa sa iti vezi feciorasul crescind si bucurindute de el
amalia tsakoniati
miracol11 spune:
Buna fetelor...
Astazi, pentru mine Sfanta Irini, a facut sa se implineasca "miracolul"
am reusit sa fac beta de dimineata la o clinica de specialitate, cu rezultat intr=o ora!...asadar in ziua 8 de la et beta e 46.21 mIU/ml...am facut progesteronul pt ca ieri am avut scurgeri e de 7.54 ng/ml
am vorbit cu medicul de acolo si a zis sa stau linistita pana saptamana viitoare cand se implinesc 14 zile sa refac beta sa vedem cat creste!
azi nu am mai avut scurgeri...sa vedem pe parcursul zilei....
pur si simplu plutesc....
miracol11 spune:
am uitat sa va zic ca am facut de dimi la prima urina si un test pipi..care a iesit pozitiv...a doua liniuta slab colorata in roz...dar e vizibila...Doamne ajuta sa vedem acuma cati bebei are mami in burtica!!
amaliaro spune:
Miracol draga mea azi in zi sfinta sarbatoarea SF Irini tu ai primit miracolul mult asteptat ma bucur pentru implinirea visului tau si iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa traiesti miracolul celor 9 luni din plin
Si aum sa fac ceva care astept de mult
amalia tsakoniati