FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27
Raspunsuri - Pagina 4
ivisor spune:
sandy
iti doresc saptamana viitoare sa ai un inceput incununat cu succes!
sa fie cu noroc si cu 1 sau 2 bebei lipiciosi
Teli
vacanta placuta
Miracol
daca nu ti-e frica de ace si daca ai un laborator in oras care da rezultatele in aceeasi zi maine dimineata pe racoare du-te sa faci beta din sg.
altfel e prea stresant, daca trebuie sa stai 1 zi dupa rezultat si apoi inca vreo 2, sa nu iti spun ca testul de pipi e si mai stresant acum la inceput abia daca e vede o umbra, asta daca ai ochiul format si testul f performant.
tin pumnii pt beta mare cand o fi sa il faci! pup bebeii lipiciosi
cocolino2010 spune:
FETELE cu BETELE va doresc asteptare usoara si cu succes!
Amalia am facut odata histero, imi amintesc ca a fost dureros fara anestezie (poate sint eu mai sensibila)
cine este dulceata din poza?
Teli ma bucur ca esti bine, te cautam zilele astea prin cap. vechi, nu stiam de ce lipsesti. Sa va mearga bine
Paunas nici mie nu mi-au recomandat prednison, nu au considerat necesar, desi la FIV-uri nereusite il luasem.
Postez un raspuns de la farmacia clinicii in leg. cu pretul estrimax:
"The price is per 1 box:
Estrimax 2mg (3x28) 487,00 CZK 21,00 EUR 1x
We can send the medication by registered post. The shipping time is ussually 5 – 7 working days and the postage is 5 – 9 EUR.
Drugs can not be refunded after sending.
You can pay by credit card or bank transfer."
Ivisor mult succes
apalina, looana,alina,irilac,bichi, smaick, ivisor ce de gravidute!!!! va pup cu drag
Brigit numai ginduri bune catre tine, sanatate multa tie si copilasilor
amaliaro spune:
Cocolini si mie mie frica de durerebebe din poze ...este un bebe care imi placesi sper sa imi dea si mie DD unul la fel de vesel
amalia tsakoniati
amaliaro spune:
Brighit m am gindit mult la tine si la comorile tale te pun in rugaciuni si sper din suflet sa teceti cit mai repede peste clipele atea dificile si sa te bucuri pe deplin de comori si mai vreau sa iti spun asa : BRIGHIT MAMICO FELICITARI PENTRU COPILASI TAI CEI MULT ASTEPTATI SA ITI TRAIASCA SI SA TE BUCURI DE EI
amalia tsakoniati
noi2 spune:
Buna dimineata,
cum spunea Sandy ieri, ne pregatim si noi de plecare, pe 5 septembrie avem punctia, asa bucuroasa am primit vestile despre donatoare, totul era frumos, si eu si sotul pe norisorul nostru de fericie ca mai e putin si acum deja m-am panicat.
Am facut Diphereline-ul vineri, pe 3 August, in ziua 2 a CM, care s-a oprit brusc in ziua urmatoare. Aseara, z7 m-am pomenit cu cateva picaturi de spotting maro, care azi deja a devenit rosu. Cum e oare posibil? Simt cum mi se naruie toate sperantele si parca totul e pierdut.... incredibil. A mai patit cineva asa sau sunt eu mai cu mot?
Tusferi, Rodica, Miracol, haideti dragelor ca mai e putin si veniti cu vesti bune! Ma rog la Doamne Doamne sa fie bine!
Pupici matinali tuturor!
amaliaro spune:
Buna dimi!
Paunas Miracol ia dat de 200 si pe la fete tot asa am inteles eu
Fetelor mai aveti putin si veniti cu vestile bune asteptare placut si fara stres
amalia tsakoniati
tusferi spune:
Paunas, eu din RO am luat de 200. La Reprofit la farmacie aveau doar de 100, dar a trebuit sa imi cumpar si de acolo, pt ca nu imi ajungea cel pe care il aveam din RO. Dupa ce ajung in RO, o sa imi iau din nou de 200 pt ca mi-e mai comod sa pun 2, decat 4...
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11