FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Rodica felicitari te pupa matusica sarcina usoara si sa fi sanatoasa

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

rodica FELICITARI din inima pentru beta frumos!!....sa ai noroc de o sarcina frumoasa si la termen!!! ma bucur mult pt tine!...si eu zic acelasi lucru, daca simti nevoia fa analizele de mutatii ca mai ai timp esti la inceput....dar nu e obligatoriu ca tu sa ai ceva!gandeste pozitiv si orice alegi mergi inainte!!!tin pumnii pe maine sa ai beta dublat!!!
la mine asa a fost scris...in ziua 8 de la et...ca eu m-am grabit am avut 46,21....si cred ca s-a oprit din evolutie intre cele 2 beta...asta e!...ma adun si caut cauza!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Fetelor eu nu sunt binenustiu ce am dar parca sunt gata sa cad in butoi de 2 zile ma doare in piept zici ca ma lovit cineva

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

matusico, stiu bine ce te-a lovit in piept...dar te rog sa te aduni...si sa nici nu pomenesti de butoiu ala minune!!!...te rog din sufletul meu amarat ce mi-a mai ramas ...nu ma face sa ma simt si mai rau decat sunt...capul sus...mergem inainte!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

miraco

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Felicitari Rodica!!
Fetelor trebuie facuta rezervarea la autocar din timp sau pot cumpara biletul direct de la agentie,in Viena?
Am tot incercat pe internet si nu reusesc nici cum....
Eu plec pe 2 septembrie pt un transfer pe 3 sau 4 septembrie la Unica,cu embrioni donati.
miracol tare rau mi-a parut sa vad ca s-a terminat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

miracol durere fara cuvinte.... astept ochii tai frumosi sa straluceasca de fericire
fa-ti tu niste calcule si vezi daca nu cumva merita sa faci un drum la Cluj sau la Buc. daca poti face analize cu o economie de 8-10 mil? la cite ai de facut conteaza fiecare banut.

Rodica felicitari! sa fie sanatosi si cu noroc, ai grija de ei

le: miracol intra pe la babute, au lista de trombofilii cu preturi la diverse laboratoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Draga mea Rodica, abia asteptam sa dansez din buric pentru tine!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

miracol imi pare tare rau ,dar esti tanara si uternica ,inainte cu DD ,sunt convinsa ca are planuri mari cu tine .Rodica felicitari si ai grija de BB din burtica .Va pup ,o seara frumoasa

minunea mea 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Neata fetelor!
Ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Mi-a iesit progesteronul 9.3ng/ml, interval de referinta 2.8-147.3. Este in limite, dar mi se pare cam micut. Ce sa fac, sa suplimentez Utrogestanul? Sa adaug Duphaston? - ieri n-am gasit la farmacie...
Am programare la dr abia joi si nu stiu ce sa fac pana atunci...
Sa aveti o zi minunata!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput