FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Multumesc Loretta76

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

multumesc pt sustinere gabriela.tutuianu...imi pare rau acum....treaba asta trebuia s-o fac mai demult....nu acum...am ratat dintr-o prostie o sansa mare....dar ma gandesc ca totul s-a intamplat cu un rost....si vreau sa fiu pozitiva, sa aflu de ce s-a oprit sarcina in evolutie si sa ma duc dupa ceilalti puiuti mult mai pregatita!....i-au exemplul multor fete de pe site, care din a doua incercare cu puiuti congelati au avut noroc!smaick...la tine ma gandesc in primul rand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

miracol tu ai avut prednison in schema? ce grupa sangvina a avut donatoarea?

Mergi la inceput

am avut Prezolon de 5 mg 1/zi....asa ii zice la greci, dar pe cutine scrie si Prednisolone...deci cred ca e acelasi lucru...
si am avut si Salospir de 100 mg 1/zi...care e aspirina la noi...
grupa mea A2-a...ca de nu doctorul imi zicea

Mergi la inceput

te intreb deoarece mutatiile, cel putin din cate am citit eu, afecteaza prea putin implantarea; de regula se opresc sarcinile din evolutie; la tine pur si simplu corpul a "refuzat" embrionii

Mergi la inceput

pai la mine s-au implantat...in ziua 8 de la et am avut beta 46.21...deci e clar ca a fost sarcina...a iesit si in testul de pipi!...daca era de eliminare cred ca ii eliminam mai repede...dar e clar ca minim unu s-a prins!
dar, cred ca cum s-a prins la interval scurt de timp s-a si oprit din evolutie...vinerea am facut primul beta si martea urmatoare beta era 46,94....deci era clar ca e oprit din evolutie...trebuia sa se fi dublat beta in urmatoarele zile....
deci, nu cred ca sunt de vina embrionii aici, ca s-a prins!

Mergi la inceput

embrionii in nici un caz nu sunt de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Miracol imi pare foarte rau pentru pierderea ta. Si eu ma gandesc ca nu am facut mutatiile, cu toate ca m-a obsedat acest gand dupa ce am vazut atatea fete cu probleme de genul acesta. Am gresit asteptand sa imi fie recomandate....
Am primit rezultatul la beta hcg sie este 208. Acum sa vad ce se intampla maine cand il repet, cred ca voi merge la Polisano Sibiu, mi-au promis ca imi vor da rezultatul maine.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Rodica felicitari si sarcina usoara,rezultatul beta al tau e foarte bun pt ziua 14,deci cu siguranta se va dubla la tine.Sa nu-ti faci gindurile rele pt ca nu ai dece fi si gindeste pozitiva ce poti sa faci sa-ti faci acuma analizele eventual sapt viitoare pt mutatii ca sa nu ai surpriza in 2-3-4 saptamana ca sa oprit din evolutie,acesta e sfatul meu,bineinteles iti doresc sa fie bine si sa te bucuri de bebe peste 8 luni.Deci aceste e sfatul meu ai sa stai linistita ,fara stres si teama.
Din pacate la Miracol din pacate dupe valoare care a avut-o sa oprit cu multe zile in urma inainte de ziua cind facut beta,sunt sigura ca si ea va gasi cauza ai va avea mult noroc si a dou oara ai va fi mai linistita stind unde a fost problema ei dup investigati.
Va pup si va doresc la toate un sfirsit de saptamana frumos si liistit

Looana 28 sapt.

Mergi la inceput

rodica felicitari si sarcina usoara si fara peripetii!

Mergi la inceput