FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata.
Tusferi eu l-am avut foarte mic,si nu crede-am ca va fi bine dar Dr din clinica mi-a zis sa nu iau nimica ca e normal sa-l ai asa de mic findca nu ai avut corp galben find fiv cu ov donate.Am zis sa mergem pe mana loc ca ei stiu mai bine,pt ca tot am sunat la clinica mi-a explicat ca nu e importanta valoarea din singe,pt ca un uter progesteronul e bun si sigur e mai mare valoarea din uter decit in sange,dar pot sa mai adaug pt linistea mea utrogest ,deci eu am luat 8 ovule utrogest si un gel crinone si dimineata si seara cite o tableta de Duphaston ,si asa am continuat si desi era mic progesteronul la mine a mers bine sarcina mea fara probleme.Nu te agita ca toate am avut si il avem progesteonul mic dupa ET.
O zi buna pt toate fetele

Looana 28 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Looana, saru'mana pt mesaj!
Eu acum iau doar 8 (800mg) pe zi, dimineata si seara. Vad ca tu ai mai pus totusi Crinone si Duphaston... Eu Crinone nu am, dar ma gandeam sa adaug 200 mg la pranz de Utrogestan si niste Duphaston, dimineata sau la pranz, cand nu sta Utrogestanul cat trebuie, unde trebuie...
Ce ziceti?
Merci!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Tusferi mie mi-a suplimentat cu duphaston doar cand am inceput sa sangerez ,eu zic ca nu trebuie sa intri in panica daca nu sangerezi ,cum a spus si Looana la fiecare cred ca in sange progesteronul a fost mai mic in sange .Eu am scris atunci la clinica si le-am dat valoarea si ei au spus ca e ok ,dar cand am inceput sangerarea dr meu mi-a suplimentat cu 1 duphaston O zi frumoasa fetele

minunea mea 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Tusferi pune din 8 in 8 ore Utrogest vaginal cite 4 si dimineata odata si seara ia cite o pastila de Duphaston deci de 2 ori pe zi.Dupa ce il pui stai in pat sau la tv circa o ora sa ajunga acolo unde trebuie.Eu iau si acuma o pastila de Duphaston dimineata numai.
Fetelor a venit caldura din romania si la noi,murim de cald avem 32*
Sa aveti o zi frumoasa fiecare pe unde sunte-ti

Looana 28 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Fetelor va multumesc mult pentru urari.
Am ajuns de la Sibiu. Beta HCG a iesit 428.
Va pup! Sunt f. obosita, nu prea pot sa dorm noaptea.

Mergi la inceput

Apalina, Looana, va multumesc pt raspunsuri si sfaturi!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Rodica, nici eu nu prea dorm noaptea :-(
Felicitari pt beta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

rodica
FELICITARI!
creste frumos beta, iti doresc sa creasca in continuare si bebe sa ramana in burtica pana la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

tusferi
si eu am progesteronul foarte mic, eu am inceput sa am mici pete rozii si am adaugat pe langa 400 utro dim si seara inca 2 duphaston si 200 utro la pranz. la 6 zile s-a oprit spotingul, progesteronul creste fff incet. Vineri am vazut o inimioara la eco iar dr. mi-a recomandat sa pun la pranz Lutinus pt ca s-ar absorbi mai bine, ceea ce am inceput sa fac. iti doresc sa vezi cat de curand si tu inimioara sau inimioarele, eu credeam ca dupa aceasta eco voi dormi mai bine dar nici gand noaptea nu prea am somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

rodicamarin felicitari . sa fie de beta mare pe zi ce trece si sa ai un bb sanatos si papicios .

Mergi la inceput